9306
-
meszibalint #8786 A cloakosok ezzel sem látszódnak ugye, vagy van hozzá valami megszerezhető ruhamodul, hogy látszódjanak? -
#8785 Hőlátás, s mint ilyen, (jobban) láthatod vele a rejtőzködő ellenfeleket is. -
meszibalint #8784 Bocs, a hülye kérdésért, de a nano visionnak mi a lényege? És a multiban? -
#8783 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Próféta jóhogy meghalt, azzal kezdődött a játék. Különben a ruha nem fogadta volna be Alcatrazt. Prófétának az emlékei maradtak a ruhában. Elméleti síkon a ruhában levő ember 2 tudattal rendelkezik. Valójában Alcatraz van a ruhában még a játék végén is, csak felveszi Próféta nevét, ezzel jelezve, hogy eldöntötte, hogy átveszi a feladatát és befejezi a küldetést, amit Próféta már nem tudott. -
#8782 üdv! most fejeztem be a játékot de egy-két dolgot nem értek... valaki le tudná írni spoilerben ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Prophet most meghalt ? mert a végén feláll az ember és mondja hogy próféténak hívnak. a ruhában van mint egy mesterséges inteligencia ? ? alcatrazzal mi történt ? valami olyat mond hogy meg akarta a kapcsolatot a ruhával szűntetni és mi pont kapóra jöttünk... ?! -
#8781 Eléggé megváltozott a Mars felszíne 2004 óta. Ellopták a Red Faction terraformer-ét? -
#8780 Jah értem a célzást. :P -
KaBuTo666 #8779 Inkább Doomista, komolyan mondom. :-) -
#8778 te biuta vagy, én komolyan mondtam. :) -
KaBuTo666 #8777 Alsó kép meg Doom 4. :-) -
#8776 Felső kép Alan Wake 2 lehetne. :) -
#8775 Azta a mocskos neki.Hát kívánom ez a CE3 olyan modderek kezébe kerüljön akik be is akarják fejezni amibe belekezdenek.Kész összefostam magam.
-
#8774 úristen -
#8773 Végigvittem ötödszörre is most már magyarul legnehezebb szinten.99,53% a progress két fegyvert nem találtam meg :(
De rajta leszek egy 6. végigjátszás alkalmával csakhogy jól mutasson a 100%. -
Badzsa #8772 -hüüü , az állati-király!.. :D
-
#8771 Warface-nek semmi köze a Crysis2-höz azon kívül, hogy CryEngine3-at használ, illetve Crytek fejleszti. Amúgy egy ingyenes multi FPS lesz, s mint ilyen, engem nem érdekel (nem vagyok multis). -
Badzsa #8770 -nekem medium-low on is jó a game!.. -
cucumber87 #8769 Rendben csak ugye Zsírúj 3d tévéjük van gondoltam miért ne alapon :)
Egyébként köszönöm a segítséget, megoldódott a probléma, ideje akkor végigvinni. Hál isten Highon gyönyörűen fut csak ámulok bámulok :) -
Sir Cryalot #8768 3d ready játékot nézzetek... Ennek nem véletlenül nincs "3D ready" címkéje... -
Sir Cryalot #8767 -egy egy spoiler tag-et azért igazán elereszthetnél ...
Hja . és , Grebbert is le akartam baszni a metro2033-as spoileretlenségért... -
Sir Cryalot #8766 Szerintem egyelőre ne ezzel akarj 3d-ben játszani (hátha javítgatnak még rajta), és ne is 3d tévén hanem lehetőleg projektoron próbálkozzatok, sokkal olcsóbb és jobb , és fényesebb is, ami a legfontosabb.
Idén jönnek nagyon nagyon jó LED-es projektorok nem igazán érdemes már tévét venni. -
cucumber87 #8765 Közbe rájöttem már szerzem is be :) 3d viszont még mindig érdekel mert akkor ma viszem is át a gépet :D -
#8764 Ha khömm verziód van akkor PROPER-FLTDOX legyen az az 1.9 és nem lesz ilyen gondod. :) -
cucumber87 #8763 Egyébként uncsitesoméknak van 3d-s tévéjük, ha rákötjük hdmi kimenettel a notit tudok 3dben játszani vagy ahhoz külön videokari kell? -
cucumber87 #8762 nem akor dobja ki mikor tölti be a mentett játékot, vagy belépésnél resume gamre kattintok... -
Badzsa #8761 -cinema mire?.. -
#8760 Cinema is jöhetne már. :( -
Badzsa #8759 mindig 1 ponton akad le?
