Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamelyik csapat talal egy golt, beall vedekezni 70 percig nem csinal semmit majd bebrusztol egy golt egy kontrabol es ezzel el is dol a merkozes.
sok VB-t lattam mar ez mar a 9. de egyik sem volt ilyen alacsony szinvonalu es sotlan, mint a mostani.
A foci Európából indult, legyen Európai ország a legjobb.
Német vagy Holland lesz a gyõztes...
Vamos Argentina!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Tudtam, hogy e németek meg fogják verni õket. Az elsõ perctõl kezdve nem volt kétséges a gyõzelmük.
Gyakorlatilag Argentínának nem ment a támadó játék. Az nem volt kétséges, hogy a védelmük nem fogja megúszni kapott gól vagy gólok nélkül, de benne lehetett volna, hogy többet lõnek, ha a csatárzseniknek megy a játék.
Ez ma így alakult.
A német holland döntõt meg a VB elõtt megtippeltem egy házi VB tippjátékban :) Lehet legalább ez összejön.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Menjenek haza a nagyképûek, Argentina, Brazilia (Kaka), meg a többi..
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
3 gólt rúgott a Bundásba idén :ddddd
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
csomagolhatsz Maradona <#hehe>#hehe>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
maradona felszív este 5.0-t :D
nem kell zanetti és cambiasso, nem :) túl szarok ide :)))))
szép volt diego
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
a másik fele meg csak azért volt optimista, mert tudta, hogy mindig ott vannak a négy között, még ha 11 nagymamát küldenek ki az adott világversenyre, akkor is :) ez a német mentalitás
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
ahogy most mondja a kommentátor, hogy U21-es VB-t nyertek, mi meg 3.-ok lettünk, kezd nõni a bizalmam a magyar fociban :)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|