Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#fejvakaras>

http://gaborszantai.co.uk/

mibõl gondolod, hogy hozzátok (nagy Uru-fanokhoz) hasonlóan mi is ilyen tisztességtelenek lennénk? ; ) megmondom õszintén, Dél-Korea szurkolóként, ha Pák Dzsi Szung tette volna ezt, örültem volna magának a tettnek, de én követeltem volna elõször, hogy eltiltsák vagy 20 meccsre. Mert PISZKOS dolog volt, ennyi.
továbbra sem érted... nem szurkoltam túlzottan Ghánának, csak a tisztességtelenség és az a tény, hogy nem torolják meg, zavar...
[HUN]Crassus
különben is a Ghánaiak Kokszgépek menjenek csak el egy doppingtsztre és tárgyaljuk újra ki milyen sportszerütlen....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

limperatore
spanyolok ezzel a játékkal amit eddig csináltak biztos nem kerülnek döntõbe

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

[HUN]Crassus
persze,hogy kevés ,mert nem nekik szurkoltál,de ha nekik szurkolsz akkor meg TE/és hozzád hasonlóan gonolkodó társaid/ lennél legjobban felháborodva ha mondjuk 20 meccsre eltíltják és már linkelnéd is a WIKI-rõl a foci idevonatkozó szabályát....na ne röhögtessük már egymást ok?

Szerintem befejezhetnetek, teljesen mindegy, hogy a Narancsok az Etcsokikat vagy a Tejcsokikat faljak fel:D

kaposi1
"megkapta a büntetését kiállították,nem játszhat kövi meccsen"
Na ez az ami kurva kevés!!!!!!
Még akkor is ha szabálykönyv ennyit ír elõ!<#duhos2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

<#eljen>

[HUN]Crassus
de ha berugja akkor ,meg itt ugrándoznátok!
Én is Ghánának szurkoltam,de ez szánalmas ahogy mondjátok a hülyeségeket Suaréz-el kapcsolatban jóhogynem már összesküvés elméleteket kezdtek gyártani,hogy elõre megtervezte,hogy a meccs uccsó percében ezt teszi!
VAgy mondjuk volt egy idõgépe elõzõ nap elõre utazott az idõben és megnézte mikor kell majd kiraknia a kezét ha jön a Ghánai labda.....

megkapta a büntetését kiállították,nem játszhat kövi meccsen Ghána pedig megkapta az õt illetõ lehetõséget amit SAJNOS kihagyott...

kaposi1
Spanyol- ? döntõ kemény lesz!!!!<#wink>

Falkon
Helyesbítek:
-argentin , +német

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

limperatore
spanyolok?:D hagyjuk már :D
német holland döntõ kemény lesz :))))))

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

amibõl Ghánának semmi haszna nem volt... de rendben, ha eltiltják 10-20 meccsre, elégedett leszek
bocsánat, így egyetértek
kaposi1
Azért az vicces volt hogy amikor a bíró felmutatta Suarez-nek a pirosat még egy pillanatra meg is lepõdött majd hogy nem kikérte magának hogy, neki miért?<#wow3>

okés, nem mondom el újra, tanulj meg olvasni
[HUN]Crassus
PIROS lapott kapott a szabálytalanságért ha nem tévedek......

Nagylaci
Már bocsánat, de ez azért neked is be kellene látnod, hogy egy orbitális baromság! Tizenegyeshez juttatta Ghánát?! Persze csak úgy, hogy "mellesleg" egy biztos gólt akadályozott meg szabálytalanul. Sok mindenen el lehet vitatkozni DE AZ TÉNY, hogy ha a fair play tökéletesen be lett volna tartva akkor Ghána a továbbjutó. Ergo Uruguayt egy szabálytalanság juttatta tovább sajnos. Amit Suárez kiütött nem lehet, hogy gól volt hanem biztos. Egy tizenegyes meg csak lehet, hogy bemegy, de koránt sem biztos...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Most te mégis milyen csalásról beszélsz? :O Kézzel beleért a labdába ezért megkapta a büntetést piros+11es+eltiltás ez így teljesen korrekt. Az hogy Gyan kihagyta a 11-est már nem Suarez hibája és az sem hogy az Uruguayi kapus kifogott két 11-est.
Ghánának elég sok lehetõsége volt a meccs folyamán a góllövésre egyszer sem jött össze úgy ahogy Uruguaynak sem. Szóval ha az utolsó percben megad a bíró egy lesgólt (mint ahogy lentebb írták) akkor most mindenki Ghánát szidná. Nem ennek a meccsnek 11-eseken kellett eldõlnie és abban bizony kétségkívül az Uruguayiak voltak a jobbak. Ghána örülhet hogy idáig elszenvedett fõleg a siralmas csoportmeccsek után míg a másik oldal eddig jobban szerepelt. Meg az amúgy is elmond mindent hogy négy meccsbõl kettõt 11-essel nyertek meg nem hiányzott egy harmadik...