-
cucumber87 #8758 Sziasztok!
Nemrég kaptam egy Hp Pavilion dv6-ost, ATI Mobility Radeon HD 5470 es karival.
A crysis 2 is hibátlanul akadás nélkül ment highon, viszont folytatni a játékot nem tudom minden betöltés után kijön 1 windows hibaüzenet hogy a program működése leállt, de új játékot meg bármikor indíthatok. 1.9 es pech és high res patch van fent.
Mi lehet a gond? -
#8757 Tölthető az ingyenes CryEngine 3 SDK -
Badzsa #8756 -meg igazi éllmény wolt ujjra wégig jáccani a Crysis1 et HD-grafikussal!.. hát nemsemmi!.. -
Badzsa #8755 -nahh de most miaz a Warface?....Crysis2 deathmach? -
#8754 "A GameSpot Gamescomon szerzett információ szerint jövőre a nyugati piacokon is megjelenik az ingyenesen játszható Warface."
info: Hardwired
-
Badzsa #8753 -háát igen.. naggyjábol igaz amit irx, mert a grafikus a helyes wálax!.. ugyanezwolt az én Nvidia GeForce7300GT mmel is, mert azok csak shader model 3.0 át tartalmaznak , és a Crysis2 nek legalább Shader model 4.1es kell!.. igy én most a HD grafikussal küzepes erősségű grafikán jáccom, annyi nekem elég!.. -
#8752 Nekem nem ment a 478-as 3.0 GHz-es Northwood P4-emen. Legalábbis játszhatatlanul lassú volt és hamar befeketedett a kép, a legelején a tengeralattjáró megy a mélyben jelenet után (ott még volt kb 20 fps, a következő jelenetben már a 20 huszada sem, kép sem ), de töltöttem le mentéseket, poénból betöltöttem egyet-kettőt ahol kisebb terek voltak, aztán volt amelyik pálya elején még volt kép, aztán az is elfeketedett hamar. A jó öreg 7600GT-m volt kevés neki, nálad a korszerűbb vga miatt mehet! Milyen beállításokkal játszható? :D
Ezeken a helyeken pl. megyegetett, de fegyvert is alig lehetett váltani olyan kevés FPS volt :
-
Badzsa #8751 -és méghozzá 1 hiba nélkül!.. ami fontos .. és gyors játék átwitel! -
Badzsa #8750 -yess yess és yess!.. 1 ujjabb piros pont a régi gépeknek!.. Crysis2 1magos 478socketos Intelen elindult 1Gb DDr1 rammal és Ati HD3460 os grafikussal!.. ugyhogy átlehetne irni a minimum renszer követelményt rá!.. -
hegege #8749 Sztem számolási teljesítménybe ps3 sehol nincs, de keresek rá bizonyítékot :) -
#8748 Volt szerencsém hasonló technikához, CAD CAM informatikán, bár az a gépezet szkennelni nem tudott 3D-s testeket, "csak" 3D-ben nyomtatott és egy fél nap elment vele amíg kinyomtatott egy egészen részletesen lemodellezett buggy autócskát (jó hogy a videón nem mutatták mennyi idő volt neki a rétegeket összepakolgatni, mert hosszú órákban volt esélyesen :D). :) -
#8747 Jó lényegtelen, nem azt mondom, hogy ezek nem növelik a gépigényt, de ha kétszeresére is pl: akkor se elég neki egy 2x erősebb gép...miközebe már kb 4-5erősebb bármelyik átlag pc. De tényleg hagyjuk, szerintem rengeteg olyan érdek megy a háttérbe, amit a minél több pénz motivál. Én csak ezekre akartam rávilágítani, emiatt sarkítottam.
Az előző témához (atom VS. poligon grafika): sokmindenet már nem kell megmodellezni kézzel mert már sokminden megvan, de ami nincs azt is már beszkennelik, ami pár perc. itt egy videó(nem konkrétan erről szól de jól látható a szkennelés) video