Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Solten
<#alien>

Saor Alba

Solten

Gyerunk Hollandia <#taps>

Saor Alba

WuFraZselic
azért cannavaro abban az évben bajnok lett a juvéval, és jól teljesített (még ha el is vették a bajnoki címet). azért Luis Fabiano nem hiszem, hogy futott egy ilyen idényt, amit egy jó vb szereplés aranylabdához segít

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

desigo
uhh
lehet tudják pron rázni a popsit <#wow2>
Murder3
Cannavaro is cak a vb gyõzelemnek köszönheti, ha a hollandok döntõsek lennének és nem az argentinokkal vagy spanyolokkal játszák majd a döntõt akkor szerintem is Robben az esélyes az aranylabdára, bár snejder megint ott az inter miatt, de robben meg annyira eggyértelmûen vezeti a bayernt ebbe a szezonba h az õ teljesítménye sztem jobban kitünik mint snejderé.
Értem ezt úgy h snejder mellet az interbe nagyon sok olyan játékos van aki az diei szezonba jólteljesített és így csapatként tûntek ki, de robben meg szólózott a bayernbe, tán még swaistaiger mellet volt ez a nagy felhajtás h a real meg minden szar rekorokért akarja leigazolni 😄 LOL
Meg még ki tudja h h teljesítenek, bár ha vki viheti a hátán a hollandokat az sztem robben inkább.
Persze sneider mellet meg a bl gyõzelem ott van szal majd elválik, bár én sztem a brazilokon simán túljutnak a hollandok.
Aztán majd legyen egy Holland-Német döntõ 😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Kandurex
Kinek is szurkoljak? <#szeret>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

5w0rdf15h
<#idiota><#idiota> ezt gondold át mégegyszer

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vuvuzela hero 😄D

Narxis
Hollandia esélytelen szvsz. Nem volt valami meggyõzõ a játékuk a tótok ellen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bocs. nyert! spanyol király kupát<#idiota>

cesc fábregas

mflex
Én is így gondolom, különben qrva sok pénz bukok ma baszki! Nem hiszem, hogy a brazilokat megverik, semleges vagyok ezen a téren, de a sárgák durván gyorsabbak, a kontráik villámgyorsak, a hollandokat nem láttam még úgy sprintelni, és úgy játszani, mint Dunga csapatát, különben rájuk fogadtam volna.

Szerintem, nem lesz itt hosszabbítás, egyértelmûen a mutatott játék alapján a brazilok az esélyesek 😊 Ez miatt, és a pénzem miatt nekik drukkolok.

What about the forests?

te mirõl beszélsz?
a braziloknál eddig messze a védelem teljesít a legjobban (Lúcio, Maicon)
a másik: persze ilyenkor a VB nagyon sokat nyom a latba, de azért nem csak ez számít.. klubszinten nem nyert semmit, nem is lehet azt mondani, hogy nagyon kiemelkedne a Sevillából. neki max akkor lenne esélye, ha brazília VB-t nyerne (amire jó sanszuk van), õ lenne a gólkirály + tudna hozni egy jó félévet a klubjában. amúgy esélytelen.. akkor inkább Maicon, aki azért triplázott az Interrel.

cesc fábregas

*szimat* brazil könny szagot érzek 😄
gercse
Koeman hogy virul 😄, legalábbis mintha õ lenne a szélén

Narxis
😄DDD

WuFraZselic
egy vb-re azért nem adnak aranylabdát 😄

Messi és Rooney volt eddig az esélyes, utóbbi vélhetõen kiesett a VB miatt, de egy jó VB esetén Maicon is ott lehet. kár, hogy Milito nem kezdõ az argentínoknál...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

REAL MADRID

Te biztos kevered az Aranylabdát valami mással 😄D

REAL MADRID

ugyanmááár... 😄
Tyler1
mert eddig messze õ teljesít a legjobban a brazil keretben, és mivel a hollandoknak darabnyi esélye sincs ellenük, kétlem h holland játékosé lenne, fõleg nem Robbené, aki szürkébb mint korahajnal.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ehh?

cesc fábregas

Fabiano? <#idiota> És ugyam miért?

REAL MADRID

Tyler1
sztem meg Luis Fabianoé lesz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

na, annak örülnék: )
Ha Hollandia megy tovább akkor Robben lesz a legesélyesebb az Aranylabdára.

REAL MADRID

Legyen igazad<#eljen>

http://gaborszantai.co.uk/

ezt meg is beszéltük! 😄
HunnernesKonge
3-1re nyerünk ne nevettess 😄
durva meccs lesz a mai, szerintem tizenegyesekkel húzza majd csak be az oranje.
pfujjjj
köszi, ezt láttam, de ez jóval gyengébb, mint bármelyik másik
Löw már nem éhes ... jól lakott 😊))

HunnernesKonge
Nem tudom hogy kell beágyazni ugyhogy csak link KATT
poppe
németekrõl vmi hír?
azt hallottam h podol meg özil el van tiltva, de mér? besárgultak?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

a spanyolosat tudnád linkelni? azt nem láttam még
HunnernesKonge
Azóta hogy mentsék a menthetõt forgattak egy 30másodperces snittet Robinhoról, és egy 1,5 perceset a Spanyol válogatottról...

(mi meg ezáltal tudjuk kik esnek ki legközelebb<#gonosz1>)
😊 én 3at számoltam korábban, de most csekkoltam
igazad van, amúgy a 3 se "csomó", de a ghánaiaknak elég érzékeny a "veszteség"
Jonathan Mensah
Dede Ayew
õk alapemberek

az uruknál
Diego Godin mint alap, a védelembõl hiányzik majd sérülés miatt,
Alvaro Pereira meg nem teljes alapember, õ is sérülés miatt, õ középpályás.

horpeti
Én is azt néztem, viszont jobban megnéztem a kezdõt, és csak 2 kulcsember hiányzik. Tehát amíg nem néztem meg, addig a "csomóan" nekem is soknak tûnt. 😊)

begyûjtöttek egy rahedli sárgát a ghánaiak, csomóan így eltiltás miatt nem léphetnek pályára, tehát folytatódik a dél-amerikaiak menetelése.
(Az egyik délami is csak azért esett ki, mert összekerült egy másik délamival (Chile-Brazil), de 5bõl 4en így is partiban még)

Jo lenne, gyorsak, technikasak, csak nem erzik a kaput - persze erre racafol az utolso meccs😊

Punker
Ghána szerintetek tovább megy?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
ez odaverhet 😊
Solid Snake
En is az Oranje-nak drukkolok, de nagy csoda lenne, ha nyernenek...
Szvsz Braziliaval csak Argentina es Nemetorszag tudja felvenni a kesztyut, sajnos...

Igen szerintem is de ennek ellenére Hollandoknak szurkolok😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Narxis
Hollandok haza lesznek ma küldve.

Volt.

soo277

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

soo277

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"