7
  • chm
    #7
    "A technológiát először továbbfejlesztik és a tervek szerint várhatóan az Egyesült Államok Hadserege is alkalmazni fogja."

    Elvégre a kib@szott hadsereg az első :)
    Mondjuk eleve esélytelen ez a technológia mert nem igazán minősül Gyorsan fogyó eszköznek, a fogyasztói társadalmonak gyorsan fogyó eszközökre van szükségük!
    Az ilyen technika halva születik mint a vízzel működő auto ... stb ...
  • Epikurosz
    #6
    Bodor Péter
  • Epikurosz
    #5
    Bodor Péter székely ezermester (lásd: Wikipédia) állítólag egy pénznyomót rejtett lakásának küszöbe alá. Mindig, amikor valaki benyitott a házába, nyomott egy bankót. Így nem is ő volt a pénzhamisító. :-))
  • roliika
    #4
    Megjegyezném, ezt nem a csodás mérnökök alkották meg, maximum tökéletesítették, ez egy magyar 1 éves találmány, amit a Nokia vásárolt meg!!!
  • KLT
    #3
    Eszembe jut a legenda, talán Edisonról szólt.
    Egy barátja szóvá tette, hogy csinálhatna már valamit a kapujával, mert nagyon nehezen nyílik, mire a válasz:
    valahányszor bejön valaki, felhúz nekem egy vödör vizet a kútból, ezt nem lehet már könnyíteni...
    :)

    :)))

  • Flashy
    #2
    bocs, le kell tennem, elfáradtam :) bár ez a poén a tekerős töltőhöz is megy.
    de amúgy nem rossz végülis olyan tevékenységből energiát lopni ahol az a kis veszteség nem hiányzik (pl séta közben töltődik az aksi de nem fáradok jobban mint amúgy, vagy a felesleges testhő amit izzadással úgyis csökkenteni kéne), feltéve hogy az energialopó berendedés előállítása, üzemeltetése és kezelése nem emészt fel több energiát és állít elő káros anyagokat mint amennyit egy aksi, mert akkor egyszerűbb ha veszek egy pót aksit és még spórolok is vele (magamnak meg a világnak).
  • tunyo902
    #1
    Kimegyek a margit szigetre oszt fölfutom az aksit