Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Gy.k.: ~90 perc egy meccs. Nezzetek sakkot.
Saor Alba
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Brazilok azt hitték félidõben h már megvan a meccs,hát koppantak egyet!!
06-ba is így volt most is így lesz😄
Ebbõl a holland csapatból nem volt aki jól játszott volna, talán kuyt, de õ is azért mert küzd mint az állat.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
holnap ha a nemetek legalabb 3 gollal kiszopnak az argentinoktol, akkor a negyeddonto alig alakulhatna jobban 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Brazilok maguknak köszönhetik tény.
Cesar meg versenybe a vb legnagyobb kapus bakiáért címért is.
Na akkor a hollandok már tuti döntõsök lesznek, már csak a németeknek kell beverekedniük magukat és akkor újra Német-Holland döntõ😄
az elsõ félidõ a braziloké volt, a második a hollandoké és a focit gólra játsszák! szép volt hollandia!
HUP HOLLAND HUP!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Brazilok magukat járatták le :]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
második félidõ elején hollandok egyenlítettek majd fordítottak
brazilok idegbeteg módon elcseszték...
ARSENAL&POKER
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nem is értem, hogy lehet így nyerni ? Azért grat.
Y
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
SZÉP VOLT ORANJE!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.