Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
itt hatalmas szakertok tudnak elemezni... <#hehe>

Saor Alba

AntiHero
Na Maradona se fut akkor^^

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mostmár tökmindegy.
Nem tudom miért nem uniós országnak drukkolnak egyesek, hiszen annak idején mi is a németekkel harcoltunk.. 😄

De amúgy az IWIW-en már 3 hete Németországot jelöltem gyöztesnek a VB-n és ezért HAJRÁ NEKIK!
Nagylaci
Honnan tudod?! Még lehet 6:3. 😄 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

limperatore
Argentína elsõ normál meccsükön el is buktak, Maradonának repülnie kell, edzõként egy 0

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szabii98
na akkor Németek továnnjutnak.Ma még a Spanyolok jutnak tovább😄(besz*rok, igaza volt a polipnak >.<😉

I met God. She's black

Murder3
Tegnap írta vki h az a kérdés 3 v 4 góllal kapnak e ki a németek.
Hát nem nyúlt mellé csak rossz csapatot tippelt😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

WuFraZselic
ennek már elég régóta vége van. csoportmeccseken is olyan hibákat követett el az argentín védelem, amit egy jobb csapat keményen megbüntet. legközelebb ne a baráti körébõl válogasson maradona, bár nem tudom lesz e legközelebb

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MrSpock
Hol vannak az argentin csatárok? Védelmet lekell hozni vagy 0-8 lesz vagy 3:3.Ennyit Palermo is tudna védekezni.

Go Jeff Go!!!!

limperatore
remélem most már militot nem hozza be, ne égesse már egy ilyen csapattal :s

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ez a német válogatott nagyon egyben van.

Schweinsteiger egyszerûen eddig VB egyik legjobbja. Müller szintúgy.

Durva.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

F E R I
Visszatérhet ahhoz, amihez nagyon ért, a drogokhoz 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

kiesett a második nagy esélyes. egy ilyen német csapat a spanyolokat is haza fogja küldeni. Müller sárgájáért még fellebbezhetnek.
limperatore
jó a védelem 😊))))

Solten
az argentin vedelem gyonyoruen asszisztalt - acsorgott mindenki

Saor Alba

Nagylaci
Lassan az Argentin védelem feljöhetne a pályára. Ha másért nem hát, hogy nézzék a Németek szép támadójátékát. Megérné...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Voyager5
No ennyi volt Maradona es a csodavalogatottja.
IMYke2.0.0.0
Na, most vége.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

desigo
pffff
ez katasztrófa az Argentinoknak 😞
Kandurex
A Sas most szétszedi apró cafatokra Argentínát.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Solten
Lol, csunya vege lesz ennek... <#alien>

Saor Alba

AntiHero
Innen mehet a verekedés😄

Miaaaaaaaaaa😮

Schweiniiii:o azt a picsa

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Nagylaci
0:3

Narxis
Nem attól, nem tartom õket annyira jónak, hullámzó a játékuk. Van amikor kijön nekik a lépés, van amikor meg irtó gyengén játszanak. Angolok ellen a gólkülönbség ellenére se tartottam olyan jóknak õket, pedig örültem, hogy az angolok kiestek, õket még gyengébbnek tartom.

SZVSZ

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nem gyanús, hogy nem is mutatják a lesvonalat? 😉

még a vak is láthatta.

Pastore-t már rég be kellett volna hozni, csak rodrigez helyére, Milito-t is, aki még egy percet nem játszott a vb-n <#bdead>
limperatore
egyébként nem véletlen írtam azt a 3:1-t tippnek, ilyen gyenge védelemmel remélem senki se gondolhatta komolyan h argentína az esélyesebb

Punker
jó meccs

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rucinho
"MEHETSZ HAZA DROGOS" rég volt az már!
õ legalább tudja mi a jó!

zene egyenlő élet

Tetsuo
Maradona mehet drogozni.. van mire fogni. 😉

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

limperatore
NEM KELL A VÉDELEMBE ZANETTI ÉS A KÖZÉPPÁLYÁRA CAMBIASSO, NEM KELL!!! MEHETSZ HAZA DROGOS

Amerika elmehet a búsba...
IMYke2.0.0.0
Na, most vegyetek elõ egy lassítást. Szerintem les volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A fenéket. Csak béncsa a bíró. ÉLJEN NÉMETORSZÁG SOKÁ'!
ott rohadjon el
eddig a argentinokat tartottam vb esélyesnek de akkora ..... érnek ezek most ezek az amerikai csapatok hogy az hihetetlen a tegnapi ghána elleni sikersen uru mulott
Kandurex
Lehet tényleg az van, hogy most kapott elõször méltó ellenfelet Argentína?

Tetsuo
yes yes yes yes!!! Germany WIN!! 😄 😛

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Nagylaci
Nem volt az les.

IMYke2.0.0.0
A védõ hátrább volt...

banok
eldõlt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

lesgól <#wilting>
rucinho
szopóóóó diegoooo

zene egyenlő élet

AntiHero
Németország legjobb 4 között!

Nagylaci
Na ez a játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IMYke2.0.0.0
<#nyes> - mintha kidobóst játszanának és a cél, hogy a labdával mindig eltalálják a kapuban állót... <#wow3>

IMYke2.0.0.0
Emke miért öngyilkolta magát?

Solten
Jah, az argentinok mindent kozepre lonek...

Saor Alba

Nagylaci
Messi passzából azért lett baj mert már senki nem számított rá. Lehet, hogy ez a stratégia?! Ravasz...

Sokat hibáznak a németek, rövid, lassú passzok stb. szerintem az az oka, hogy néger is van a csapatban, akinek a földig ér a bránere.
Remélem egyszer Németország nagy lesz újra!
Kandurex
Nagyon tolják az Argentínaik kivételesen tetszik a játékok.