CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
16:9-es megjelenítõre így is jó 😉

Forza.

Jó lenne WP-nek, ha nem lenne 16:9...

Fehercsoki
Hát én warsban is egybõl kiszúrtam mindenkit.Ha meg ez az álcázás átengedi a fényt,akkor nem lehet árnyéka.

KILLER2
Jól néz ki. Remélem most marad ilyen szinten az álcázás, mint ezen a képen, mert szerintem a Wars-ban árnyék nélkül már nagyon eltüntetett és szerintem ez nem volt túl jó, az elsõ részben sokkal jobban látszódott az álcázás és szerintem az úgy volt jó.

Töltsük le az internetet!

DarkSector
jah mármint a GamesCOM mostani felhozalatalából...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
GamesCOM-on ez kapta a legjobb PC-s játék titulust!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
wtf, tudtommal megjeleniti a kissebb memóriás is, csak lassabban tölti be, de biztos tévedek.
sorry. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bokafix2
Van köze a látványhoz, ugyanis a legnagyobb részletességi szinten minden textúra, specular, és normal map teljes felbontásban, tömörítetlenül kerül betöltésre.
Ez pedig azt jelenti, hogy több száz MB-nyi textúra-adattal dobálózik a videokártya. Minél több a memóriád annál részletesebben tudja megjeleníteni a képet. Mondjuk 1 GB-nyi adat nem fér el 512 mb memóriában ez teljesen logikus... tehát ha nincs elég memód, lejjebb kell állítanod a részletességet.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

KILLER2
Lehet olcsóbb lenne jól összerakni a játékot, mint minden nagyobb oldalt lefizetni 😊

Shep
Majd egy kis apró a tesztelõk részére megoldja a dolgot 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Én is erre gondoltam ,aztán nehogy pofára essenek!

KILLER2
Az oké, hogy büszkék a játékukra, de szerintem ez kicsit erõs 😊 Pofátlanságnak tartom, hogy elõre megmondják, hogy ez bizony tetszeni fog nektek. Örülök, hogy jónak tartják, mert akkor csak nem lesz szar, de az egy ilyen kijelentés után már csak azért is kevesebbet adnék nekik. Csinálják meg a játékot és majd mi eldöntjük, hogy hány pontot is kapjon, ez nem az õ dolguk 😊

grebber

MerlinW
Megint elfelejtetted bevenni a gyógyszeredet..

[merlinw.org]

DarkSector
a memóriának nincs köze a látványhoz, csak gyorsasághoz max, azis nagyobb felbontásoknál érdekes.

DarkSector
ne is törödj vele, full nincs képben, látszik a hozzászólásásból...😊

grebber
Mit vagy felháborodva te életebe most vagy elõször SG-s topikba?(Csak mert azért mert xy a topik full nem oda való dolgok minden vannak és lesznek is amíg világ a világ)
DarkSector linkelte hogy szerinte hasonlít a Crysis pályaszerkesztõjéhez

bertino
grebber és az emberi lények 2 külön faj.

érted ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

-mit keres ez a szar a crysis topicban? Ki kezdte el összemaszatolni a kettõt, és minek? Szerintetek ilyen toolt nem lehet csinálni a cryenginehez 2 fázis közt? Vagy szerintetek az nem ilyen mini game az istenszimulátorotokban? Ti teljesen hülyék vagytok?

Bokafix2
Jah az hogy hány mega egy kari, vajmi keveset jelent. Az legfeljebb a szebb megjelenítésben játszik szerepet, de a gyorsaságban sokkal nagyobb szerepe van a mag órajelnek, a stream processzorok, és a tranzisztorok számának.
Én is láttam olyan kártyát, ami 1 gb-os volt és fele annyiba került mint egy 512-es de jobb minõségû kari.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Elnézést kérek ha volt már ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

DarkSector
jah ez arcade, vagyis Steam-PSN-XBLA....😊

grebber
Hm tévedtem.Steam exkluzív lesz 15 euróért jövõre jön PC-re!

DarkSector
jah semmi, ezért röhögök 1-2 ismerõsömön, mikor jönnek hogy ugye amit emlitettem, a 600MHz-es 1650xt-vel, hogy nekem a 8800gt csak 525MHz-es.
meg a ramot komálom, mikor az egyik srác, épp újságolta, hogy elfut a crysis, cod6 meg ienek fullon 8500gt-n vagy mifaszom mert az 512mb-os kari.

mondom jah, meg a régi 9250-es meg ien ati kártyákon AGP-ben is asszem volt 512MB rammal, azonis akkor fog futni.
mondom ez nem így megy, összeségében kell nézni, sokszor az se mindig jelenti, hogy az a játékokban is megmutatkozik, és ezt akartam kihangsúlyozni, hogy az az adatokban erre hasonlitó xbox gpu is így van, adatok csalókák és nem szabad lebecsülni meg leszarozni. 😊

arty
nem, ott túloztam 😊 (mert ahogyan az orajel sem az egyedüli meghatarozo tulajdonsag, ugy a shaderszám sem az)

Forza.

