Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Értem ezt úgy h snejder mellet az interbe nagyon sok olyan játékos van aki az diei szezonba jólteljesített és így csapatként tûntek ki, de robben meg szólózott a bayernbe, tán még swaistaiger mellet volt ez a nagy felhajtás h a real meg minden szar rekorokért akarja leigazolni 😄 LOL
Meg még ki tudja h h teljesítenek, bár ha vki viheti a hátán a hollandokat az sztem robben inkább.
Persze sneider mellet meg a bl gyõzelem ott van szal majd elválik, bár én sztem a brazilokon simán túljutnak a hollandok.
Aztán majd legyen egy Holland-Német döntõ 😄
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
cesc fábregas
Szerintem, nem lesz itt hosszabbítás, egyértelmûen a mutatott játék alapján a brazilok az esélyesek 😊 Ez miatt, és a pénzem miatt nekik drukkolok.
What about the forests?
a braziloknál eddig messze a védelem teljesít a legjobban (Lúcio, Maicon)
a másik: persze ilyenkor a VB nagyon sokat nyom a latba, de azért nem csak ez számít.. klubszinten nem nyert semmit, nem is lehet azt mondani, hogy nagyon kiemelkedne a Sevillából. neki max akkor lenne esélye, ha brazília VB-t nyerne (amire jó sanszuk van), õ lenne a gólkirály + tudna hozni egy jó félévet a klubjában. amúgy esélytelen.. akkor inkább Maicon, aki azért triplázott az Interrel.
cesc fábregas
Messi és Rooney volt eddig az esélyes, utóbbi vélhetõen kiesett a VB miatt, de egy jó VB esetén Maicon is ott lehet. kár, hogy Milito nem kezdõ az argentínoknál...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
REAL MADRID
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
cesc fábregas
REAL MADRID
REAL MADRID
http://gaborszantai.co.uk/
azt hallottam h podol meg özil el van tiltva, de mér? besárgultak?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
(mi meg ezáltal tudjuk kik esnek ki legközelebb<#gonosz1>#gonosz1>)
igazad van, amúgy a 3 se "csomó", de a ghánaiaknak elég érzékeny a "veszteség"
Jonathan Mensah
Dede Ayew
õk alapemberek
az uruknál
Diego Godin mint alap, a védelembõl hiányzik majd sérülés miatt,
Alvaro Pereira meg nem teljes alapember, õ is sérülés miatt, õ középpályás.
(Az egyik délami is csak azért esett ki, mert összekerült egy másik délamival (Chile-Brazil), de 5bõl 4en így is partiban még)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szvsz Braziliaval csak Argentina es Nemetorszag tudja felvenni a kesztyut, sajnos...
★ 汤姆 李
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.