CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
bocsika.
örülj hogy nem vírusos oldalra bukkantál. 😊

ez csak egy videós összehasonlítás máshol is találni ilyeneket, azoknál ez semmivel sem szavahihetõbb, de szavahihetetlenebb sem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
NEM HISZEM EL !!! megint rákattintottam egy retek gamestaros linkre!

MÉRT NEM LEHET KIIRNI, HOGY A LINK EGY SZAVAHIHETETLEN, DILETTÁNS, KAMU OLDALRA VEZET?!?!?!?!?!?!?

😞

Forza.

DarkSector
Nem nekem kell panaszt benyújtani.
Én csináltam a videót? Amúgy az effect hiányon én is meglepõdtem egy cseppet.

Attól hogy a pc sokkal erõsebb hardver, még hiányozhatnak effektek, ez programozás kérdése. (ezt soha ne feledd!!)
Pl Ironman játék. Régi Fifa.

Ezt azok tudják jobban akik egy bivaj pc-vel összenézték és erre a következtetésre jutottak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
ÖÖÖÖÖÖÖ izéééé azt írja, hogy sok effekt hiányzik a PC-s változatból? Valaki soroljon már fel legalább 2-t!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akkor te biztos kikapcsolt monitor mellett játszol. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
akit érdekel esetleg:

KATT

kill3r21
nemhiszem, csak a videók alapján irtam a dolgokat 😄
DarkSector
Értelmetlen amit írsz.

A nanopontokat szabad szemmel nem látni, vagyis ebbõl következik hogy el sem tûnhetnek mert annyira kicsik hogy ahoz kell a csoda hogy elõtûnjenek elõször...szóval vagy nem nanopontok vannak nálad vagy hazudol.

hy all van már megoldás az eltünö nanopontokra?
Kill3r21:
😊)))
ööö mi ismerjük egymást? 😊

AULLAW:
most kezdtem el cloacktrackerre váltani a nano visiont mert én is utálom.... és egész játszható...hogy ne nyomjak rá véletlenül elraktam a nanovisiont meszire jobbra ahol véletlenül sem nyomok rá.....

Ry021 nincs még DLC
DLC-t kiadták már a játékhoz? Rosevelt park, stb...

Fpocok
Megnéztem az instant action videót. Nekem csúszik a hang. Viszont tetszik, hogy van komment a játék közben.
Amúgy ez a videó jól összefoglalja, miért nem jön be a multi: Thermal vision és cloak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
építõ jellegû kritika....uninsstal crysis2, gyengébeknek ezért nincs esélyük 😄
Sziasztok! Csináltam pár multiplayer közbeni videot (ingame)
kiváncsi lennék a véleményetekre és éptiõ kritikára...

shootgun moka:
http://www.youtube.com/watch?v=-YbDsi9P_iA&feature=related
instant action skyline:
http://www.youtube.com/watch?v=pPWsrzsT8uI&feature=related
parking deck mindenki mindenki ellen....
http://www.youtube.com/watch?v=LTtO-j1t8Rs&feature=related
Sziasztok!

Mi lehet a gond ,hogy feltettem a játékot el is indult rendesen.
Gondoltam leszedem a demot amit fent volt a vinyón. Sajna letörölte valamiért a telepített játékot is. Gondoltam felrakom újra. De nem engedi mert úgy érzékeli a telepítõ, hogy fent van a játék. Sem az autorun, sem a setup nem látja rendesen. Most ilyenkor mi van? Mit csináljak?
asysoft
A speciális fegyvereket leszámítva annyi lõszer volt a pályán, hogy nem tudtam velük mit kezdeni. Persze lehet az a dolog nyitja, hogy "normál" nehézségi fokozaton vittem<#idiota>

/*WTF?!*/

AlrightSir
Ahhh ez lehet. Csak én gondoltam túl ezek szerint...

Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem õ az. Csak gondolom, mivel mindenki annak hívta, vagy tiszteletbõl magára vette a nevet... gondolom én

Parasite Eve 2, best game EVER!

AlrightSir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem vágtam a végét...Most akkor õ Próféta vagy a ruha Próféta és benne Alcatraz? <#confused>

Szerintem meg annyi lõszer volt hogy el se lehetett tõle férni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shep
Azt a mindenit! Mondom ha már mindenáron megint aktiválni akar akkor megnézem a cracket, hát durva, hogy -10 fps. Marad inkább a korábbi driver.

