9306

...a trilógia 2. része

[Off és Warez témákkal fáradj ide!]
  • meszibalint
    A cloakosok ezzel sem látszódnak ugye, vagy van hozzá valami megszerezhető ruhamodul, hogy látszódjanak?
  • asysoft
    Hőlátás, s mint ilyen, (jobban) láthatod vele a rejtőzködő ellenfeleket is.
  • meszibalint
    Bocs, a hülye kérdésért, de a nano visionnak mi a lényege? És a multiban?
  • Evin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Próféta jóhogy meghalt, azzal kezdődött a játék. Különben a ruha nem fogadta volna be Alcatrazt. Prófétának az emlékei maradtak a ruhában. Elméleti síkon a ruhában levő ember 2 tudattal rendelkezik. Valójában Alcatraz van a ruhában még a játék végén is, csak felveszi Próféta nevét, ezzel jelezve, hogy eldöntötte, hogy átveszi a feladatát és befejezi a küldetést, amit Próféta már nem tudott.
  • Bence94
    üdv! most fejeztem be a játékot de egy-két dolgot nem értek... valaki le tudná írni spoilerben ?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Prophet most meghalt ? mert a végén feláll az ember és mondja hogy próféténak hívnak. a ruhában van mint egy mesterséges inteligencia ? ? alcatrazzal mi történt ? valami olyat mond hogy meg akarta a kapcsolatot a ruhával szűntetni és mi pont kapóra jöttünk... ?!
  • broman191
    Eléggé megváltozott a Mars felszíne 2004 óta. Ellopták a Red Faction terraformer-ét?
  • DarkSector
    Jah értem a célzást. :P
  • KaBuTo666
    Inkább Doomista, komolyan mondom. :-)
  • DarkSector
    te biuta vagy, én komolyan mondtam. :)
  • KaBuTo666
    Alsó kép meg Doom 4. :-)
  • DarkSector
    Felső kép Alan Wake 2 lehetne. :)
  • grebber
    Azta a mocskos neki.Hát kívánom ez a CE3 olyan modderek kezébe kerüljön akik be is akarják fejezni amibe belekezdenek.Kész összefostam magam.

• Cris99
    úristen
  • grebber
    Végigvittem ötödszörre is most már magyarul legnehezebb szinten.99,53% a progress két fegyvert nem találtam meg :(
    De rajta leszek egy 6. végigjátszás alkalmával csakhogy jól mutasson a 100%.
  • Badzsa
    -hüüü , az állati-király!.. :D
  • asysoft
    Warface-nek semmi köze a Crysis2-höz azon kívül, hogy CryEngine3-at használ, illetve Crytek fejleszti. Amúgy egy ingyenes multi FPS lesz, s mint ilyen, engem nem érdekel (nem vagyok multis).
  • Badzsa
    -nekem medium-low on is jó a game!..
  • cucumber87
    Rendben csak ugye Zsírúj 3d tévéjük van gondoltam miért ne alapon :)

Egyébként köszönöm a segítséget, megoldódott a probléma, ideje akkor végigvinni. Hál isten Highon gyönyörűen fut csak ámulok bámulok :)
  • Sir Cryalot
    3d ready játékot nézzetek... Ennek nem véletlenül nincs "3D ready" címkéje...
  • Sir Cryalot
    -egy egy spoiler tag-et azért igazán elereszthetnél ...

Hja . és , Grebbert is le akartam baszni a metro2033-as spoileretlenségért...
  • Sir Cryalot
    Szerintem egyelőre ne ezzel akarj 3d-ben játszani (hátha javítgatnak még rajta), és ne is 3d tévén hanem lehetőleg projektoron próbálkozzatok, sokkal olcsóbb és jobb , és fényesebb is, ami a legfontosabb.
    Idén jönnek nagyon nagyon jó LED-es projektorok nem igazán érdemes már tévét venni.
  • cucumber87
    Közbe rájöttem már szerzem is be :) 3d viszont még mindig érdekel mert akkor ma viszem is át a gépet :D
  • broman191
    Ha khömm verziód van akkor PROPER-FLTDOX legyen az az 1.9 és nem lesz ilyen gondod. :)
  • cucumber87
    Egyébként uncsitesoméknak van 3d-s tévéjük, ha rákötjük hdmi kimenettel a notit tudok 3dben játszani vagy ahhoz külön videokari kell?
  • cucumber87
    nem akor dobja ki mikor tölti be a mentett játékot, vagy belépésnél resume gamre kattintok...
  • Badzsa
    -cinema mire?..
  • berlinboy6329
    Cinema is jöhetne már. :(
  • Badzsa
    mindig 1 ponton akad le?
  • cucumber87
    Sziasztok!
    Nemrég kaptam egy Hp Pavilion dv6-ost, ATI Mobility Radeon HD 5470 es karival.

