9306

...a trilógia 2. része

[Off és Warez témákkal fáradj ide!]
  • RYO21
    Mekkora egy homo banda!
  • DarkSector
    "ha a sok pc-s ezek után konzolra fogja majd letölteni warezba"

Azok nem pc-sek lesznek. Aki vérpécésnek titulálja magát, még akkor se nyúlna konzolhoz ha lenne rá warez, túl nagy az előítélet.
  • grebber
    Csak tudnám miért jó az nekik ha a sok pc-s ezek után konzolra fogja majd letölteni warezba ,ha egy idő után semmi nem jön pcre!
    Ők tudják!
  • KaBuTo666
  • DarkSector
  • grebber
    Nem lesz több high-end PC game a Crytek-től!

(n4g) Cevat Yerli azt nyilatkozta, hogy a Crytek nem fejleszt többé erőmű igényű csúcsjátékokat, mivel a PC piacon eluralkodott az ingyen játékok korszaka és a mega-minőségért fizetni hajlandó játékosok száma olyan kevéske, hogy üzletileg nem kifizetődő a Crysis szintű játékok fejlesztése. Azok száma pedig, akik hajlandóak még PC-t is upgrade-elni egy-egy játék kedvéért, még elhanyagolhatóbb. A Crytek továbbra is igyekszik feszegetni a technológia határait, de nem kivánnak a továbbiakban csak high-end PC-re fejleszteni.

info: Hardwired

• rooney8
    a lényeg, hogy nekem igen is tetszett a többiekkel ellentétben akik lehúzták a sárgaföldig :D
  • DarkSector
    :D
  • rooney8
    ööö.... :D
    ha én játszottam sokat egyhuzamban, akkor akár még hosszú is lehetett volna a történet, de nekem nem tűnt volna olyan soknak... viszont ha alapból rövid volt a játék, akkor nem is tűnt volna hosszúnak, csak ha 2hetente leültem volna elé fél órát

nos ez így elég értelmetlen :DD na mind1, sajátos logikám van (vagy csak hülye vagyok :DD)
  • DarkSector
    Nem vagyok idióta értem én a fifás témát.
    és viszont erre írtam hsz-t :P

"most vagy én játszottam sokat, vagy a játék volt a rövid... :D"
  • rooney8
    hát hogy a fifát nem lehet végigvinni, mert azt "végtelenségig" lehet játszani, és mivel általában csak azzal játszok ezért ez az első amit végigvittem :D
  • KaBuTo666
    fifában kújva sokat kell futni, nem jó az után elkezdeni crysis2zni mert hijajolé.
  • DarkSector
    Hol van itt a logikai kapcsolat? :)
  • rooney8
    hát végig is toltam
    most vagy én játszottam sokat, vagy a játék volt a rövid... :D
    egyébként ez volt az első játék amit végigvittem :D (én általában csak fifázni szoktam leülni)
  • JaSoN HuNTeR #8852
    ha angolul inditom akkor jó. :)
  • asysoft
    Elsőre nekem is ez volt az ötletem, aztán rájöttem, hogy Cryis 2 automatikusan patchelt mindig induláskor. Mindenesetre kiindulásnak jó...
  • grebber
    Direkt beléptem most és megnéztem van raklap szerver.Lehet nem peccselted fel azért nem találsz!
  • JaSoN HuNTeR #8849
    Crysis 2 eredeti játékkal hogyan tudok játszani neten? Nem talál nekem szervert a keresőbe. Profil is van.
  • grebber
    Sajnos tudok róla mennyi jó Crysis mod azóta sem készült el.
    CE3 miatt én bizakodó vagyok.
  • gduck
    4 éve kezdték el a dínósat is, az se készült el soha :(
  • Shep
    Az a baj ,hogy rohadt nagy munka van egy-egy ilyen teljes konverzióban. Az elején még nagy a lelkesedés de aztán 1-2-re elfogy és a legtöbb csak ígéretesen induló soha be nem fejezett projekt marad. Persze hátha ez lesz a kivételek egyike!
  • grebber
    Nuked Crysis

