Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
látom egyre jár az agyunk 😄
Ket dolog tenne meg boldogga:
- V. Persie csere
- ha Robbentol nem csak orokolni lehetne a lasztit
- V. Persie csere
- ha Robbentol nem csak orokolni lehetne a lasztit
Saor Alba
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
hatalmas.
ennel jobb meccs sztem nem is nagyon lesz mar itt, aki ezt nyeri, a dontoben biztosan ott lesz, de sztem meg is nyeri az egeszet. vicc h ezek kozul kell valakinek most kiesni, mikozben pl ghana/urugay kozul valamelyik biztosan tovabbmehet..
ennel jobb meccs sztem nem is nagyon lesz mar itt, aki ezt nyeri, a dontoben biztosan ott lesz, de sztem meg is nyeri az egeszet. vicc h ezek kozul kell valakinek most kiesni, mikozben pl ghana/urugay kozul valamelyik biztosan tovabbmehet..
Hát ja. Innen jönnek majd a pirosak meg a Brazil gólok😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Most valószínüleg a Hollandok csak felhergelték ezzel a Brazilokat. Remélhetõleg meg lesz a következménye, a Hollandok kárára.
tehát azon háborodtál fel, hogy sokan szurkolnak a hollandoknak. Akkor menjél Löw-höz uzsiért.
GGGGGGGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
Nem, csak én jobban felháborodtam a kelleténél azon hogy itt páran nagyra tartják a Hollandokat olyannyíra, hogy magabiztosan állítják hogy benne lesznek a döntõben. Persze oda kicsit több kell.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(#10497: akartam reagalni valamit az ujabb hulyesegedre de mar nem erdekelsz... <#vigyor>#vigyor>)
(#10497: akartam reagalni valamit az ujabb hulyesegedre de mar nem erdekelsz... <#vigyor>#vigyor>)
Saor Alba
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Látom te vagy itt az iq májszter. <#eljen>#eljen> Amikor meg az a téma napi szinten 2 - 3 óránként hogy les volt vagy sem, az nem zavar(t) véletlenül ? Mint írtam olvasom egy ideje a topikot, észrevettem valamit, és abból következtettem. Vagy elfogadod más véleményét, vagy nem, de a "fórumozók nevében" nem kéne osztani a frankót.
Csak ebbõl az egész VB-n nem sok látszott a Hollandoktól.A felkészülési meccseken igen.De itt...
Eddig úgy volt,nem kellett elõvenni,elég volt amit mutattak.Hát most már elõ kéne..
Eddig úgy volt,nem kellett elõvenni,elég volt amit mutattak.Hát most már elõ kéne..
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
3-4 brazil kozt leall cselezni... <#wilting>#wilting> Ez nem a szlovak vedelem... Csakis villamgyorsan, akciobol lehet bevenni a kapujukat.
Saor Alba
remélem lecserélik Van Persie-t, Robben-nek szólnak, hogy néha passzolhatna is ne cselezgessen 3 ember ellen, és még 2 embert elõre küldenek.
muhaha, robbent de jó látni így szenvedni 😛
itt nem tudja megcsinálni a szokásos befelé cselezés+lövést 😛
itt nem tudja megcsinálni a szokásos befelé cselezés+lövést 😛
Ja, nagy örömöt okoz hogy kiesnek a Hollandok. <#mf2>#mf2>
van Bommel leszophat, mit bambult ott hátul??? miatta nem állt lesen robinho :@@@@@
Nem teljesen mindegy miert gyoz egy csapat?? (nem, ha a biro fujja el/partjelzo balfaszkodik) Gyoztek es kesz. Ne faraszd mar a forumozokat ilyen ostoba kommentekkel.
Saor Alba
Ez már nevetséges hogy a bíró semmivel se "jutalmazza" a brazilok minden ítélet után elõadott hisztériáit...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Olvasom jóideje a fórumot, egyszerû következtetni.
amúgy tényleg, rossz heted volt vagy mi a szösz, hogy ekkora kárörömöd van?
Mekkora vicc, és majd erre lesz fogva a Brazil gyõzelem. <#wilting>#wilting> Ha a Hollandok erõlködnek akkor is kikapnak, fölösleges magyarázkodni.
Koszonjuk emese, a brazilok ellen remegyszeru am villogni... <#vigyor1>#vigyor1>
mas: V. Persie egvalamit tud tokeletesen veghezvinni e meccsen: nagyot esni.
mas: V. Persie egvalamit tud tokeletesen veghezvinni e meccsen: nagyot esni.
Saor Alba
melyik csapat van akár a 2006-os formájához közel? senki. elég csak a nagyokat megnézni(angol,francia,olasz). spanyolok esetleg elbugdácsolnak az elõdöntõig, vagy a döntõig, mert eddig fortuna a vállukon csücsül, de én olyan biztos vagyok a brazil vb gyõzelemben, mint h a Föld forog 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
spanyolokat 3al vernék
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Mit csinálnak a Brazilok... <#eljen>#eljen>
lófasz ez a holland válogatott, nem is értem hogy lehet azon vitatkozni hogy ki nyeri majd a meccset. (mondja ezt egy olyan ember aki utálja a brazilokat)
esssssssssssssssszméletlen jó formában van a Brazil válogatott. talán még VB-t is megnyerhetik.
ez igen 😄 joga bonito
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
<#eljen>#eljen>
Alves mit csinált. Ezért jó és fölényes a latin foci, kiszámíthatatlan. Jó nézni.
Mirol beszelsz, csucsformaban vannak... <#rolleyes>#rolleyes> Eddig nem hibazak, vedelmuk is okes, passzaik rempontosak.
Saor Alba
Viszont a Brazilok se valami fényesen játszanak, elég ahhoz hogy a Hollandokat megverjék, de a Spanyolok ellen ez már akár vereség is lehet.
Vágó Piros a Class FM-en: "Rubinnyó lõtt gólt" 😄D
REAL MADRID