CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ez DVI-HDMI...ez más.

Neked ilyen kéne:

ez egy baromi olcsó típus.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Scany01

Scany01
halod tom mi a a hdmi mivel a gép/kábeltévé azal van össze dugva

DarkSector
A HDMI nem szürke, mindegyik csati a VGA-n befelé mélyül, vagyis nincsen szaíne, amit bedugsz kábelt, többféle lehet, de álltalában 90%-ban mindegyik fekete.

Van S-video kerek 5 tûs, VGA (soktûs ,15) , DVI ami vagy (29 tüs vagy kevesebb durung csatlakozó), HDMI (ez egy lapos kicsit az USB-re hasonlitó kábel) és a DisplayPort (lapos mint a HDMI).

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Scany01
igen azal de nekem a videókártyán nincs olyan foglalat nekem digitál kimenent-es(szürke dugó)

DarkSector
Hát akkor valami nem jó.
Milyen csatlakozóval van összekötve?

HDMI? Mert ha nem akkor nem is lesz 3D

Scany01
hát nem megy mivel szürke a felülete azaz nem bírja a vidikártya

DarkSector
Ha megvan akkor összedugdosod, a játékban a 3D-t on-ra rakod, és mennie kell.

Scany01
*bocs mind a 3 megvan

Scany01
a játék,kijelzõ(samsung 37"es6100w-s tv van ami smart/3d-s)és van 6 szemüveg hozzá)
"gépedben legyen olyan VGA ami támogatja azért" és ezt honnan fogom megtudni?

DarkSector
Játék + 3d kijelzõ (szemüveg elvileg van hozzá).

Menüben van egy 3D opció ha 3D-s készülékre kötötted a gépedet, akkor 3D-be tudsz kapcsolni (gépedben legyen olyan VGA ami támogatja azért.)

Elvileg a játékban bekapcsolod, akkor mûködnie kell. Kívül be-e kell kapcsolni a vezérlõpultban azt passzolom.
Scany01
és kaphatok leírást hogy-hogyan csináljam.

DarkSector
Igen.

Fantasztikus zenéje van! Érezni, hogy Hans Zimmer is besegített.

Ryder62
A zenéket ki ne hagyd! Állati jó OST-je van a játéknak.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Scany01
üdv a játékot lehet 3d-ben játszani?

Az elsõ két játéknak is ilyennek kellett volna lennie. Nem grafikára célzok, az nálam másdolagos, a sztori és a játékmenet. Sokkal jobb az új Nanosuit, mégha kicsit máskép is mûködik és Speed, Strength úgy ahogy gyakorta megszûntek. A Nano pontok gyûjtése is ötletes.
A sztori jó, csak valahogy nem tiszta: hogy kerültek az idegenek NY-ba, hova lett Nomad és Psycho, miért vörös Bayformers utánzato kaz idegenek - a kék polip stílus után, és miért az új fõhõs?

Maxtreme
Am a beállítások igen, a a felbontáson kívül mint említettem.

Maxtreme
a fullhd passz, (nem tud annyit hálisten a monitorom) de 1680-ban nincs vele gond.
Full HD-ben biztos lennének olyan részek ahol beesne 60 alá (na nem mintha a 45-50 fps nem lenne teljesen játszható 😊 )

arty
(fullhdben, 60fps végig?)

Forza.

arty
dx11, AA, hitex, tesszeláció?

Forza.

DarkSector
GT440.

Maxtreme
hát tapasztalatom szerint ahhoz hogy valaki teljesen maxon tudja tolni, kell egy 660Ti szintû kártya.
Ez már körberöhögi a játékot. 😊

broman191
Ahogy rémlik nálam a HD5850-nel DX11 @ 720p full-full + 4x AA mellett sokszor volt huszonos FPS-em, így inkább ha tehettem nem erõltettem a nagy harcokat, sokat toltam direkt cloak-olgatva fedezékbõl fedezékbe szinte spectator módban. <#idiota> 925/1180 MHz órajelekkel már érezhetõen jobb volt a helyzet, már ameddig volt helyzet és nem állt be a kép végleg . <#buck> Egy ref. HD6950 ereje valóban javallott a felhúzott DX11 beállításokhoz, ahogyan a hivatalos adatokban volt...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Maxtreme
Gtx 460-al nálam dx11 nélkül a hd textura pack-kal (1680x1050) ment tökéletesen.
Fullhd-ba lehet lett volna gond.

grebber
Én már be sem mertem ezt írni. Nekem GTX 460-al meghal igaz fentvan a textúra pack is és játszhatatlan.

De legalább ez is ott van a majd sok év múlva ezt is tudom tolni maxon mappába a többi között 😄

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
gt440-el dx11-ben extremen egész jól. Te most szopatsz? 😊
Mondjuk mindenkinek más a jó.