Remélem ez a projekt nem hal meg mint a Duke Nukem Reloaded!
  • rooney8
    hát igen :D
    most volt egy rész, mikor sima ember hadsereget kellett kinyírni, annyian voltak mint az oroszok, de nagyon könnyen kinyírtam őket :D
  • Evin
    Meg ilyen játékoknál tipikusan a vége felé belejön az ember.
    (Én akkor élveztem legjobban a játékot, mikor épp vége lett. :( Az a végén nagyon jó pálya szerintem.)
  • rooney8
    hmm ezt megfogadom, akkor keresek egy ilyet :D bár most találtam egy egész jót, annak nem tudom mi a neve, de már nem is olyan nehéz kinyírni őket, mint az elején :D

ja értem... hát igen :D
  • mandm
    A játéknak ezen a részén az emberek már sehol sincsenek
  • Evin
    Elvileg a leghatásosabb kézi lőfegyverek ellene: MK60 Mod 0, L-TAG, X-43 MIKE, Utóbbi kettő a játék vége fele van csak.
    Lőszerből szerintem több van elszórva egy pályán, mint gránátból, de C4-hez képest biztos.
  • rooney8
    ezt hogy érted? :D
  • mandm
    "..inkább jöjjenek vissza a normál emberek, azokat könnyű megölni"
    Annál már nagyobb a baj!
  • rooney8
    igen, azt tudom, csak ha pl. kézifegyverrel sorozom, akkor nagyon sokat kell belelőni (a lágy részébe), de ő meg közbe lövi rám azokat az "elektromos bombákat", meg "felöklel" meg ilyenek :D
    most ott tartok, hogy csak úgy özönlenek ezek a kis g**ik és nem győzöm irtani őket... inkább jöjjenek vissza a normál emberek, azokat könnyű megölni :D
  • Evin
    Mint például a páncéllal nem fedett zselés részekre; nyak, esetenként hát. Vagy ahonnan leszakadt a páncél.

Te mehetsz arra is. Semmi jónak nem vagyok az elrontója. Amúgy a hónalj is az, azt is felhozhattad volna példának!
  • KaBuTo666
    Mint például a herékre?
  • Evin
    Azzal az eldobhatóval is ki lehet nyírni, csak a lágy részekre kell célozni.
  • rooney8
    hmm... c4 eszembe se jutott, köszi :D
    rakétavetővel gondoltam még, csak hát ugye ha azt felveszem, akkor a gépfegyvert eldobja, így az csak akkor jó, ha közelben van :D
  • grebber
    pl C4 a legegyszerűbb megoldás!Meg lőszer is van dögivel!
  • rooney8
    hali
    nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én még a kezdeti ceph ellenségekkel elbirkózom, de most már jönnek ezek a név szerint "Alien Heavy" ellenfelek, akiket alig bírok megölni :D ha sikerül is, akkor az egész muníciót bele kell eresztenem... ti hogy szoktátok őket kinyírni?
    tudom, hogy ennél még lesz sokkal nehezebb ellenfél is, de én már itt megakadok időnként :D
  • Ticsy
    próbléma megoldva
  • Ticsy
    szóval angolul ki írja hogy nem támogatott videó kártya ha folytatja a rendsze összeomlik a Gépem konfigja:
    Win XP 2002 SP3, AMD Athlon 64 x2 Dual Core Proci 6000+, 3,11 Ghz, 2Gb RAM, videó kari: ATI Radeon HD 4300/4500
  • Ticsy
    Ati radeon hd 4300/4500-l müködnie kéne mégse megy
  • bcrics
    Nemolyanrég koszovóban is ez ment, realtime természetesen.
    vagy a legutóbbi romagyilkosság (tavaly) ahol a gyerek szeme láttára lőtték le az egyik szülőt majd a gyerek is kapott egy sörétet, nem kell messzire menni, ha kilépsz a 4 fal közül ez zajlik a környezetedben is, csak nem akarjuk észrevenni.

persze jobb ezt képernyőn átélni mint a saját bőrödön tapasztalni.