14374
Foci VB 2010
-
Neoncsoves #14134 én is röhögtem rajta .D -
gyonax #14133 Robben pedig az egész vb-n nem játszott volna... A színészkedés sajnos, nem sajnos ma már hozzátartozik a játékhoz. Mindkét oldalon voltak hibák, nem ezen dőlt el a mérkőzés. És nincs mi lett volna, ha, a spanyolok a világbajnokok(megérdemelten), és ezen nem lehet változtatni. Egyébként számomra a spanyol csapat nagyon szimpatikus volt: mind a játéka, mind pedig az emberek(főleg Casillas). Én örülök az új világbajnoknak:) -
#14132 Valaki emlékszik erre az esetre, vagy csak én röhögtem rajta fél órát??? -
#14131 pár nap múlva úgyis lecseng a lendület... -
G_ArchAngel #14130 -
Romel #14129 Meg ám! :D -
#14128 Nem zárjuk be, amég valaki nem linkeli be a holland bucifejest. xD -
#14127 akkor nem csak én láttam, amikor Del Bosquet mutatták, én akkor láttam -
Grenzjager #14126 jók voltak a spanyolok, megérdemelték -
#14125 meg is érdemli -
#14124 Csak vicceltem. Amúgy egy lassításnál láttam egy magyar zászlót a háttérben. :)) -
#14123 a világ nem kockáztathatja meg, hogy ilyennel felbőszítsék a nagy úrt és elvegyen tőlük mindent...... -
#14122 jó hogy a spanyol fanok a hollandokat szúrkálják, a hollandok meg a spanyolokat.
és mivel a foci objektív megítélése, itt már a béka segge alatt van, a további off és flame elkerülése végett ZÁRJUK A TOPIKOT!! -
#14121 jól van csak azt hittem fotós témában otthon vagy -
#14120 képet ! :D -
G_ArchAngel #14119 maradjunk annyiban, ha kovetkezetesen buntetik a szineszkedest, akkor Casillas-on kivul nem maradt volna spanyol a palyan;) -
#14118 Láttátok, hogy Orbán Viktor külön trónon ült a lelátón? xDDD -
G_ArchAngel #14117 Reuters -
Romel #14116 Mondod te. Tökéletlen volt, mert NEM zavarta le a francba Robbent. Szánalmas az az ember, mindenért sírt, de a szabályokkal nincs tisztába, "pl:" hogy síp után 3 mp-el nem rúgjuk el a labdát, főleg nem a kapuba. Szóval igen, favágók, az összes lumberjack :D -
Tomy Lee #14115 Szép volt Spanyolok.Iniesta nagyon jó időben nagyon szépet rugott,ezigen
Oranje kicsit lemaradt ismét hozták amit eddig nyújtottak és ez kevés volt.
Nyertem sokat,ezt így akartam be is jött.
Szép volt SPAIN nagy grat a VB győzelemhez!!!!!!!!!!!!!! -
gyonax #14114 A hollandok pedig 3 pirosat kaphattak volna... Ebből egyet kaptak meg, és csak egy másik lett volna ugyan favágásért, de akkor is kaphattak volna 3-at is. -
G_ArchAngel #14113 A legrosszabb, hogy a spanyolokat is a hollandok tanitottak focizni - ugyesebben csinaltak meg a hazifeladatot:) -
#14112 -
Romel #14111 Ezt honnan tudod? :D Mert akkor nagy öröm van! :D -
#14110 Nos, aki a hollandokat "favagozza", favagozhatja a spanyolokat is. 5 sargat osztottak ki nekik, s mivel Webb toketlen volt, nem kaptak tobbet. -
Neoncsoves #14109 Nem lehet valahonnan leszedni az összes meccs közvetítését?
egy bizonyos torrentoldalon csak néhány meccs van fent... -
IXEMGabeo #14108
YEEEHAAA most nagyon boldog vagyok:) ünnepléskor nem izgat a többi szidalmazás bármi is volt:) -
#14107 Kezezést kihagytad. xD -
#14106 Valakinek van videója arról, amikor egy spanyol beadásnál a bámészkodó holland fejére esik a labda, és onnan a holland kapushoz pattan? -
G_ArchAngel #14105 valami jo hir is legyen: Diego Forlan lett a VB legjobb jatekosa -
Pio #14104 EZAZ végre!
-
G_ArchAngel #14103 google?
a jobb kepeket szerintem holnapig nem teszik ki, majd akkor lesz erdemesebb atnezni a hirportalokat -
Romel #14102 Azért Van Bommelt sem kell védened, elég nagy tirpák favágó. -
#14101 Sajtfeju favagok ugylatszik eltevesztettek a helyszint, mert a gyepre mentek az erdo helyett, ahol egy kivaghato darab fa se volt, helyette a spanyolokat faragtak.
Ilyen undorito es alattomos focit reg nem lattam mar, amit muveltek. -
#14100 Reporter's marks... Bar igaz, elneztem mert az nem a "hivatalos"... -
#14099 Ez minden csapatnál megvolt gyak, kivétel talán Észak Korea. Nevetséges, hogy a semmitől archoz kapnak, fetrengnek. Aztán 3 sec múlva felpattanak és törlesztenek. Ezen a döntőn is láttunk ilyet és asszem pont a gólszerzőtől. Egyik pillanatban arcát markolássza aztán akkorát taszajtott az egyik hollnandba, hogy métereket repült és csúszott...
Véleményen szerint a futball egyre súlyosabb változtatásokra megérett. Csak azt a köcsög Blattert és sok másik dinoszaururszt a magas polcokon kellene elzavarni a picsába.
Alternatív F1 lehetősége felmerült. Talán a FIFA-t el kell felejteni és létrehozni valami mást. -
#14098 Két év múlva a 2012-es EB apropójára készülhetne egy 20-30 kérdésből álló IQ és labdarúgástörténeti kérdéssorozat a gyengeelméjűek, és az idióták kizárása a Foci EB 2012 topicból. Csak annak lenne joga írni, aki viszi az akadályt... -
#14097 hát a spanyoloktól nem dobtam hátast az biztos -
#14096 ilyet méééég x)))) -
Pio #14095 6.9 az, nem tudom hol látsz 5.3-at.
Kassai amúgy 7.3-at kapott.