CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van S-video kerek 5 tûs, VGA (soktûs ,15) , DVI ami vagy (29 tüs vagy kevesebb durung csatlakozó), HDMI (ez egy lapos kicsit az USB-re hasonlitó kábel) és a DisplayPort (lapos mint a HDMI).
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Milyen csatlakozóval van összekötve?
HDMI? Mert ha nem akkor nem is lesz 3D
"gépedben legyen olyan VGA ami támogatja azért" és ezt honnan fogom megtudni?
Menüben van egy 3D opció ha 3D-s készülékre kötötted a gépedet, akkor 3D-be tudsz kapcsolni (gépedben legyen olyan VGA ami támogatja azért.)
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A sztori jó, csak valahogy nem tiszta: hogy kerültek az idegenek NY-ba, hova lett Nomad és Psycho, miért vörös Bayformers utánzato kaz idegenek - a kék polip stílus után, és miért az új fõhõs?
Full HD-ben biztos lennének olyan részek ahol beesne 60 alá (na nem mintha a 45-50 fps nem lenne teljesen játszható 😊 )
Ez már körberöhögi a játékot. 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Fullhd-ba lehet lett volna gond.
De legalább ez is ott van a majd sok év múlva ezt is tudom tolni maxon mappába a többi között 😄
Next PC upgrade: 2022
Úgy érzem jobban vaoptimalizálva, mint a Cryengine2 volt, a Nexuiz is jobban fut és skálázhatóbb.
A játékmenet is jobb lett. Bár gyakorta teljesen át lett alakítva minden, de nekem jobban tetszik.
az nem opció, hogy kipróbálod? 😉
egyébként tényleg megtévesztõ, hogy a high a "legkisebb" lehetõség, de kísérletezni kell. dx11 is lassít, igen
Forza.
Szvsz egész tûrhetõ a multija.
Nem annyira ugrabugra agymenés mint a cod, de nem is "20 percet gyalogolok, aztán kapok 30000000 méterrõl egy fejest bf" szint. Valahol a kettõ között.
amit én nem értek, hogy hogy lehet egy "mezei" limited edition már eleve 1.9-re peccselt?
az nem akkor jött ki, mint a sima, alap 1.0?
Forza.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
nekem fent volt minden, bár a tesszelációt nem tudtam használni, mert ahoz nagyon kevés volt a gépem, buggal egyáltalán nem találkoztam
Forza.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
köszi
Ez is odabasz nem kicsit 😊
Már van belõle beta, csak most épp nem engedi letölteni a krva mediafire.
Bár megérne a program egy olyan kiegészítõt, ami az elsõ részbõl a részecskék jobb rombolhatóságát hozza vissza. Nekem anno ez nagyon hiányzott belõle...bár valamelyik külföldi fórumról anno szereztem egy átültetett grafikai mód részletet, ami személyszerint jobban tetszett, csak sajna nincs már meg.