Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egészen nevetségez ez a szerencsézés már amúgy.
Ha a németek nyernek az mindig szerencse,ha kikapnak,akkor végre az isteni gondviselés igazságot tett,mindenki ünnepelhet.

Tényleg mulatságos ahogy a felsztárolt válogatottak,klubcsapatok elbuknak,a németek továbbjutnak,akkor mindig jön a mekkora mák volt,csak szerencse volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

igen, most is a 4 gólból mind a 4 pontrúgás volt igaz?? sweinsteiger nem cselezte be magát a kapuhoz ugye?? messi csinált ilyet??? vagy özil beadása is pontrúgás volt?? te inkább menj, és játszd le a meccset FIFA-n amature fokozaton, pofozd el a németeket.
IMYke2.0.0.0
Hát, sajnos, lesakkozták a dél-amerikaiakat a németek. <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem volt itt semmilyen antifoci, a németek simán megállították az argentín támadásokat.
Jakuza001
Bocs de azt jkell mondanom a nemetek szerencses buzernyakok.
allandoan felejuk pattan a labda, szinte mindig oket segitti a szerencse, az esetek 99%-ban.
Lasd 54 vagy volt olyan BMunich BL gyozelem, ahol tipikusan nemetesen a kapusrol lepattant a foldre majd a felsolecre es onnan ki.
Tipikus nemet buzi mazli volt, mint ugy altalaban mindig ilyen bebrusztolos golt lonek, vagy pont rugasbol, mert mast nem tudnak csak a semak szerint jatszani.

mflex
Nem láttam a meccset, mert el kellett mennem, de ahogy elnézem már nem is akarom. Argentin zászló már nem játszik nálam. 😞

What about the forests?

Jakuza001
Tenyleg ? Akkor miert jatsza mindenki ugyanazt a sablon focit betomorulve a tizenhatos ele ?
Nezd meg az eredmenyeket az Barca-Inter es a VB elott.
Erdekes akkor voltak latvanyosabb nagyobb eredmenyu gyozelmek es teljesen mas jatekkal. Utana mindenki ezt a fost akarta jatszani , mert a gyengebb csak igy tudnak jatektordelessel antifocival es nagymerteku szerencsevel szoros eredmenyt jatszani.
Ez pedig art az olyan merkozeseknek is, ahol jateknak kellene lenni, ahol ket azonos nagycsapat talalkozik, mert ok sem akarnak mar focizni, hanem beallnak es varakoznak a szerencsere, lasd tegnap Hollandia aki egyaltalan nem akart tamadni es megis nyert helyzetek nelkul.

A német antifoci.
A csoportmeccseken csak Portugália,és Argentina lõtt több gólt.A kieséses szakaszban meg 8 gól két meccsen.Igaz,olyan kis csapatok ellen sikerült összehozni mint Anglia és Argentina.
Hát igen.Az a fránya antifoci.

Ha ez a meccs 4-0 az Argentinoknak,úgy hogy abból mondjuk egy szabadrúgás,meg két 11-es,akkor most idáig meg odág menne az ömlengés a fantasztikus Argentináról,a zseniális Digoról.Most meg elõkerül az antifoci.
De hát "öreg" német szurkoló vagyok én már,nem lepõdök meg.Sõt,csak a szokásos. <#vigyor4>

Pedig õk is nagyon jók, és támadni akarnak.
IMYke2.0.0.0
Én is már csak bennük bízom.
Csalódott Brazil-drukker vagyok, így marad a szerintem nívós EB-gyõztesért izgulás.
Rohadt mérges lennék, ha a germánok gyõzedelmeskednének.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Esetleg elgondolkodhatnál azon,hogy antifoci helyett az a helyzet hogy a "kis" csapatok se olyan kicsik már?
Ma már nem lehet mindenkit 4-5 góllal agyonverni,mert futni,hajtani még egy Új Zéland is tud.Még egy Ausztrália is kiharcol egy x-et.Netán egy Slovákia is képes nyerni.Stb...
Persze néha kijön a lépés (Por-É.Kor),de már egyre ritkábban.