A crysis 2 is hibátlanul akadás nélkül ment highon, viszont folytatni a játékot nem tudom minden betöltés után kijön 1 windows hibaüzenet hogy a program működése leállt, de új játékot meg bármikor indíthatok. 1.9 es pech és high res patch van fent.

Mi lehet a gond?
  • machinarium
    Tölthető az ingyenes CryEngine 3 SDK
  • Badzsa
    -meg igazi éllmény wolt ujjra wégig jáccani a Crysis1 et HD-grafikussal!.. hát nemsemmi!..
  • Badzsa
    -nahh de most miaz a Warface?....Crysis2 deathmach?
  • grebber
    "A GameSpot Gamescomon szerzett információ szerint jövőre a nyugati piacokon is megjelenik az ingyenesen játszható Warface."

info: Hardwired
  • Badzsa
    -háát igen.. naggyjábol igaz amit irx, mert a grafikus a helyes wálax!.. ugyanezwolt az én Nvidia GeForce7300GT mmel is, mert azok csak shader model 3.0 át tartalmaznak , és a Crysis2 nek legalább Shader model 4.1es kell!.. igy én most a HD grafikussal küzepes erősségű grafikán jáccom, annyi nekem elég!..
  • broman191
    Nekem nem ment a 478-as 3.0 GHz-es Northwood P4-emen. Legalábbis játszhatatlanul lassú volt és hamar befeketedett a kép, a legelején a tengeralattjáró megy a mélyben jelenet után (ott még volt kb 20 fps, a következő jelenetben már a 20 huszada sem, kép sem ), de töltöttem le mentéseket, poénból betöltöttem egyet-kettőt ahol kisebb terek voltak, aztán volt amelyik pálya elején még volt kép, aztán az is elfeketedett hamar. A jó öreg 7600GT-m volt kevés neki, nálad a korszerűbb vga miatt mehet! Milyen beállításokkal játszható? :D

Ezeken a helyeken pl. megyegetett, de fegyvert is alig lehetett váltani olyan kevés FPS volt :

• Badzsa
    -és méghozzá 1 hiba nélkül!.. ami fontos .. és gyors játék átwitel!
  • Badzsa
    -yess yess és yess!.. 1 ujjabb piros pont a régi gépeknek!.. Crysis2 1magos 478socketos Intelen elindult 1Gb DDr1 rammal és Ati HD3460 os grafikussal!.. ugyhogy átlehetne irni a minimum renszer követelményt rá!..
  • hegege
    Sztem számolási teljesítménybe ps3 sehol nincs, de keresek rá bizonyítékot :)
  • broman191
    Volt szerencsém hasonló technikához, CAD CAM informatikán, bár az a gépezet szkennelni nem tudott 3D-s testeket, "csak" 3D-ben nyomtatott és egy fél nap elment vele amíg kinyomtatott egy egészen részletesen lemodellezett buggy autócskát (jó hogy a videón nem mutatták mennyi idő volt neki a rétegeket összepakolgatni, mert hosszú órákban volt esélyesen :D). :)
  • samsung123
    Jó lényegtelen, nem azt mondom, hogy ezek nem növelik a gépigényt, de ha kétszeresére is pl: akkor se elég neki egy 2x erősebb gép...miközebe már kb 4-5erősebb bármelyik átlag pc. De tényleg hagyjuk, szerintem rengeteg olyan érdek megy a háttérbe, amit a minél több pénz motivál. Én csak ezekre akartam rávilágítani, emiatt sarkítottam.

Az előző témához (atom VS. poligon grafika): sokmindenet már nem kell megmodellezni kézzel mert már sokminden megvan, de ami nincs azt is már beszkennelik, ami pár perc. itt egy videó(nem konkrétan erről szól de jól látható a szkennelés) video