DarkSector
nem haverem, ott azért irtam, hogy nem emlékszem, lehet 1600-ast emlitettek régebben, már nem emlékeztem, vagy 1900-as....😊
legyen 1900-as mindegy. 😛 amúgy biztos az hogy az 1600-as 4.annyira erõs mint egy 1900? az sok eltérés azért...😊

arty
pedig szinte 1:1 egy 1900as van benne, pár kiegészítéssel - pont ezt pofázom 😊

te meg jöttél itt a negyedsebességû x1600nál is lassabb dumával ...

Forza.

DarkSector
jah nincs ezzel semmi gond, volt 1 techdemo régen, de nem arról van szó, hogy pc-n ez a max, amit most itt látunk manapság, csak ezt MUTATJA a fejlesztõk PC-s produktumai, persze már a könyökén jön ki mindenkinek, hogy a pc erõs nagyon meg mennyit tudna, de ha egyszer nem jönnek ki játékok, amik optimalizáltak lennének, és megmutatnák azt amit régen a crysis???
hiába a képzeletbeli rúd, ha csesznek átugrani!mindig azt kell nézni, és én azt nézem hogy most mien munka van pc-n, és erre irtam hogy lassabb folyamat lesz most.

DarkSector
csak tudnám mirõl obeszélsz.
mien baromság, érdekes mindenki tudja mirõl beszéltem, csak te nem olvass kicsit többet vissza, vagy amennyit visszaolvasol abból kicsit lassabban, hogy értsd is mit olvasol.
Én azt írtam, a x-box vga-ja csak adatokban hasonló ahhoz a kártyához, nem azt hogy egy x1900-as van szó szerint a gépbe...kár volt ezt a hsz-t megírnod.

DarkSector
le lett írva minden, mintahogy a xbox exek is különbek a multi címektõl.

Muttley
...és sokan (10-bõl 8-an) ma is (nemcsak anno) kizárólag a Blu-Ray miatt vesznek ps3-at.
Ide is kellene már egy offtopik xD

Just do it :)

grebber
De kötve hiszem hogy nem 8xAA-val, és 16X AF-el 60 fps-el!

Crysis 1-et Highon toltam végig + 1-2 dolog VH-ra állítva.

grebber
Te is tudod jól hogy nem fog menni azon a gépen!

Azért lassabb az amortizálódás, mort konzolokról portolnak PC-re. Voltak próbálkozások, hogy továbbfejlesszék a PC-s játékokat, de kisebb bukta lett belõle. Pl Crysis. Nézd meg a CE2 vs CE3-videót. Hogy már 4 évvel ezelõtt, is mennyivel jobb grafikát tudtak csinálni PC-re.

Am a Crytek azzal dicsekszik, hogy majd a PC-s verzió optimizáltabb lesz az elsõ résznél. Ha nálam nem fog max grafikán 8xAA-val, és 16X AF-el 1024x768-ban futni 60 fps-el, akkor semmit sem csináltak. Konfigom: Intel Pentium D E2200, 3GB ram, HD3850.

arty
annyi baromságot hordtál itt össze, hogy inkább csk erre reagálnék:

"x360 gpu specification:500 MHz 10 MB embedded DRAM 48-way parallel floating-point dynamically-scheduled shader pipelines Unified shader architecture

hol van ez az x-es gpu az xtx 1900-astól? 😊
az x1650xt is már 600MHz-en ment, lehet én mondtam rosszul, és nem 1900 hanem 1600 amit hallottam 1x...😊 akkor még nevetségessebb a helyzet...😊"

x1900: 48 unified shader, 500mhz ~ xbox360 gpu, embedded ram NÉLKÜL, nagyobb memsávszéllel
x1900xt: 48 unified shader, 625mhz
x1900xtx: 48 unified shader, 650mhz
x1600xt: 12 unified shader, 590mhz - kb az xbox gpu NEGYEDE, VÁGOD? semmit nem számít az órajel önmagában. durva, hogy ezt 2010-ben még magyarázni kell ...

bizonyos szempontból az xbox gpu szarré veri az 1900asokat is, bizonyos szempontból (memóriaméret, memsávszél) viszont nagyon nem.

Forza.

FlyHigh
Kezdesz Csernus doktor lenni.<#vigyor><#vigyor>Amúgy kurva gázul futott a legdrágább gépeken is.

Thrash \'Till Death

arty
"hát nem tudom,már az elsõ rész is hibátlanul futott,60fps-rõl le sem esett"

hazudsz

(vagy 640x480, low-ban nyomtad? talán még akkor is)

Forza.