vérpocok
Épp pár perce sikerült kijátszani... összességében nem csalódtam élvezhetõ játék, szép grafikával, jól mûködõ fizikai engine-el, és nagyjából a sztorivonal is rendben van. Ami még tetszett hogy gondosan ügyeltek rá, hogy New York-ot élethûen mutassák be és nem a hasukra ütve kreálták meg a városképet, hanem az eredeti helyszíneket emelték át a történetbe.
Amit nem csíptem, hogy néhol bosszantóan kevés ammo-t pakoltak ki a kedves fejlesztõk, nagyítóval kellett keresgélni a töltényes pakk után, miközben hordányi cephalopod támadt rám hogy rajtam próbálja ki a szülinapjára kapott elektrosokkolóját.
Szóval elég hamar elfogyott a muníció így a jól bevált "aqua fitnessz ököl-t" kellett alkalmaznom. Ezzel meglepõen hamar jobb belátásra lehetett téríteni az ellent, viszont hátránya, hogy baráti közelségbõl mûködik hatásosan.
Egyébként még elég is lett volna az ammo, de az alienek olyan ruganyosan ugráltak keresztbe-kasba és mászkáltak a falon, hogy alig tudtam eltalálni õket... a Rubint Réka edzésprogram megtette a hatását. Sokszor csak az mentett meg a padlózástól hogy elugrottam tõlük a p*csába.
Volt tehát néhány izzasztó helyzet, de csak sikerült végigvinni. Amit még hiányoltam a játékból, az exosuit, ami az 1-ben sok látványos pillanatot okozott, fõleg annál a résznél mikor felém hajított egy harckocsit.
Az M.I. is rendben volt. Bár nem találtam náluk matek feladatgyûjteményt, de nem egyszer megtudtak lepni... sokszor olyan helyrõl jöttek ahonnan nem vártam, illetve nehéz volt õket kiszámítani.
Összességében nálam 8,5/10 lett a game és várjuk a 3-dik részt, amikor is csápos barátaink visszatérnek, hogy 2-3 méretes suhintással csináljanak belõlünk saslikot.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Shep
Felraktam az új Nvidia drivert erre megint aktiválni akar ez a szar? Ez normális dolog amúgy?

Cris99
Meg kell jelölni az alien hajót távcsõvel hogy a légitámogatás odapörköljön neki!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Egy elakadásos problémám lenne.
Wall street felett állok.
egy párkányról leszedtem két alient és egy ellenséges alien sikló bombázza az utcát oda kellene lemenni, de ha leugrok meghalok a lift meg nem visz le. Mit kell csinálni ? Th..
lolSL
dvd tokból kiszeded a borítót és origami nvidia kártya!

JUVEfun
HOL ?

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Az tök jó, mer a legújabb kiadásokhoz ajándék VGA van csomagolva. <#nyes>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

<#worship>

lolSL
vagy magyarul itt http://eahu.custhelp.com/

lolSL
http://support.ea.com/app/ask

Azt hogyan csakhogy elöre tudjam és ne érjen meglepetés...amúgy köszönöm szépen az infókat!!
<#worship><#worship>

lolSL
EA támogatási csoportján át kell aktiválni.

És az 5. után mi lesz....dobhatod el....
<#ijedt>

lolSL
5 alkalommal lehet telepíteni (+ ahányszor visszavonod)

Hali... lenne egy kérdésem....szeretném eladni a Crysis2-t az egyik havernak....hányszor lehet ezt telepíteni..van ilyen megkötés....nálam 2szer volt...de nyomtam egy jobb klikkest hogy ne mentsen erre a gépre semmi regisztrációt...

lolSL
hát jövõ héten már nem lesz az élen 😊

grebber
Saturn Charts: Crysis 2 negyedik hete az élen!

Kíváncsi vagyok eddig mennyit adtak el!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Feltéve, hogy a C4 nem áll meg a levegõben.

Scottt
Nem tudod mi a játék címe?Én Arma 2-re tippelnék,de tudja a franc.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

grebber
Nem vagyok pro még véletlenül sem ezért nem is multizok vele.
Csak 4 db C4 kell amit könnyen össze lehet szedni,rádobod robbantod 4x és vége! Ha gyors vagy nincs ez fél perc sem.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Jó de te pro vagy, végigvitted 100x a bétát ezt is biztos vagy 45x úgy meg persze, hogy könnyû 😄 Mi csak földi halandók vagyunk.

Shep
Hát egyelõre ott még nem tartok legnehezebben de igazából így az igaz a játék, mert nem lehet csak ész nélkül menni elõre. Ki kell használni a pálya adta lehetõségeket, kell rendesen lopkodni, hordókkal szoktam robbantgatni a népet, meg kocsit rájuk lököm. Így még élvezetesebb, mint veteranon.

1. képen látható színtörésnek nagyon érdekes magyarázata van, de nem középiskolás vagy prohardver szintû a magyarázat, szóval arról annyit hogy CRT-vel pl nincsen.

grebber
Ja ugye ezeket a képeket õ csinálta , youtubeos vidi is van sok, csak az gondolom nem ez a lencse.

-én 1 brit fazonon keresztül akarok szerezni, aki állítólag 4 fajtát kipróbált (szerintem inkább szerzi valakitõl olcsón .D ) , de egyelõre nem iparkodik, ebayen fogja árulni ha lesz neki több.

orichalcos
Ez nekem új és nagyon állat. Hol lehet ilyet venni?

My streams: https://beam.pro/oriic

Errõl van szó: 1. 2. 3.

Fresnel lencsékkel ki lehet takarni a széleket és úgy CRT is használható (sõt...).