[HUN]Crassus
ja és még annyi ha azt a 11-est belövi Ghána Suaréz kb idegösszeomlást kap....

kaposi1
Jaj bocs nagyon félreérthetõen fogalmaztam tényleg!
Nem szimpatikusabb lenne hanem talán kicsit csitítana háborgó lelkemen ha ezt nyilatkozná.
Utálok mindenféle szabálytalanságot, csalást, és minden olyan dolgot ami a másik csapat kárára történik a meccsen.
Maradona kezezése ,Henry és most már Suarez kezezése is a foci "megbecstelenítése!

[HUN]Crassus
nem értem miért a vita Suaréz cselekedetén! Miután ÖSZTÖNÖSEN kézzel kiütötte a labdát láthatta mindenki,hogy SÍRT mint az állat,mert tudta marha nagy hülyeséget csinált hiszen 11-es hez juttatta Ghánát az utolsó percben ami valljuk be 99% sakk/matt.........
az,hogy a Ghánai kihagyta kb. ISteni közbeavatkozás volt:P a kamera mutatta is,hogy mekkora megváltás volt csóri Sueréz gyereknek az a kapufa,mert akkor már TUDTA a hülyesége most az egyszer kibebaszott hasznos volt!:P

bármiféle szimpátia? anyám, nem értem... Henryt mindenki szidta (teljes joggal), a dél-amerikai csalókat meg mindenki még ajnározza is...
Abszolút így van, és egyfelõl nyilván Suáreznek nehezebb volt megállnia, másfelõl épp a tét miatt könnyebb, mert az erkölcsnek is erõsebben kell dolgoznia, ha a tét nagy (értsd: nyilván ellopni a könyvtárból egy könyvet kevésbé okoz lelkiismeret-furdalást, mint egy nénitõl elvenni az ötvenezres nyugdíját, pedig ebben az esetben is nagyobb a haszon az utóbbi esetben)
zsotesz: nem látod át a helyzetet, mert azt mondod, "hatalmas esélyt adott ezzel az ellenfélnek". Ugye tudjuk, hogy gól lett volna, azaz 100%. Most õ ugye elvett, ahogy elõbb is írtam, úgy 20%-ot, amit, ha a meccs felénél történik ez, ugye azzal kompenzál a bíró, hogy kiállítja. Jelen esetben az õ kiállítása semmilyen haszonnal nem járt Ghánának.

Solid Snake: akkor még igen picike voltam, úgyhogy nem láttam: ) de egyébként igaz, ez ahhoz mérhetõ piszkosság volt, Maradonát is utálom:D
LasDen
és szerinted ki az a hülye, aki ilyen sztorit elhinne neki...plusz elég rizikós döntés hisz nem tudhatja, hogy kihagyja....ez baromság :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kaposi1
Suarez most isten nem vitás.
Pedig ha jobban belegondoltok rohadtul nem tudta felmérni ennyi idõ alatt hogy mi is fog történni.
Egyszerûen belekapott a labdába a gólvonalon.
Nem gondolhatta õ végig a láncreakciót.
Megtette volna akár a 70-ik percben is mert ösztönös volt.
Gondold el jön felé a labda és ezalatt végig gondolja hogy kiütöm, ergó kiállítanak+ tizenegyes a Ghánai majd kihagyja plusz esély a továbbjutásra mert a 11-es párbajban úgyis mi leszünk a jobbak mert lelkileg ez összetöri õket.
Na neeeeeeee!
Suarez biztos így fogja elmesélni a napokban annak a rengeteg újságírónak aki megkérdezi az esetrõl de nekem szimpatikusabb lenne ha csak ennyit mondana!
Ösztönös volt a mozdulat csak góltól akartam megmenteni a csapatot nem gondoltam én akkor semmi másra.

:) Ha olvastad volna az eddigi hozzászólásaimat, akkor ezt most nem írtad volna ide. Természetesen nem pozitív értelemben írtam, az agyakat sem, búrkoltan kifejeztem hogy nevetséges ami itt megy idõnként.

Solid Snake
"Ennyire gusztustalant még nem láttam futballpályán" Pl. ez is az volt. :)
Miért kéne eltiltani? Hatalmas esélyt adott ezzel az ellenfélnek. Ha belõtték volna akkor továbbmennek és kész. Egy vb elõdöntõhöz pont az ilyen kiélezett helyzeteket kell tudni megoldani. Gyan kihagyta ennyi.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Kemeny lenne egy Paraguay-Uruguay finale<#gonosz1>

LasDen
ezek??? :D pff....Para amúgy is kiesik....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Azért én Suarez-t is megértem valamennyire! Menj el a barátaiddal focizni állj be a kapuba úgy hogy nem te vagy a kapus (tehát mint Suarez)alig fogod tudni megállni, hogy ne nyúlj hozzá! + Suarezen az a súly is rajta volt hogy ha elugrik kiesik a csapata! De persze valamilyen szinten igazad van!

