9306
-
#9226 WTF? ettől észrevehetőbb dolkokat nem láttam még, a HD textura pecs egy lofasz semit nem változtat ezzel ellentétben.
A képek csak tudtommal példákat mutatnak ...nem csak ez az 5 dolog részletesebb -
#9225 Ilyen a játékban észrevehetetlen cuccokért nem érdemes felraknom! -
#9224 zsír. -
mester1987 #9223 Na ez jó: MaLDoHD 4.0 BETA -
#9222 Gyanítottam. -
mester1987 #9221 i7, Nvidia 580, 8 GB RAM-mal tesztelte szaggatásmentesen :P -
#9220 :) -
mester1987 #9219 Elvileg azt írja az oldalán, hogy a HiRes Texturákat ki kell kapcsolni teljesítmény szemponjából. Viszont DX11-ben lett tesztelve.
Megcsekkolom nemsoká :P -
mester1987 #9218 Marad a gugli kereső, mert sajna törölték. -
#9217 Durva ez már igen.
Milyen config kell neki? :) -
mester1987 #9216 MaLDoHD for Crysis 2 v4.0 BETA
Betekintés -
#9215 J értelek. :)
Amúgy van sima szoftveres stere a piros-kék szemcsire, a vga driverében, bár ez nem ugyanaz azért. :D -
Harbinger #9214 Annyira nem ástam bele magam, csak ennyi tudok órla nagyjából. :)
Nekem úgyse lesz, nem is kell + szemüveges is vagyok. :D -
#9213 Az az Nvidia, de a Crysis2 tudtommal sima stereo 3d.
Nvidia 3D-jéhez kell eleve Nvidia 3D kit. -
Harbinger #9212 Itt az nVidia oldala, dióhéjban. Részletesen a linken. -
Harbinger #9211 Szerintem 100%. Nekem ugyan nincs, deaz nVidia honlapján 8is) olvastam mi kell a 3D-hez:
- 3DVision támogatású VGA
- 3D-s szemüveg
- és 120 Hz-es 3D kompatibilis LCD monitor -
#9210 Hát azért most ez nem annyira nagy dolog, egész egyszerűen rossz csatlakozóval naná hogy nem fog menni. :D -
#9209 elég nagy a káosz a pécés 3d-t illetően, az tény :( -
#9208 Na ez jó kérdés, ilyen kikötést még nem hallottam de lehet.
Amúgy az a DVI-HDMI adapteren szerintem nem megy át 3D, vagyis azzal kezdeném hogy azt lecserélném. -
#9207 nem lehet h pécéhez 120hz kijelző kéne? (lcd tévék nem azok) -
#9206 Ez DVI-HDMI...ez más.
Neked ilyen kéne:
ez egy baromi olcsó típus. -
#9205 -
#9204 halod tom mi a a hdmi mivel a gép/kábeltévé azal van össze dugva
-
#9203 A HDMI nem szürke, mindegyik csati a VGA-n befelé mélyül, vagyis nincsen szaíne, amit bedugsz kábelt, többféle lehet, de álltalában 90%-ban mindegyik fekete.
Van S-video kerek 5 tűs, VGA (soktűs ,15) , DVI ami vagy (29 tüs vagy kevesebb durung csatlakozó), HDMI (ez egy lapos kicsit az USB-re hasonlitó kábel) és a DisplayPort (lapos mint a HDMI). -
#9202 igen azal de nekem a videókártyán nincs olyan foglalat nekem digitál kimenent-es(szürke dugó) -
#9201 Hát akkor valami nem jó.
Milyen csatlakozóval van összekötve?
HDMI? Mert ha nem akkor nem is lesz 3D -
#9200 hát nem megy mivel szürke a felülete azaz nem bírja a vidikártya -
#9199 Ha megvan akkor összedugdosod, a játékban a 3D-t on-ra rakod, és mennie kell. -
#9198 *bocs mind a 3 megvan -
#9197 a játék,kijelző(samsung 37"es6100w-s tv van ami smart/3d-s)és van 6 szemüveg hozzá)
"gépedben legyen olyan VGA ami támogatja azért" és ezt honnan fogom megtudni? -
#9196 Játék + 3d kijelző (szemüveg elvileg van hozzá).
Menüben van egy 3D opció ha 3D-s készülékre kötötted a gépedet, akkor 3D-be tudsz kapcsolni (gépedben legyen olyan VGA ami támogatja azért.) -
mester1987 #9195 Elvileg a játékban bekapcsolod, akkor működnie kell. Kívül be-e kell kapcsolni a vezérlőpultban azt passzolom. -
#9194 és kaphatok leírást hogy-hogyan csináljam.
-
#9193 Igen. -
Harbinger #9192 Fantasztikus zenéje van! Érezni, hogy Hans Zimmer is besegített. -
#9191 A zenéket ki ne hagyd! Állati jó OST-je van a játéknak. -
#9190 üdv a játékot lehet 3d-ben játszani? -
Harbinger #9189 Az első két játéknak is ilyennek kellett volna lennie. Nem grafikára célzok, az nálam másdolagos, a sztori és a játékmenet. Sokkal jobb az új Nanosuit, mégha kicsit máskép is működik és Speed, Strength úgy ahogy gyakorta megszűntek. A Nano pontok gyűjtése is ötletes.
A sztori jó, csak valahogy nem tiszta: hogy kerültek az idegenek NY-ba, hova lett Nomad és Psycho, miért vörös Bayformers utánzato kaz idegenek - a kék polip stílus után, és miért az új főhős? -
#9188 Am a beállítások igen, a a felbontáson kívül mint említettem. -
#9187 a fullhd passz, (nem tud annyit hálisten a monitorom) de 1680-ban nincs vele gond.
Full HD-ben biztos lennének olyan részek ahol beesne 60 alá (na nem mintha a 45-50 fps nem lenne teljesen játszható :) )