Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látom egyre jár az agyunk 😄
Solten
Ket dolog tenne meg boldogga:

- V. Persie csere
- ha Robbentol nem csak orokolni lehetne a lasztit

Saor Alba

<#eljen><#eljen>
5c0rp330n
hatalmas.
ennel jobb meccs sztem nem is nagyon lesz mar itt, aki ezt nyeri, a dontoben biztosan ott lesz, de sztem meg is nyeri az egeszet. vicc h ezek kozul kell valakinek most kiesni, mikozben pl ghana/urugay kozul valamelyik biztosan tovabbmehet..

TommyC
hajrá júróóóóp 😛

dixitque deus fiat lux

AntiHero
Hát ja. Innen jönnek majd a pirosak meg a Brazil gólok😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Most valószínüleg a Hollandok csak felhergelték ezzel a Brazilokat. Remélhetõleg meg lesz a következménye, a Hollandok kárára.

tehát azon háborodtál fel, hogy sokan szurkolnak a hollandoknak. Akkor menjél Löw-höz uzsiért.
AntiHero
Szép gól.

Hajrá Brazília!<#pias>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

chalezlopez
<#hehe><#taps>

Vamos Argentina!

GGGGGGGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
arsnl
Felipe Melo + Julio Cesar<#worship>

desigo
mondjuk egy gól? xDDDD
chalezlopez
LOLOOOLL

Vamos Argentina!

Nem, csak én jobban felháborodtam a kelleténél azon hogy itt páran nagyra tartják a Hollandokat olyannyíra, hogy magabiztosan állítják hogy benne lesznek a döntõben. Persze oda kicsit több kell.

Solten
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(#10497: akartam reagalni valamit az ujabb hulyesegedre de mar nem erdekelsz... <#vigyor>)

Saor Alba

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
arsnl
HAHHAHA

desigo
góóóóóóóóóóóóóóóóóóól
Látom te vagy itt az iq májszter. <#eljen> Amikor meg az a téma napi szinten 2 - 3 óránként hogy les volt vagy sem, az nem zavar(t) véletlenül ? Mint írtam olvasom egy ideje a topikot, észrevettem valamit, és abból következtettem. Vagy elfogadod más véleményét, vagy nem, de a "fórumozók nevében" nem kéne osztani a frankót.

Csak ebbõl az egész VB-n nem sok látszott a Hollandoktól.A felkészülési meccseken igen.De itt...
Eddig úgy volt,nem kellett elõvenni,elég volt amit mutattak.Hát most már elõ kéne..

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Solten
3-4 brazil kozt leall cselezni... <#wilting> Ez nem a szlovak vedelem... Csakis villamgyorsan, akciobol lehet bevenni a kapujukat.

Saor Alba

Solten
Baz+ a felpalyarol kapta a labdat Robinho... Elkepeszto 😊

Saor Alba

5c0rp330n
mert golt kaptak a vilag legjobbjaitol? eleg sok csapattal elofordult mar 😊

remélem lecserélik Van Persie-t, Robben-nek szólnak, hogy néha passzolhatna is ne cselezgessen 3 ember ellen, és még 2 embert elõre küldenek.
zaki
muhaha, robbent de jó látni így szenvedni 😛
itt nem tudja megcsinálni a szokásos befelé cselezés+lövést 😛

Ja, nagy örömöt okoz hogy kiesnek a Hollandok. <#mf2>

van Bommel leszophat, mit bambult ott hátul??? miatta nem állt lesen robinho :@@@@@
Solten
Nem teljesen mindegy miert gyoz egy csapat?? (nem, ha a biro fujja el/partjelzo balfaszkodik) Gyoztek es kesz. Ne faraszd mar a forumozokat ilyen ostoba kommentekkel.

Saor Alba

Ez már nevetséges hogy a bíró semmivel se "jutalmazza" a brazilok minden ítélet után elõadott hisztériáit...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Olvasom jóideje a fórumot, egyszerû következtetni.

amúgy tényleg, rossz heted volt vagy mi a szösz, hogy ekkora kárörömöd van?
Solten
Mi vagy te, valami jos?

Saor Alba

Mekkora vicc, és majd erre lesz fogva a Brazil gyõzelem. <#wilting> Ha a Hollandok erõlködnek akkor is kikapnak, fölösleges magyarázkodni.

Solten
Koszonjuk emese, a brazilok ellen remegyszeru am villogni... <#vigyor1>

mas: V. Persie egvalamit tud tokeletesen veghezvinni e meccsen: nagyot esni.

Saor Alba

Tyler1
melyik csapat van akár a 2006-os formájához közel? senki. elég csak a nagyokat megnézni(angol,francia,olasz). spanyolok esetleg elbugdácsolnak az elõdöntõig, vagy a döntõig, mert eddig fortuna a vállukon csücsül, de én olyan biztos vagyok a brazil vb gyõzelemben, mint h a Föld forog 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

limperatore
spanyolokat 3al vernék

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Mit csinálnak a Brazilok... <#eljen>

Marci0115
lófasz ez a holland válogatott, nem is értem hogy lehet azon vitatkozni hogy ki nyeri majd a meccset. (mondja ezt egy olyan ember aki utálja a brazilokat)

esssssssssssssssszméletlen jó formában van a Brazil válogatott. talán még VB-t is megnyerhetik.
Solten
Mekkorat mentett a kapus, uristen... <#vigyor1>

Saor Alba

desigo
bazz mekkora szép védés
limperatore
ez igen 😄 joga bonito

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Solten
Hollandia alszik, nem a brazil valogatott...

Saor Alba

<#eljen>

Alves mit csinált. Ezért jó és fölényes a latin foci, kiszámíthatatlan. Jó nézni.

Solten
Mirol beszelsz, csucsformaban vannak... <#rolleyes> Eddig nem hibazak, vedelmuk is okes, passzaik rempontosak.

Saor Alba

Viszont a Brazilok se valami fényesen játszanak, elég ahhoz hogy a Hollandokat megverjék, de a Spanyolok ellen ez már akár vereség is lehet.

Solten
Sneijder elott mindig vegelgyengul egy brazil...

Saor Alba

Vágó Piros a Class FM-en: "Rubinnyó lõtt gólt" 😄D

REAL MADRID