IMYke2.0.0.0
Az elsõ kép bal oldalán, fekete felsõben lévõ néni fincsi...
A másodikon csak német nõket látok 😊)))

sz4bolcs
Nem, sajna.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

IMYke2.0.0.0
kimaradt egy "-e" is, de végül jó ez a mondat így is... mert Spain ott lesz.
<#hehe>

Jakuza001
Remeljuk meg is nyerik, mert egyedul egy csapat akart itt tamadofocit jatszani itt a VB-n, az pedig az EB gyoztes.

http://gaborszantai.co.uk/

szabii98
ez kérdés?<#ravasz1>

I met God. She's black

Tetsuo
lol

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

IMYke2.0.0.0
Paraguay-nak az esélytelenek nyugalmával kell(ene) kimennie a pályára.
Spanyolország görcsölni és nyomni fog ezerrel - meglátjuk, ott lesz az EB-gyõztes az elõdöntõben...

5c0rp330n
+#11693: pl a tegnapi meccset lattatok? holland-brazil. az foci volt. egyszeruen nem ertem, hogy mit kell ezen magyarazni.

Tetsuo
Azert irtam, hogy ugyes, jol valasztotta meg. 😉

Jakuza001
Pontosan es elmondom az egy akkora potyagol volt, hogy mashol ilyen utan elzavarjak a vedot is meg a kapust is. De sajnalatos modon ezen a VB-n a golok fele ilyen potya volt.
Ezen ment el a merkozes, mint az angoloknak a meg nem adott gol es 2 vedovel voltak kenytelen jatszani es kitamadni.
Ennyire meghatarozza mar egy gol az ilyen antifocis idokben egy merkozest, ahol beallnak a csapatok.
Hiszen gondoljunk bele, annyit fejlodtek kondicionalisan a jatekosok, hogy ha egy kicsit jobb csapat beall ennyire vedekezni, akkor szinte lehetetlen golt loni nekik, mert par negyzetmeterre 3 negy jatekos barmikor odatud erni.
Jo pelda az itteni VB erre, a Svajci gyozelem spanyolorszag ellen, ahol bealltak mert talaltak egy golt es siman kihuztak, pedig a spanyolok nagyon jol jatszottak, vagy Uruguay merkozesei, Paraguay merkozesei, Hollandok Brazilok/Szlovakok elleni merkozese sot meg a Brazilok is ilyen antifocit nyomtak egesz VB alatt, koszonhetoen a Barca-Inter merkozes kovetkezmenyeinek.
A foci kezdett vegre kilabalni a Catenaccio okozta szaraz focibol az elmult par evben es iden ujra visszakoszont ez a fos, ami megoli a jatek szepseget.

IMYke2.0.0.0
Az effekt adta meg a hangulatot, szerintem.

Tetsuo
Jo a kep, a komponalas is, de effekt nelkul gyenge lenne. Ugyes vagy.

gercse
Szánalom, ahogy az emberek nem képesek veszíteni...

IMYke2.0.0.0
Inkább hazudtál volna 😊)))
Jó kép - jó gép.

Szerk.: Fotóval foglalkozó emberkérõl az az elõítéletem, hogy nyakában, zsebében ott a fél profi fénygép 😊)))

Kíváncsi lennék szerinted hogy kellett volna a meccsnek zajlani hogy benne legyen a "foci".
Nyilván a foci alapeleme lett volna hogy az Argentinok nyernek.De azon kívül?

IMYke2.0.0.0

sz4bolcs
Kezd érdekelni, te mit tartasz focinak. 😊

Tetsuo
Az vitathatatlan, hogy ezen a meccsen a nemetek sokkal jobbak voltak mint az argentinok.

A masodik felido elejen benan jatszottak a nemetek, a vedelmuk is szar volt, szerencsere nem kaptak golt. Azutan megtaltosodtak, jobban mint a gyors elso gol utan. Az argentinoknak volt jo megmozdulasuk neha-neha, de osszessegeben nem fociztak "nagyon jol" es nem volt semmi brillinas pillanatuk, a nemetek ellen min. ez kellett volna. Messi es Tevez is arnyeka volt onmaganak..

Egy 2 eves iphone + Hipsamatic app😊

http://gaborszantai.co.uk/

Argentína mindig ilyen csapattal bír. Kiváló játékosok ,de mint csapat nem megy nekik. Persze a nagy számok törvénye alapján idõnként jobban kijön nekik a lépés VB-n, de ezt nem tudják hosszútávon tartani.

