Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ez már meccs!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mi van itt...
Holland Német döntõt akarok!!
Robben lefutotta Dani Alvest és Robinhot😄
Gyerünk Arjen😊
Gyerünk Arjen😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
na az ilyen kis "FOCIÉRT" utálom a kecseg brazilokat! mi a francnak talpalt bele a combjába? takarodjon is lefele!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Auf wiedersehen!
Agresszív brazil maga alatt vágja a fát
Majd a 3 -as sípnál örülj.
de lehet az nem öröm könny lesz 😊
mér? már vége vagy mi? 😄
fotográfik kolomp edisön :D
Na ki is mondta hogy buktam a tippmixet? Azért hatalmasakat hibáznak a brazilok ....
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
én a meccs elején 2:1-es Holland gyõzelmet tippeltem😊 úgy néz ki nem rosszul tippeltem 😊
GYÖNYÖRÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ
Gol....
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Lol 😄
REAL MADRID
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL!!!!!!!!!!!
SNEIJDER!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship>
SNEIJDER!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship>
Saor Alba
Elõfordul hogy fa..ságra valaki hülyeséget válaszol. A pakliban minden benne van, a mondatod végével pedig egyet értek.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
Eliaval sztem ígyis többet érnénk 😄
<#sniffles>#sniffles>
Most miert adott lapot a ferdeszemu?? Ostoba ez is... Nem igaz hogy nincs ezen a tornan ertelmes biro Kassain kivul.
Saor Alba
Én meg az USA -nak szurkoltam, a véleményem pedig az volt hogy remélem minél tovább jutnak, de tudtam hogy elõbb vagy utóbb kiesnek, és azt is hogy véletlenül lettek csoport elsõk. Leszarom hogy ki - kinek szúrkol, de az álmokat nem kéne túlzásba vinni. Löwhöz meg én menjek kajáért ? Nem futár a végzettségem.