Agyak osszecsapasa?
Az SG-n!!!???

Jol van, Ketteske... Kuldom a noverket a gyogyszereddel, ugy tunik Neked meg nem esett le, hogy az SG az uj Lipotmezo...

szabii98
Álmodj ;)
Paraguaynak esélyt se kell adni!:)

I met God. She's black

A foci szégyene, ami tegnap történt. Legalább akkora botrány, mint amekkorát az uruguayi bíró meg Rosetti csinált a minap. A labda gól lett volna, ez a mocskos Suárez pedig megakadályozta. A 121. percben nyilván eldöntött volna mindent a dolog, a tizenegyes pedig egy ilyen kiélezett helyzetben mennyire biztos, hogy bemegy? Nyolcvan százalék? No, akkor pontosan húszat lopott el Ghánától. Remélem, eltiltják úgy tíz meccsre ezért az abszolút sportszerûtlenségért. Ennyire gusztustalant még nem láttam futballpályán.
http://www.youtube.com/v/t9Xj49ehjFU&hl=en_US&fs=1?color1=0x006699&color2=0x54abd6&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/t9Xj49ehjFU&hl=en_US&fs=1?color1=0x006699&color2=0x54abd6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="405"></embed></object>

Zenszkij
De lesz megnyugtatlak. Argentína, Paraguay, Uruguay, Hollandia :D.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dave9004
Uruguaynak szurkolok 2002-es vb óta.
És örülök hogy továbbmentek. Csalásról szó sincs, a vb legjobb meccse volt ez be kell látni. mindenkiben felszöknek az érzelmek. a koleszban néztem a meccset 6-od magammal és mindenki Ghánának szurkolt, én nem.
A végén mégis megtapsoltuk a két csapatot meg a meccset.
Ezért szép a foci. Reménykedjünk benne, hogy nemsokára a magyar válogatott is játszik ilyen felfokozott hangulatú meccset.
üdv mindenkinek
LasDen
ah sajnálom ghanat....spanyolokon kívül nem lesz egy normális csapat az elõdöntõbe...

limperatore
te mit szívtál ember?
vb végén remélem mindenki vissza megy xboxozni

Jaja nem volt itt semmiféle csalás csak sokan Ghanat várták továbbjutónak, nem jött be, azt itt elszállt néhány séró.

Én itt erõlködtem tegnap délután, márpedig a Brazilok fognak gyõzni, erre a nagy szart. De viszont a Brazilok elsõ gólja egy olyan gól volt, amivel a Spanyolok továbbjutottak Portugália ellen, nekik megadták, a Braziloknak befújták a lest. Az állás 2 - 2 lehetett volna, esetleg Brazil gyõzelem. Ez inkább nevezhetõ csalásnak, de felháborodás helyett elnézést kértem a társaságtól. Ha én eltudom fogadni az eredményt, akkor másnak nem értem miért nem megy, elvégre nem bírói fail volt. Hiába játszott jobban Ghana, lehetõségük meg volt hogy nyerjenek, nem nyertek. Mindig az a jobb aki nyer, a végeredmény számít.

Arról nem beszélve hogy les volt...

A lenti,lesen lévõ 10-es Ghánai fogja rárúgni a vonalon álló védõre a labdát,tehát innen az egész akció,a kétszeri vonalról mentés,igy a kezezés is tárgytalan.
Tehát nem hogy "csalás",hanem még a kiállított játékos reklomálhatna...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem tudom milyen csalásról van itt szó?Van már olyan szabály hogy a gólba tartó labdát kézzel kiütni az egyenlõ azzal mintha gól lett volna?Mert szerintem nincs.
A helyes ítélet a 11-es és kiállítás,mindkettõ megtörtént.Hogy a Ghánai játékos kihagyta a 11-est,az már az õ saját baja...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

[HUN]FaTaL
Tök lényegtelen úgyis kikapnak a Hollandoktól:D

http://goo.gl/gd6Zi5

AntiHero
ja

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pretorian
Végre kiestek a kapafogúak.
Németek végigtolják a blitzkrieg-et, hazavágnak mindenkit.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

:D USA-ért nagykár azt hittem õk lesznek a fekete ló...eskü fociba szimpi volt az amerikai válogatott annak ellenére, hogy nem ez a nép sportjuk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Argentínok hazaküldik Németeket,ez lesz holnap<#wave>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Tyler1
csak a vb-re gondoltam :D

#11164: de jó neked, ha újra gyerek lehetnék, én is fogni szeretném a focisták kezét xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.