Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
inkabb szanalmas h te meg azutan is indokokat fogsz keresni h a szeretett csapatod mondjuk 3-0-ra szopik ki messi-ektol, es meg leszel rola gyozodve hogy amit ezek csinalnak, azt focinak lehet nevezni :)
#10689: a 4-1 nagyon jol hangzik, de te is pontosan tudod, hogy egy hazugsag. a mostani angliara pedig az sem lenne nagy szo.
#10693: hat, en biztosan nem szurkolok nekik, es sztem nem is fogok soha.
az 1954-et megemliteni meg gondolom ironiabol tettem, az sem eppen egy olyan meccs volt, amire buszkek lehetnenek a nemetek, a vilag egyik legnagyobb bundaja volt, undorito.

sneijder egy félisten volt ma! azért csak fél, mert tényleg sokat hibázott is...
AntiHero
Amúgy direkt buktak a Brazilok. Így 2014 Vb érdekesebb lesz:D (vicc)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

nemtom,nekem tetszik Sneijder játéka sztem ma is jó volt...
Kuytot meg nem csípem olyan nehezkesnek talaltam ma...
amúgy Holland-Német döntõt várok

Murder3
De azé ezt a brazilok vesztették el.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Utálom mikor 10 pec után már azt irogatják hogy mekkora szr 1 csapat mert kap egy gólt, na ienkor röhögném pofán a sok értelmes embert. 10perc után nincs olyan h eldõlt....

ARSENAL&POKER

miért nem játszott Van der Vaart amúgy?:O

#10700: igen, Kassai, az Argentín bíró, ez a Misimura meg a Howard Webb eddig a legjobbak sztem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

AntiHero
Nekem innentõl fogva már csak "öröm" VB lesz. Nem szurkolok igazából senkinek, csak az a lényeg, hogy jó meccs legyen.

Na ez a meccs volt a legjobb az utóbbi 5-6 közül. Az elsõ félidõben azt mondtam hogy megérdemelnék a Brazilok a gyõzelmet annak ellenére hogy végig a Hollandoknak szurkoltam. Aztán jött a Sneijder(!) gól és minden megváltozott. A Hollandoktól elõször a VB-n normális focit láttunk a Brazilok meg átmentek cigány fociba. Kb megye 2-ben látni ilyen mozdulatokat mint amit a brazilok csináltak a 2. gól után. Remélem otthon minimum megdobálják õket tojással... Hollandok innen meg már mennek a döntõbe és talán végre meglesz a VB cím is :)

Solten
<#eljen>

Saor Alba

Murder3
Németeknek ebbe megegyezhetünk:)

érdekes elmélet:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

AntiHero
Igazából még én is örülnék:D Nem tudom kinek kellene megnyerni most már.

Murder3
mért csinált bármit?
ja egy fejes gól mert õ volt ott, de többet nem, Kuyt legalább megy mint az állat és ezért mondtam õt.
Az egész holland csapat szar volt, nem támadtak inkább vissza adták mintsem elõre....ha rajtuk múlt volna nem rúgnak gólt...

spanyolokat öröm lesz nézni, mikor beégetik :D
Hát, a németek bent vannak a 8ad döntõben. Avagy : az eredmények beszélnek, más (pl. Te) csak ugatás.

Y

Egyedül élem az életem, idegen tõlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

Daell Drow
orulok hogy a hollandok nyertek, a birok meg korrektek voltak.
AntiHero
Én Németeket szeretem. Jó volt nézni ahogy játszanak. Viszont Argentínának szurkolok igazából. De ha Németek nyernek annak is örülni fogok.

Viszont innen fogva Spanyolok nyerik meg a VB-t.

szerintem hosszabbítás lesz, utána 11-sekkel esnek ki az Argentínok 1-1 et jósolok... egyébként tudom baromság, de már a Polip is megmondta, hogy a Németek mennek tovább xDDD

Sneijder rosszul játszott?!
Kuyt jól?!
lehet h másik meccset néztünk:)

[HUN]FaTaL
Spanyolokat se.

http://goo.gl/gd6Zi5

5c0rp330n
pedig azt meg meg lehet erteni h neki nagy az arca.. de h ahhoz kepest h meccs elott milyen faszsagokat mondtal es hogy beegtel, es hogy ahhoz kepest hogy van bor a pofadon kinyitni a szadat, na az tenyleg kurvanagy rejtely.