FlyHigh
Van aki kihasználja, nem véletlenül vannak only ps3 címek, amik fejlõdnek részrõl részre. Az meg nem a gép hibája, hogy sok az ügyetlen fakezû fejlesztõ, lehet menni korrepetálásra a Naughty Dog stúdióba.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Tök mindegy, meddig él a ps3. Akinek idáig nem volt, annak csak az idáig kiadott exkluzívok miatt érdemes vennie egyet. Sokkal színvonalasabb az exkluzív címei mint akármelyik multiplatform játék, ENNYI.

Thrash \'Till Death

Nem kell magyarázni a bizonyítványt, a ps3ról a fõnök is megmondta! És õ aztán tudja, õ a fõnökök közt is fõnök! ...és épp olyan joviális mint a backstreet bojs menedzsere volt! Lehet hogy a valve is így mûködik házon belül? minden stábnak be kell mutatnia az áldozatot nagyfõnöknek? Hát igen, megcsinálni a szerencsét egyszer nem biztos hogy elég, a valvnek is eleddig pont 1x jött be a half life, pont úgy, ahogy pearlman bácsinak a backsztrit bojsz... - Milyen érdekes , egyikük a tinilányokat hülyítette be, másikuk a tinifiúkat. Ebben csak lehet valami.....

MerlinW
OpenGL jó, csak nem fizetnek érte😊 Amíg független volt pl az id software, az ID Tech 5 motorig bezárólag az összes id játék OGL-es volt. Rage is csak DX9-es lesz - gondolom a pluszt GL-el pótolja Carmack. Az összes Unreal is ment OGL-el az UE3-ig, stb.

Lassan - Steam-nek hála - beindul a Mac-es játékpiac, és ismét szükség lesz rá. OpenGL jó. Nyitott a kódja ami által bárki fejlesztheti, és nem utolsó sorban ingyenes. A tudása sem marad el a DX-tõl, a DX11-es Unigine Heaven 2 bench OGL módban szinte mindent hoz, kivéve a DX11-es effekteket.

[merlinw.org]

DarkSector
amúgy a régi generációváltásokkal ellentétben 1 ultranagy problematika van.

míg anno ps1 ps 2 meg xboxnál 5 éves korukban többet romlottak a pc-s fejlõdéshez képest, itt sokkal gyengébb, és lassúbb folyamat az amortizálódás.
ezért nagyonis is ki fogják tólni az életciklusukat a gépeknek.

DarkSector
mindketten jól látjátok. 😊

DarkSector
megmondta a faszi akit irtam a grafikus, hogy a ps3 annyival több játékok terén, hogy van hely a BR meghajtón, és a régi ex fejlesztõcsapatok még nem mentek át multiba, ha elpártolna ez a 3 fejlesztõgárda, akkor a ps3 elveszne. és beleolvadna teljessen a háttérbe.

MerlinW
Ez egy olyan dolog aminek utána kellene néznem, de ha volt egy kis eszük anno, akkor a GPU is osztott erõforrással dolgozik PS3-ban. 8 mag mégiscsak 8 mag. De ezt nem tudom. Csak annyit tudok amit látok, és E3-on is igen durva dolgokat mutattak PS3 téren😊

[merlinw.org]

KILLER2
Az a gond, hogy a DX az MSé és anélkül bizony manapság nem szívesen csinálnak játékot. A másik meg hogy még mindig szaroznak a többszálú folyamatvégzéssel, persze, hogy nem tudják rendesen kihasználni a PS3 amúgy is nehezen programozható processzorának mind a 8 magját.
Szerintem a PS3 inkább lett egy techdemo, mint egy jó konzol. Összehoztak egy brutál hardvert, csak nincs, aki kihasználná. Ellenben az X360 nem nagy szám, de olcsó és könnyen programozható.

DarkSector
sony bébinek 1 nagy elõnye van ameddig még tud kicsit hype-olni, az a pár NAGYON régi tapasztalt fejlesztõ, akik az xbox elõtt 1 generációval kezdték, és jöttek a GT-vel, a Killzone, jó az nem PS-rõl gyütt, God of War.
Nézzétek meg azokat amik átvándoroltak ps3-ról, ugyanúgy x360-on pöccre garfikailag egy szintet mutatnak...Final Fantasy...Metal Gear Solid....Resident Evil, stb.😊

MerlinW
Na ja. Mondjuk nem is lehetne drágább az X, mint a PS3, hiszen az utóbbi annyival tud többet mint amennyivel drágább😊 Emellett PS3-mal kapsz egy Blu-ray lejátszót is😊 (ami 2008-ban ezért a pénzért nevetségesen olcsó volt - sokan ezért vettek anno PS3-at)

Az megint más történet, hogy nyugaton és nagyon-keleten (lásd Japán) megfizethetõ mindkét konzol. Kint is a játékok ára miatt nyavajognak - jogosan. És nem is konkrétan a játék ára miatt, hanem az ár/érték miatt, mint mi is. Csak nálunk ez cseppet fontosabb, a csodás gazdasági helyzetünk által😊

[merlinw.org]