CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
örülj hogy nem vírusos oldalra bukkantál. 😊
ez csak egy videós összehasonlítás máshol is találni ilyeneket, azoknál ez semmivel sem szavahihetõbb, de szavahihetetlenebb sem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MÉRT NEM LEHET KIIRNI, HOGY A LINK EGY SZAVAHIHETETLEN, DILETTÁNS, KAMU OLDALRA VEZET?!?!?!?!?!?!?
😞
Forza.
Én csináltam a videót? Amúgy az effect hiányon én is meglepõdtem egy cseppet.
Attól hogy a pc sokkal erõsebb hardver, még hiányozhatnak effektek, ez programozás kérdése. (ezt soha ne feledd!!)
Pl Ironman játék. Régi Fifa.
Ezt azok tudják jobban akik egy bivaj pc-vel összenézték és erre a következtetésre jutottak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A nanopontokat szabad szemmel nem látni, vagyis ebbõl következik hogy el sem tûnhetnek mert annyira kicsik hogy ahoz kell a csoda hogy elõtûnjenek elõször...szóval vagy nem nanopontok vannak nálad vagy hazudol.
😊)))
ööö mi ismerjük egymást? 😊
AULLAW:
most kezdtem el cloacktrackerre váltani a nano visiont mert én is utálom.... és egész játszható...hogy ne nyomjak rá véletlenül elraktam a nanovisiont meszire jobbra ahol véletlenül sem nyomok rá.....
Ry021 nincs még DLC
Amúgy ez a videó jól összefoglalja, miért nem jön be a multi: Thermal vision és cloak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
kiváncsi lennék a véleményetekre és éptiõ kritikára...
shootgun moka:
http://www.youtube.com/watch?v=-YbDsi9P_iA&feature=related
instant action skyline:
http://www.youtube.com/watch?v=pPWsrzsT8uI&feature=related
parking deck mindenki mindenki ellen....
http://www.youtube.com/watch?v=LTtO-j1t8Rs&feature=related
Mi lehet a gond ,hogy feltettem a játékot el is indult rendesen.
Gondoltam leszedem a demot amit fent volt a vinyón. Sajna letörölte valamiért a telepített játékot is. Gondoltam felrakom újra. De nem engedi mert úgy érzékeli a telepítõ, hogy fent van a játék. Sem az autorun, sem a setup nem látja rendesen. Most ilyenkor mi van? Mit csináljak?
/*WTF?!*/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amit nem csíptem, hogy néhol bosszantóan kevés ammo-t pakoltak ki a kedves fejlesztõk, nagyítóval kellett keresgélni a töltényes pakk után, miközben hordányi cephalopod támadt rám hogy rajtam próbálja ki a szülinapjára kapott elektrosokkolóját.
Szóval elég hamar elfogyott a muníció így a jól bevált "aqua fitnessz ököl-t" kellett alkalmaznom. Ezzel meglepõen hamar jobb belátásra lehetett téríteni az ellent, viszont hátránya, hogy baráti közelségbõl mûködik hatásosan.
Egyébként még elég is lett volna az ammo, de az alienek olyan ruganyosan ugráltak keresztbe-kasba és mászkáltak a falon, hogy alig tudtam eltalálni õket... a Rubint Réka edzésprogram megtette a hatását. Sokszor csak az mentett meg a padlózástól hogy elugrottam tõlük a p*csába.
Volt tehát néhány izzasztó helyzet, de csak sikerült végigvinni. Amit még hiányoltam a játékból, az exosuit, ami az 1-ben sok látványos pillanatot okozott, fõleg annál a résznél mikor felém hajított egy harckocsit.
Az M.I. is rendben volt. Bár nem találtam náluk matek feladatgyûjteményt, de nem egyszer megtudtak lepni... sokszor olyan helyrõl jöttek ahonnan nem vártam, illetve nehéz volt õket kiszámítani.
Összességében nálam 8,5/10 lett a game és várjuk a 3-dik részt, amikor is csápos barátaink visszatérnek, hogy 2-3 méretes suhintással csináljanak belõlünk saslikot.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Wall street felett állok.
egy párkányról leszedtem két alient és egy ellenséges alien sikló bombázza az utcát oda kellene lemenni, de ha leugrok meghalok a lift meg nem visz le. Mit kell csinálni ? Th..
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
<#worship>#worship><#worship>#worship>
<#ijedt>#ijedt>
Next PC upgrade: 2022
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Csak 4 db C4 kell amit könnyen össze lehet szedni,rádobod robbantod 4x és vége! Ha gyors vagy nincs ez fél perc sem.