Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
hulyeseget beszelsz folyamatosan. lasd: #11662

desigo
meglepõen sok a suna <#wow2>
Tyler1
ja igen, 06 után ismét német...a picsába 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
müller lesz a vb legjobb fiatalja azt most megmondom 😊

Igazából veled nem érdemes vitatkozni.4-0 után nem tudom hogy képzeled hogy bármely semleges szurkoló elõtt megállna a véleményed.
Még egy 1-0-ás meccsen mondhatnád,ott is hülyeség lenne,de esetleg.Na de így...
És a 4 gól mellett még volt vagy két olyan helyzet ami simán gól lehetett volna.
Mondj már egy Argentin helyzetet ami gól közeli volt.Annyi tellett az argentinoktól hogy 20-25-rõl lõdöztek,ezen kívül semmi.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Udv London legjobb nemet pubjabol! Megmondtam mi lesz? Megmondtam!😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Most mégsem Felipe Pélóé az a gól?
5c0rp330n
sok gol=minosegi foci? megint teljes fogalomzavar van itt, gyerekek.

FOCI...

3 perc alatt lõttek egy gólt, utána természetesen nem 6 csatárral rohamoztak, hanem védekeztek, mivel az argentinok nyomtak. 1 félidõben végig kiegyenlített foci volt, néha nagyobb argentin nyomással. ( Érthetõ, mert hátrányba lévõ csapatnak kell többet támadnia. Ergo nagyobb labdabirtoklással. ) Folyamatos elõrejáték volt a németek részérõl is.

2. félidõben argentinok még nagyobb elánnal nyomtak, németek pedig mutatták, hogy az argentinok nem nyilhatnak ki nagyon, mert életveszélyes kontrákat tudnak csinálni. Aztán egy remek összjáték után végig tudták vinni a támadást, nem úgy mint az argentinok. Utána meg már történelem...

HOL NEM VOLT JÁTÉK ?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

WuFraZselic
háháh 😄

amúgy nem szeretem a németeket, de mint mindig, már megint ott vannak a végjátékban 😄 mondjuk ehhez azt kell mondjam, kellett Ballack sérülése, szerintem nagyon lassítaná a játékot. ezt kellett volna az olaszoknak is, fiatal tehetségeket behívni, és bízalmat szavazni nekik

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

sz4bolcs
Van egy olyan sejtésem, ha a németek 10 gólt rúgnának a döntõben, akkor is 'fúj antifoci' lenne...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Jakuza001
Imike ki csinalta ezst a tablazatot, mert Villa mar vagy egy honapja Barcelona jatekos. 😄

Tikal
Nem tudom milyen egy igazi focimeccs, nem sok focit nézek, de az nekem is lejött hogy az argentin védelem egy nulla volt, amikor meg támadtak az argentinok akkor mindig beleszaladtak vagy 8 németbe...az argentinoknak szurkoltam, de tény hogy gyengék voltak...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jakuza001
Nem sotlan ?
Ugyan mar a Hollandok ugyanigy nyertek tegnap.
Jellemzo, hogy Helyzetuk nem volt egesz merkozes alatt csak a vegen, amikor mar egy vedovel es egyel kevesebben jatszottak a Brazilok.
Jol olvasod, mert helyzetuk nem volt.
Talaltak egy ongolt, meg egy szogletgolt es ennyi, ellenben fetrengtek, tordeltek a jatekot a biroval egyutt es ennyi volt a nagy Holland foci.

sz4bolcs
xDDDDDDDDD

5c0rp330n
es a foci hol marad? nem pont azt probaltad megmagyarazni? 😊

Egyáltalán nem antifoci volt, és egyáltalán nem látványtalan a játékuk, inkább okosan játszanak a kis szemetek. amikor elkezdtem követni a futball nagytornákat, akkor nyomtak ilyen "anti" focit, hisz 1-0-ás bekkelésekkel sokáig eljutottak vele, emellett a durvaságukról voltak híresek. Mára ez megváltozott, és szerintem jobbak is lettek, de fontos, hogy nem szimpatikusabbak.
sz4bolcs
Valami rosszat ehetett, aki antifociról beszél. :-)

(egy Messi-fan)

Voyager5
😄DDDD +1
daniel93
"Öhhh ez mind a 4 gól lesgól volt, a bíró engedte tovább õket, MAradona megmondta a tuttit a meccs elõtt"

Solten
"Tulajdonképpen nem történt meglepetés. A németekrõl a vébé elõtt is tudni lehetett, hogy jók lehetnek, Maradonáról meg azt, hogy egy vicc. Szegénby argentin játékosokat lehet a legkevésbé hibáztatni. A felelõs a szövetség, aki egy tapasztalat nélküli õrültet ültetett a kispadra, és az argentin közvélemény, amiért elhitte, hogy aki zseni volt a pályán, az nagy edzõ is lesz. Pelé legalább soha nem égette le magát ennyire."

Birom ezeket a magyar "sport"-oldalakat, utolag mennyire okosak tudnak lenni...

Saor Alba

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem?Akkor mért nem nyertek az Argentinok?Mért lett az egyenes kieséses szakasz legnagyobb különbségû meccse?És nem az Argentinok javára...

