CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sorry. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez pedig azt jelenti, hogy több száz MB-nyi textúra-adattal dobálózik a videokártya. Minél több a memóriád annál részletesebben tudja megjeleníteni a képet. Mondjuk 1 GB-nyi adat nem fér el 512 mb memóriában ez teljesen logikus... tehát ha nincs elég memód, lejjebb kell állítanod a részletességet.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
DarkSector linkelte hogy szerinte hasonlít a Crysis pályaszerkesztõjéhez
Next PC upgrade: 2022
érted ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én is láttam olyan kártyát, ami 1 gb-os volt és fele annyiba került mint egy 512-es de jobb minõségû kari.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Elnézést kérek ha volt már ...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
meg a ramot komálom, mikor az egyik srác, épp újságolta, hogy elfut a crysis, cod6 meg ienek fullon 8500gt-n vagy mifaszom mert az 512mb-os kari.
mondom jah, meg a régi 9250-es meg ien ati kártyákon AGP-ben is asszem volt 512MB rammal, azonis akkor fog futni.
mondom ez nem így megy, összeségében kell nézni, sokszor az se mindig jelenti, hogy az a játékokban is megmutatkozik, és ezt akartam kihangsúlyozni, hogy az az adatokban erre hasonlitó xbox gpu is így van, adatok csalókák és nem szabad lebecsülni meg leszarozni. 😊
Forza.
legyen 1900-as mindegy. 😛 amúgy biztos az hogy az 1600-as 4.annyira erõs mint egy 1900? az sok eltérés azért...😊
te meg jöttél itt a negyedsebességû x1600nál is lassabb dumával ...
Forza.
hiába a képzeletbeli rúd, ha csesznek átugrani!mindig azt kell nézni, és én azt nézem hogy most mien munka van pc-n, és erre irtam hogy lassabb folyamat lesz most.
mien baromság, érdekes mindenki tudja mirõl beszéltem, csak te nem olvass kicsit többet vissza, vagy amennyit visszaolvasol abból kicsit lassabban, hogy értsd is mit olvasol.
Én azt írtam, a x-box vga-ja csak adatokban hasonló ahhoz a kártyához, nem azt hogy egy x1900-as van szó szerint a gépbe...kár volt ezt a hsz-t megírnod.
Ide is kellene már egy offtopik xD
Just do it :)
Am a Crytek azzal dicsekszik, hogy majd a PC-s verzió optimizáltabb lesz az elsõ résznél. Ha nálam nem fog max grafikán 8xAA-val, és 16X AF-el 1024x768-ban futni 60 fps-el, akkor semmit sem csináltak. Konfigom: Intel Pentium D E2200, 3GB ram, HD3850.
"x360 gpu specification:500 MHz 10 MB embedded DRAM 48-way parallel floating-point dynamically-scheduled shader pipelines Unified shader architecture
hol van ez az x-es gpu az xtx 1900-astól? 😊
az x1650xt is már 600MHz-en ment, lehet én mondtam rosszul, és nem 1900 hanem 1600 amit hallottam 1x...😊 akkor még nevetségessebb a helyzet...😊"
x1900: 48 unified shader, 500mhz ~ xbox360 gpu, embedded ram NÉLKÜL, nagyobb memsávszéllel
x1900xt: 48 unified shader, 625mhz
x1900xtx: 48 unified shader, 650mhz
x1600xt: 12 unified shader, 590mhz - kb az xbox gpu NEGYEDE, VÁGOD? semmit nem számít az órajel önmagában. durva, hogy ezt 2010-ben még magyarázni kell ...
bizonyos szempontból az xbox gpu szarré veri az 1900asokat is, bizonyos szempontból (memóriaméret, memsávszél) viszont nagyon nem.
Forza.
Thrash \'Till Death
hazudsz
(vagy 640x480, low-ban nyomtad? talán még akkor is)
Forza.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Lassan - Steam-nek hála - beindul a Mac-es játékpiac, és ismét szükség lesz rá. OpenGL jó. Nyitott a kódja ami által bárki fejlesztheti, és nem utolsó sorban ingyenes. A tudása sem marad el a DX-tõl, a DX11-es Unigine Heaven 2 bench OGL módban szinte mindent hoz, kivéve a DX11-es effekteket.
[merlinw.org]
míg anno ps1 ps 2 meg xboxnál 5 éves korukban többet romlottak a pc-s fejlõdéshez képest, itt sokkal gyengébb, és lassúbb folyamat az amortizálódás.
ezért nagyonis is ki fogják tólni az életciklusukat a gépeknek.
[merlinw.org]
Szerintem a PS3 inkább lett egy techdemo, mint egy jó konzol. Összehoztak egy brutál hardvert, csak nincs, aki kihasználná. Ellenben az X360 nem nagy szám, de olcsó és könnyen programozható.
Nézzétek meg azokat amik átvándoroltak ps3-ról, ugyanúgy x360-on pöccre garfikailag egy szintet mutatnak...Final Fantasy...Metal Gear Solid....Resident Evil, stb.😊
Az megint más történet, hogy nyugaton és nagyon-keleten (lásd Japán) megfizethetõ mindkét konzol. Kint is a játékok ára miatt nyavajognak - jogosan. És nem is konkrétan a játék ára miatt, hanem az ár/érték miatt, mint mi is. Csak nálunk ez cseppet fontosabb, a csodás gazdasági helyzetünk által😊
[merlinw.org]