Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maradonat egy pályaedzõ, másodedzõ, csapat közelében lévõ motivátorként tudnám elképzelni. Hihetetlen módon viselkedett a játékosaival, ami számomra szimpatikus volt.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Molnibalage
Az kell, hogy mondjam a "nagy" csapatok közül eddig Németország az egyetlen aki futballozik és nem éppen kis nemzetek ellen. Legalábbis papíron. Az argentín válogatott bemutatta azt, amit sejtettem. Papírttigrisek voltak...

(És Maradonáról bebizonyosodott, hogy nem jó edzõ. Focizni tudott, válogatottat irányítani nem.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

csak ezért nézed a vb-t te szégyentelen :ASDASD
tommygear
felõlem, csak csupasz legyen :D
:DDD egyébként a spanyol csapat lehet megijedt a németektõl.
SLICK
Úgy tûnik mindenkinek a magyarokkal kellett volna felkészülési meccset játszani... Íme mind két csapat szárnyal a Vb-n :DDD

AntiHero
Remélem csak így mutatják.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Hajrá Spanyolország!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Marci0115
http://www.youtube.com/v/PZE3iXphD5E&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

chalezlopez
Csak észt osztani jött be ahogy látom.

Vamos Argentina!

Mert õk nem értik a német precizitást és inkább a laza amerikai mindent lexarok stílus jön be nekik, mert õk maguk is olyanok. Legyen egy sztár Villa, vagy a kakás brazil, csak legyen egy sztár és nem a csapatjáték a lényeg..
<#nevetes1>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

tommygear
nagycsecsû csajt mutassák oszt csõ
desigo
Spanyoloknak ezt kötelezõ lenne hozni...
Olasz drukker vagy? :-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Pedig Maradonában megvolt az a + hogy a játékosok felnézzenek rá és azt csinálják amit mond. Ha nem megfelelõ embereket válogatott, az az õ hibája.

Buddy
Végre ismét sikerült az önkényesen maguknak csapatot választó tudatlan bunkóknak a pofájukat befogni. A "na majd az angolok", "na majd az argentínok" -féle dumát lehet lassan befejezni, kezd unalmas lenni...lehet pl. a saját háztájon kotorászni.

Amit még nagyon szeretek, az itt is elhangzott pár "látványos játék"-féle mentegetõzés - namost gólra megy minden, a látvány meg mindig adott ember csapathoz húzásának hatványa. Pontrúgások, szögletek, kiugratások, mittudoménmi...MINDENT be kell rúgni és kész...a játék része, ezt hiába is magyarázni töketlen surmóknak. Az Inter is szétverte a Barcát akármennyire is pattog akárki látványos játékokkal meg ilyesféle baromsággal.

És milyen érdekes, ezek mindig a németek ellen jönnek elõ, az úgynevezett, mindegy, csak ne a németek...de a "miért" kérdésre már nincs válasz...választott lusta, csürhe csapattal szimpatizálás, tipikus tudatlan buta hozzáállás. El kéne menni akkor egy-két hétre Argentínába, Dél-Afrikába, valamint hasonló helyekre azt megtudná mindenki minek szurkol.

"Die Fahne hoch, die Reihen fest geschlossen"

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ez nem csak Maradona hibája. Az elmúlt néhány VB-n szintén nagyon erõs játékosoknak nem sikerült igazán nagyot alkotni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Jaj hagyjátok már ezt a szerencsétlent, látszik a nyílvánvaló flame, egy olyan aggresszív kismalaccal, aki utálja a németeket, nem lehet érdemben vitázni.

Y

Egyedül élem az életem, idegen tõlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

Egyénileg fantasztikus játékosok az Argentinok, viszont csapatként nem mûködött a dolog.
Ez pedig vagy Maradona hibája, vagy pedig azé aki összeállította a csapatot.

Tyler1
ennyi erõvel akk a spanyoloknak sem lenne itt a helye. mert a legkönyebb csoportban is kikaptak, a portuk ellen meg lesgóllal nyertek...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

chalezlopez
Mit Stohlozol? A szerelmed vagy mi? Eltévesztetted a topicot szvsz.

Vamos Argentina!

sz4bolcs
Nem tudom, hogy jobbak lennének, nekem nem jött le. Én személy szerint örülök, hogy egy jó focit játszó német válogatottat láttam, nekem szimpatikusak, ahogy az Argentínok is azok voltak.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

hol?
selejtezõn alig jutottak ki, a csoportjuk meg nevetséges volt, itt az elsõ komoly ellenfél és ennyit tudtak
Magyarul az Argentinok még mindig jobbak, de a németek ma egészen véletlenül alázták õket. :D De megint vicces, hogy csak a vesztesek vannak rivaldafényben és sajnálni kell õket. Inkább örüljünk annak, hogy német világháborús bajtársaink GYÕZTEK.
sz4bolcs
Hagyd már abba, Maradona zseniális focista volt, és edzõként is remekül tudta motiválni a játékosait, ma ez nem volt elég. Ennyi.

gercse
Nem tudom mi ez a hõbörgés..., Argentínának is adott volt a lehetõség, hogy ne kapjanak gólt, fõleg az elején, elcseszték, megitták a levét, maguknak köszönhetik.