Maradonát meg lehet nem szeretni, de vitathatatlan, hogy szívbõl csinálja amit csinál és nagy showman. Színesítette a VB-t.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

GAthersw
Ha érdektelenül nézed a meccset akkor lehet Neked sótlan. Én egyik meccs után sem mondtam, hogy bárcsak mást csináltam volna. Azt meg meg kell érteni, hogy bár a nézõk miatt van VB, a játékosok mikor felmennek a pályára nem a mi kedvünket keresik, hanem nyerni akarnak. Ha tördelik, tördelik. De még mindig kevésbé mint pl. a '06os gyõztes színészválogatott. (Mellesleg az az öngól inkább egy jó lövés volt egy kis kapushibával megtámogatva.)

01110000 01110010 00110000

IMYke2.0.0.0
Nemzetin is írják, hogy öngólt rongyolt, de a táblázatba nem tudtam beírni - töltsd le a táblát látod majd magad is - és ezért Sneijder-t jelöltem, aki elsõ szándékból gólra tört.

te nagyon buta vagy😞
5c0rp330n
minden elemeben jobbak voltak, amiben nem volt benne a foci.

Én is Snaijdernek adtam volna, de tegnap a hivatalos kiírásba más volt.
ez a védelem maradónáéknak juj burdisso azt se tudta hol van szégyen demikélisz jaj

chalezlopez
Sajnos azt kell mondjam, hogy a korai német gólon ment el a meccs. Ha még begyötrünk 1-et, akkor egész más lett VOLNA a 2. félidõ. Sajnos a védelmünk nem bírta el a német kontrákat, és Mascherano édes kevés volt egyedüli védekezõ középpályásnak. Maxi és Di Maria védekezését inkább hagyjuk. Kb az angolok jártak szinte ugyanígy. Nekik kellett hajtani és beleszaladtak egy 4-esbe. Megérdemelt a német gyõzelem - bár utálom õket mint a szart - mert igazi csapatként tudtak játszani.

Vamos Argentina!

IMYke2.0.0.0
Milyen géppel tudtál ilyen jó képet lõni?

<#hehe>

Persze.
Ami tény,a játék minden elemében jobbak voltak a németek,ami végül egy igencsak megalázó vereségben teljesedett ki.Pedig papiron az Argentin csapat jobb volt szerintem,de Maradona "szaktudása" meg néhány játékos gyenge teljesítménye ezt eredményezte a lelkes,és jó német csapat ellen,akinek a kispadján egy igazi szakember van.
Az elsõ 15 percben támadásban,utána kb. az 50. percig védekezésben,aztán meg a tudatos kontrajátékban múlták felül az Argentínokat.

S4sa
Németek megint bizonyítottak. <#nevetes1><#nevetes1>

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

Több mint egy hónapja készülhetett
Solten
antifoci wtf??? <#rolleyes> En evek ota a nemet gorcsos erofutballt lattam, vegre megtanultak szepen is jatszani (elobbi is eredmenyes volt btw) - amolyan "technikasan-hollandosan"... 😄

Saor Alba

IMYke2.0.0.0
Nem. Az öngólt általában a labdát kapura gyötrõnek szokták adni a végeredményeken.

Solten
alkoholista... <#alien>

Saor Alba

IMYke2.0.0.0
A táblázat alapját megtalálod itt: Nemzeti Sport Online - "Szurkolói szoftver" = Excel tábla, amibe bárki otthon beleírhatja az eredményeket magának.

sz4bolcs
Most komolyan..:
Müller fekvésbõl elkövetett indítása.
Sweini zseniális kapura vezetése, és bepassza.
Özil ívelése a másik oldalra.

antifoci???

chalezlopez
Fúú de vártalak már!!

Vamos Argentina!

Bert van Marwijk mondta azt, hogy hollandiának meg kell tanulnia csúnyán is nyerni. Eddig amikor szép teljesítményt nyújtottak nagytornákon, semmit sem értek vele, most pedig legjobb négy között vannak. Elég szomorú, hogy nem fordítva van, de én mindesenesetre nagyon örülök hogy ott vannak.