1440x9000 ez a monitorom maxa. 😊 Kipróbáltam DX11-el Extreme-en, egész jól és simán fut, DX11 nélkül talán még jobb.
Úgy érzem jobban vaoptimalizálva, mint a Cryengine2 volt, a Nexuiz is jobban fut és skálázhatóbb.

A játékmenet is jobb lett. Bár gyakorta teljesen át lett alakítva minden, de nekem jobban tetszik.

arty
milyen felbontásban?
az nem opció, hogy kipróbálod? 😉

egyébként tényleg megtévesztõ, hogy a high a "legkisebb" lehetõség, de kísérletezni kell. dx11 is lassít, igen

Forza.

Egy Geforce GT4400 1 GB-os VGA-nál milyen beállítás javalott? Látom csak High van és magasabb. :S Valamint DX11 érdemes használni vagy sokat eszik?

Originen most 5 euró a Crysis 2 ME! Kupon kód is használható!

arty
off: bfben nem gyalogolni kéne 😉))

Forza.

Maxtreme
Am pár napja megvettem én is, elcsábultam 😊 (valami 2k körül mozgott)
Szvsz egész tûrhetõ a multija.
Nem annyira ugrabugra agymenés mint a cod, de nem is "20 percet gyalogolok, aztán kapok 30000000 méterrõl egy fejest bf" szint. Valahol a kettõ között.

arty
az mondjuk jogos 😊

amit én nem értek, hogy hogy lehet egy "mezei" limited edition már eleve 1.9-re peccselt?
az nem akkor jött ki, mint a sima, alap 1.0?

Forza.

Evin
Én is kipróbáltam õket, de mivel állítólag neki "bugos", jobb, ha minél kevesebb felesleges dolgot rak fel.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

arty
de miért?

nekem fent volt minden, bár a tesszelációt nem tudtam használni, mert ahoz nagyon kevés volt a gépem, buggal egyáltalán nem találkoztam

Forza.

Evin
Vga driver frissítés, és NE rakj fel ilyet, hogy dx11 meg HD textúra csomag.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Herold
Kétszer is.

akkor passz.. ez kb az x századik game az életemben, szóval nem vagyok pancser de ezzel nem boldogulok valahogy. elsõre a limited editiont raktam fel ami teljesen gond nélkûl ment a "samper fi or die " pályáig. onnantól akármit csináltam nem haladt tovább a játék. aztán megpróbáltam az alap verziót. felraktam rá az összes patchet, a dx11 csomagot és a 1,5 gb ultra texture packot is. ekkor nagy nehezen át tudtam vinni ennek a pályának a végét de így is rettentõ bugos maradt. majd a következõ pálya ment rendesen csak itt meg már elõjött gy olyan gond, hogy a hudom elkezd elõbb villogni, majd átmegy vöröses zagyvába és nem áll helyre., csak ha meghalok. de utána újra bezavarodik.. talán ha erre van megoldás akkor lehet végre végig tudnám vinni.
grebber
Rajtad kívül kb mindenki végig tudta játszani!

Hát én ezt feladom.. 2 napja próbálok összekalapálni egy bugmentes crysis 2-õt de nem sikerül. valakinek sikerûlt már végigtolnia a single player részét a játéknak anélkûl, hogy kiakadt, lefagyott, szétesett a kép vagy egyszerûen nem halad tovább a játék? ha tudtok egy mûködõképes verziót ajánlani és, hogy miket kell felrakni hozzá az nagy boldogság lenne nekem! 😊
köszi
DarkSector
Kár mert szép csak éppen eléggé mû az egész így ahogy a vidiben van.

grebber
Ami nagy baj mert ez a látvány nem indokolja!

Maxtreme
Gyengusz vagy nem (sztem nem) a vasigénye az tuti nem gyengusz. Azt írják gtx 580-on 5-10 fps. <#idiota>

grebber
Gyengusz.CE3-ból sokkal többet ki lehet hozni,csak kár hogy a modderek csak képkészítésnek csinálnak 1-2 überbrutál beállítást ,de se game se mod nem lesz belõle soha 😞

Maxtreme

Ez is odabasz nem kicsit 😊

Már van belõle beta, csak most épp nem engedi letölteni a krva mediafire.

Ja közbe látom, hogy ez egy részletesebben kidolgozott Megatexture Enhancement Pack pont a RAGE-el ellentétben <#pias>
Hmmh...így videón annyira nem látok különbséget a HighRes Texture Pack & DX11 látványán -bár rég játszottam vele és nem is ment simán a cucc a vasamon-(talán itt a víz "reakciója" reálisabb).
Bár megérne a program egy olyan kiegészítõt, ami az elsõ részbõl a részecskék jobb rombolhatóságát hozza vissza. Nekem anno ez nagyon hiányzott belõle...bár valamelyik külföldi fórumról anno szereztem egy átültetett grafikai mód részletet, ami személyszerint jobban tetszett, csak sajna nincs már meg.