5c0rp330n
szerintem viszont fogalmad sincs rola hogy hany focimeccset lattam es faszsagokat beszelsz. ellenben ha neked ez egy jo focimeccs volt, az rolad es a meccsnezesi szokasaidrol nagyon sokat elarul.

Nekem egy kívánságom van már a VB -re, mivel az összes olyan csapat akiknek igazán szurkoltam kiesett. A Hollandok, és a Németek is essenek ki.

Oziris666
Azt is háttal😛

Ember, ne idegesítsél már fel.

1. gól: Rögzített helyzet, bumm.
2. gól: Háromszögelés, kicicázták az argentinokat. Sakk-matt.
3. gól: Igazi rohadt antifoci mi ?
4. gól: Szétesett argentin válogatottat, lefutották és csodás passz után, remek gól.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

5c0rp330n
egyebkent sok vizet nem fognak zavarni. az eddigi kerdes az volt, hogy hollandia a spanyolokkal vagy argentinokkal jatsza-e a dontot. az elobbi lesz.

limperatore
te meg életedben nem néztél meg 10 focimeccsnél többet

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

GAthersw
Voltak fordulatos meccsek (tegnap a hollandok is fordítottak), hosszabításban történõ egyenlítések, 93. percben piroslap és kihagyott 11es 😄. Szerintem egyáltalán nem sótlan, csak mindig találni kell magadnak valakit akinek szoríthatsz.

01110000 01110010 00110000

5c0rp330n
a nemetek nem tudnak jatszani, szoval a feltetelezesed alapvetoen hibadzik.

sz4bolcs
Majd kikezezik a gólokat. xD

Csak 4 antigólt kaptatok.Most képzeld el ha még játszottak is volna a németek,akkor mennyi...

5c0rp330n
igen, te viszont ugy tunik nem, vagy nem lattal meg igazi focimeccset.

Német csapat erõsségei:
a)Atom védelem egy meglepõen jó kapussal
b)Nagyszerû kontrák, remek helyzetkihasználással
c)Pontrúgások veszélyessége, valamint sok rátermett játékosuk van, aki pontrúgás után minimum helyzetet tud kialakítani.

Talán ez az, aminek köszönheti a német válogatott az eddigi fölényes szereplését, annak ellenére, hogy egyáltalán nem volt akkora különbség köztük és az ellenfél között. Na de mi volt a szerbek ellen? Egyfajta rossz nap, amikor az elõbb említett pontok nem funkcionáltak, valamint számos ziccert hagytak ki.
Del Bosque majd tesz arról, hogy bronzágra kerüljenek.
Tyler1
foci nélkül? 😄DDDDDD melyik meccset nézted? cicáztak az argentín hangsúlyozom az ARGENTÍN védelemmel. a 4 gól meg tényleg antifocira utal...

(nem germán drukker)

chalezlopez
Na pont az ilyen okoskodókról beszélek mint te. Összehordjátok ide a sok faszságot. Ennyit tudsz, hogy Maradona egy vén drogos. Gratulálok. Csinálj egy anti Maradona topicot, aztán mehettek oda fikázni a barátaiddal.

Vamos Argentina!

Hát igazából 4 gól lett a különbség,majdnem eltaláltad.Ja a csapatot is majdnem...

sz4bolcs
Az elsõ félidõ második felében rezgett a léc, de beindult a tigristank. xD

IMYke2.0.0.0
Én is fürdõváros közelében élek - kulturálatlanul viselkedõ fiatal/idõ németeket bõven látni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

milyen foci nélkül?
jézusom... nézted te a meccset?

Ki személyeskedik okosgyerek????????
Én a szurkolóról írtam, hogy a meccs után normálisan viselkednek. Nem azokról az emberekrõl, akik nap, mint nap lerészegednek. Az ivászat, pedig nem csak a németekre igaz. Ja és nem is tudtam, hogy minden nyáron VB van!? Mert ugye, te a fociszurkolókról írtál.<#confused>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

limperatore
azért hülyeségeket ne írj már

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Felesleges mocskolódnod, a németek jobbak voltak, ennyi 😛 Már egy ideje szapulod õket, nem unod még ?

DEUTSCHLAND ÜBER ALLES 😛

Y

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

5c0rp330n
egyebkent kurvaszar meccs volt, igazi anti(latvany)foci amit a nemetek csinalnak.

5c0rp330n
ez egy kibaszott vicc volt. a kovetkezo meecsukon azert nagyon remelem h lehervad a mosoly a pofajukrol. hihetetlen h foci nelkul eddig el lehet jutni.

sz4bolcs
Özil egy érdekes jelenség, ennyire ambivalens játékost már régen láttam. Müller passza bakker mekkora volt, így kell játszani, nem fetrengeni.

Tetsuo
Ez inkabb az angolok szokasa..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Na 421 új üzenet... Sajnálom hogy kiestek az Argentínok, eddig az összes csapat kiesett akiknek igazán szurkoltam, igaz ott van még Uruguay, de õk a következõ körben biztos hogy kiesnek. Ezek után azt szeretném ha kiesnének a Németek is, Spanyolországtól várok valamit (ha elverik ma Paraguayt -t).

Na, ki beszél?: )