CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát igazából nem, mivel már lehet vele játszani 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gduck
Páran már játszanak, lehet neked is sikerül <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Kongy
Akkor mikortól lehet tolni? 9-tõl? Magát a demót már töltöm.

Hol kell regelni? EA acc jó?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Fpocok
BEENGEDETT BMEG 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

gduck
A hivatalos oldalon 12:00 AM PST (ez nálunk este 9 óra) szerepel. Ez senkit se zavar, azok közül akik itt reklamálnak???

Shep
Hát akkor ez így egy nagy szar. A Codokban is így van, vagy ott nincs fejlõdés?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

XeeN
Igen. Hacsak nem vagy skillesebb. 😊

Prince23
1:27-nél elég fura, pont fejre célozz. csipõbõl!!!! AIM szaros

Prince23
Gyors gameplay

majd jövök egy nagypapással is

Shep
Na sikerült kicsit játszani, egész jópofa de a tetõn játszódó pálya egy nagy szar, élvezhetetlen, folyamatosan hátba lõnek a zsúfoltság miatt. A másik pálya az a romos épületes viszont pofás volt. Az persze más kérdés, hogy 2 éve nem játszottam multis játékkal az is CS volt, nem ilyen respawnos marhaság de azért lelõttem pár embert. Kérdés ,hogy aki itt hosszú órákat játszik naponta az szarrá fejleszti magát és egy hétvégi játékos esélytelen ellene?

nem <#merges2> mentem Borderlandsozni.

ahah én sejtem mi lehet itt, gamespy arcade nevü program nekem 3db gamespy accot nevet is kilistázott ami mind én vagyok a 3 közül vmelyik lehet jó 😄

TVelvet
Feladom, semmivel nem enged be, gamespyosra nem ír semmit. Csak login, és vissza jön a képernyõ simán.
Shep
Hát nem tartott sokáig a dolog, pálya végén map váltásnál csak tölt alatta megy valami hang és ennyi. Bámulatos ez az egész.

aricsi
Megpróbálok én is beírkodni mindenféle hülyeséget.<#idiota>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Shep
Hát ez hülye beengedett a gamespy felhasználónévvel és azzal a jelszóval amit a mycrysison akartam az ottani acchoz. Félelmetes.

Shep
Na én feladtam, rohadjanak meg, hogy egy szar demohoz nem tudnak normális hátteret biztosítani.

Prince23
Amúgy elég fura hogy nem EA akkonthoz kötött a multi, hanem gymespyhoz :S

aricsi
Gamespy honlapra be tudok lépni,annyi hogy ott e-mail címet kér.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Shep
An HTTP error occurred while getting:
http://www.mycrysis.com/

Details: "connect timed out to /80.237...........".

Shep
Hát nekem semmi nem történik mikor rányomok a create accountra

Prince23
Nekem egybõl belépett. biztos elfelejtetted a Gamespyos jelszót.

tényleg megy már , gmail spamfolderbe rakja amit küldeni fog!

#4216 <#lama><#nevetes2>

Prince23
Már vannak csalók egyébként? elfelejtettem leírni. de egy gyerkõc a nagypapával úgy kiosztott 3x, hogy csak néztem, és állandóan fejre célzott, olyan furán mint a wh AIM-osok az MW2-ben. reflexbõl sitt headshot. gyanús volt nekem.

Shep
Mákod lehetett.

aricsi
Mi az hogy "na már jó"? Ezt kifejtenéd,mert én már széjjel írkáltam a login részt minden gamespy-os nevemmel,sehogyse lép be.

Shep
Én tervezem a megvételét, de elõbb ezt a retek demot akarnám megnézni ha beengedne.

XeeN
Sikerült új accot csinálnom MyCrysis-on. 😊

Ui: ÕÕÕÕ mégsem, mivel az aktiváló oldalt nem tölti be...<#idiota><#falbav>

Prince23
Ahogy te is 😊 kizárólag single-t

Shep
Azért a warezt majd végignyomod természetesen. 😞

Prince23
Na már jó

hát ez elég rókabõrlehúzás. ezt se fogom beszerezni az tuti.

multis benyomás: 5/10

egyszóval szar próbálkozás, semmi újdonság nincs benne, remélem Crytek tényleg belebukik 😊 ahogy nézem a 10-en évesek (16 alattiak) körében nagy gamma lesz XD

Shep
Összefoglalom:
1. van demo (király)
2. mycrysis.com-on még mindig nem lehet accot csinálni
3. játék alatt nem lehet accot csinálni
4. régi gamespy accal nem enged be
5. néhány szerencsésnek már sikerült bejutnia a játékba

Lényegében tehát adtak a szarnak egy pofont.

nekem a demo telepítõje sem indul
Igen, kipróbáltam mind a hármat, jött lefelé, igaz nem túl gyorsan.. de mûködõ linkek.. Ha erre gondoltál a "kipróbálás" alatt..
XeeN
A gond csak az, hogy a "játékosok" többsége nem érti mi a crash site lényege. Futkosnak jobbra-balra, holott 1-2 perc alatt meg lehetne nyerni a játékot ha ott állnának a roncs mellett...

te marha állat <#idiota><#ravasz1><#vigyor>
XeeN
Jó kis játék 😊 Szerintem a gépigénye sem hatalmas.

TVelvet
Én még a login-ig sem jutok el... Se gamespy, se semmivel nem tudok bejutni.
Antal99
An HTTP error occurred while getting:

http://www.mycrysis.com/register/

Details: "connect timed out to /80.237.209.12:80".

elmennek a jó büdös k..va annyukba,ezzel a szarral

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Prince23
akadozik HD felbontásban is ez a multi:S

cody1994
ezeket már valaki ki próbálta?

1280ba, 2%-os teljesítményigényû fake3d-vel 😞

na akkor nekem lesz fix 60

955-el meg gts 250 sli-vel?

Magiszter
Azt vettem észre hogy a multiban is azért voltak szaggatós részek. Bár 1080p-ben átlag 30FPS megvolt a lenti konfigon és beállításokon, néhány helyen (vízbõl-vízbe, robbanás, egyszerre 6-7 játékos egy helyen...stb) erõsen visszaesett az FPS pár pillanatra. Néha ez a pár pillanat pont egy halált jelentett. Illetve talán a netem miatt, de tapasztaltam laggolást is néha. Ritkán jött elõ, de akkor is zavaró.

Konfigom:
AMD Phenom 2 X4 945 (3ghz)
2Gb DDR3 1333Mhz
GF8800GT 512mb.

Beállítások:
1920x1080, Gamer

Net: 12mb/1,5mb

Kellene egy magyar csapat, és jöhetne a team instant 😄

gduck
12:00AM PST!

Magiszter