Az argentinok nyernek holnap.
nem nem a Németeket mindenki leírja aztán hirtelen mikor döntõsök mindenki nekik szurkol:D más Fórumokon is a vb-k elõtt kapásból leírják õket és az Olaszokat aztán a végén mégis õk nyerik a vb-t vagy ezüst, vagy bronzérmet nyernek...( Olaszok késõn ébredtek Szlovákia ellen, tehát az is bejöhetett volna h továbbmennek)

Németország küzdeni tudásból szinte felülmúlhatatlan, mégha nem is játszanak túl

lásd 1954 (sajnos):(, 1974, 1986, 1990 vagy akár az 1996-os és 2008-as EB-n is bizonyították

Az a szánalmas hogy ha holnap esetleg nyernek az Argentínok,akkor a hülyeségedet még bizonyítottnak is fogod tekinteni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

<#eljen><#eljen>
Solten
Spanyolok verni fogjak Paraguayt papiron. A tobbi keteselyes szvsz. Remek csapatok maradtak versenyben, jol fogunk szorakozni... <#smile>

Saor Alba

Murder3
igaz az elõzõ 4 világversenybõl 3-on dobogósak voltak, de amúgy ja msot is a vb legfiatalabb kerete az övék és 4-1 re lõtték ki az agyon hypolt angliát, de majd meglátjuk h a másik szarrá hypolt csapat mit játszik ellenük.

AntiHero
Ezek után még Spanyolországot is meggondolom, hogy nyerhet egyátalán:D (persze nyernek amúgy, de ezek után...)

Négy vágyam volt a vb elõtt

1. Essenek ki a Franciák a csoportkörbõl ->pipa
2. Dungaféle Brazíl válogatott égjen le ->pipa
3. a nagy edzõ Maradona égése, Argentína kiesése mondjuk hamar (pedig õket alapból szerettem, de Maradonát nem tartom edzõnek) még nincs pipa
4. Spanyolország nyerje meg a vilábajnokságot még nincs pipa (egyelõre):)

5c0rp330n
majd meglatjuk, mindenesetre sztem qrvaszarok a nemetek, es ahhoz kepest tul sokan szurkolnak nekik, komolyan nem ertem h mit latnak a "focijukban", ugy szanalmasak, ahogy vannak, semmi keresnivalojuk nincs a legjobb 8-ban sem, hihetetlenul tulertekeltek.
ghana meg ma kiszop.

Igen, ezeknél a kivárásoknál én is a hajamat téptem, simán születhetett volna még 1-2 gól szerintem...
"bármikor bejöhet"

Murder3
Az igazat megvallva a hollandoktól msot eltudtam volna képzelni pár oyaln támadást mint amit a németek vezetni szoktak.
A keresztlabdákat és a szélen lévõ széthúzást amit az ausztrálok ellen csináltak, Robbenre lehetett volna építeniük, de sokszor inkább hátra adták mintsem próbálják üres területre bejátszani, lehetett sokszor látni h vannak üresen de nem indulnak be, vagy mint az elsõ félidei támadásokra se zárkooztak fel, elég defensive játékot játszottak a hollnadok, ha az a nagy kapusbaki nincs akkor nem nyertek volna.

Solten
Minden lehetseges... <#alien> A fociban minden lehetseges...

Saor Alba

Én már nem merek kijelentéseket tenni ez után a meccs után, szerintem te se tedd. (Reménykedj az Argentín gyõzelemben. <#vigyor>)

Szerintem:
Holland-Uruguay
Spanyol-Argentin :)
egyes leülhetsz:D Deutchlandot sosem szabad leírni:) elõdöntõk:

Holland-Uruguay
Spanyol-Német

szerintem és innen még bármi lehet Ghána nem fog nyerni, ha nincs Ayew, vagy Mensah

Narxis
Argentinoktól zakózni fognak ezek a mákos hollandok. <#boxer><#gun>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nem tudom mire ilyen nagy az arcod.

Solten egy Spanyol-Holland döntõt nem bánnék, de az én vágyam ennek ellenére egy Spanyol-Uruguay döntõ:D az mindenkinek az álmát felborítaná, de még összejöhet akár egy Ghána-Német döntõ is xDDD

nem a fenét nem szoktak össze. Szerintem épp ez az egyik óriási fegyverük, mintha látás nélkül tudnák ki hol van, és mit fog csinálni... Alig van náluk "sztárjátékos", mégis gyönyörûen játszanak. Nagy spílerek õk, félek is tõlük holnap :D
Murder3
Am az lenne a legirónikusabb ha a németek msot megtudnák nyerni a vb-tXD

Megnézném a sok a németek mindig a könnyebb útat kapják emberkék véleményétXD

Ez egy igazán érdekes vélemény...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Solten gratulálok:) amúgy Brazília tényleg visszavett...simán megverhették volna a Hollandokat, ha nem vesznek vissza, a Hollandoké a dícséret h kihasználták az adódó lehetõséget...második félidõ az övéké volt és mivel 2 gólt lõttek megérdemelték a gyõzelmet...

Solten
Minden lehetseges... <#alien> A fociban minden lehetseges.

Saor Alba

Murder3
Nem úgy lesz az az argentinok is követik a brazilokat:)
az európaiak vb-je leszz is majd Ghana még az afrikaiakat fogja képviselni oszt szevasz tavasz.

a németekkel az a baj, hogy a fiatalok még nem szoktak össze. de én is nekik drukkolok, mert nem tetszik az Argentín lesgólok tömkelege.
Solten
Koszonom az egyuttmukodest.

Saor Alba

Oziris666
Inkább Felipe Pélón megint megmutatta mekkora spíler:D::D:D::D:D