Drogos Maradonád, akárcsak Stohl a sztárod. Eljön az idõ amikor a tehetségesek nyernek és nem az idióta celebek.
Tyler1
ecsééééééém mennyi szakértõi véleményt lehet itt olvasni ásztápicsa :D:D:D
lassan már én érzem elszégyelve magam, mennyire nem értek a focihoz xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

egy komment az nso-ról: TorghelleSanyiazIsten

Maradona kérni fog Löw fikájából, abban van az okosság, nem a kokóban!

:D

chalezlopez
Menjél már innen elfele te buta!

Vamos Argentina!

És ha a Spanyolok megverik a németeket akkor mi van?Persze nagyon fogom bánni,de simán benne van,mert én tudom és elfogadom hogy a Spanyol jelenleg a világ egyik legjobb csapata.Az hogy te nem tudod ugyanezt megtenni a németekkel kapcsolatban,az a te bajod.

Amúgy majd ha esetleg a Spanyolok vezetést szereznek a Németek ellen,akkor gondolod nem fognak visszaállni,kontrázni... Az persze majd zseniális taktika lesz gondolom.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

sajna már tényleg értelmetlen a vita, mert õ azt hiszi, csak akkor foci, a foci, ha Messi végig megy 66435435 védõn majd gólt lõ. vagy amikor megáll a középpályán a játék, és nincs helyzet. mert milyen szar már izgulni a kontráknál.
Tehát akkor 1-0 után továbbra is támadni kell.Messi-Tevez párost ott hagyni egy az egybe a védõjével,had élvezze a közönség a nagyszerû összecsapást.Sõt 3-4-3-at kell játszani elõnybe is hogy jobb legyen a meccs.
Azért edzõ ne akarj lenni a jövõben,mert lehet gyakran kirúgnának...

Jakuza001
Majd visszaterunk erre, miutan a spanyolok jol megszivattak oket.

a Görögökre lehet mondani hogy beállnak védekezni, mikor 10 emberbõl 9 a 16-on belül van. az argentinok néha el se jutottak odáig, mert jól zárt a védelem.
Jakuza001
Hat olyan paraszti esszel, mint amivel teged aldottak meg baratom, attol szerinted mert van kontrajatek a szar makos focit nezni elvezet, ahol a talaljunk egy golt valahogy nem szamit hogyan es utana beallhatunk kontrazni ennek a jateknak a szepsege.
:D
Igen jatszottak az Irek is es igy nyertek merkozeseket, hogy a langaleta csataruknak felivelgettek mar a sajat tizenhatos elotti teruletrol a labdakat az meg becsuztatta 40bol egyszer, aztan bealltak kontrazni.
Na de ha olyan buta valaki mint te es ezt a latvanyos focival egyenertekunek latja, az korhazi eset.

HunnernesKonge
Egyet kérek tõled, a döntõt majd Holland pubban nézd <#hehe> (tegnapi kommented alapján :D )
<#lama>Németország jobb volt, NEM CSALT megérdemelten jutott tovább, errõl ennyit, nem kell sírni, hogy az ostoba Maradona nulla tudásával lejáratta az Argentin válogatottat
sz4bolcs
ÓÓ szegények elkedvenetlenedtek, mentek volna haza. :)

Ha te nem látod a 2004-es német csapathoz képest hogy változott meg a 2006-ra,és onnan tovább idáig,akkor errõl ennyit.
De igazából én vagyok a hülye hogy veled vitázom.Nálatok az a lényeg hogy a végén a "xar németek" véleményt el lehessen mondani.Csak mikor a porba alázzák éppen a VB favorit Argentínát,akkor ez elég röhejesen hat.De láthatóan ez sem akadály.

sz4bolcs
Vagy ez melyik városi széchenyi tér? :D

sz4bolcs
Széchenyi téren van plazma tv??

és ez nem a foci része? a kontra?? hallod te nagyon buta vagy
Jakuza001
Joember latom ertesz a labdarugashoz, amikor mar nem eleg a biztonsagi jatek es kikell tamadni akkor fellazul a vedelem.
A masodik gol ugye nem volt kibrusztolos ? Az elso nem volt pontrugasbol elert potyagol ?
Utana pedig szetesett a jateka Argentinanak elkedvetlenedtek a jatekosok, lehetett latni, hogy nem is futottak ebbol szuletett meg ket gol.
De ugyanigy nyertek az angolok ellen is ahol mar a vegen csak ket vedo jatszott, konnyu lekontrazni mar egy ilyen csapatot ahol 6-7 jatekos kenytelen tamadni es ha atrugjak a labdat a felpalyan akkor altalaban emberfolenyt tud kialakitani a vedekezo csapat.

Semmi rendkivuli nincs ebben a nemet csapatban mindig is ezt jatszottak, hiaba is probalja itt most az ellenkezojet barki is beallitani. 78 ota nezem a merkozeseket, semmit nem valtozott a stilusuk azota sem.

5c0rp330n
kar, nezd meg majd. pl ugy nez ki egy jo focimeccs. a mai semmilyen szinten nem volt annak nevezheto.

Solten
Barmennyire is hisztiznek egyesek emiatt - a nemetek ma teljesen megerdemelten gyoztek. Jok voltak (gyorsak, pontosak) es kesz.

Saor Alba

mflex
Épp a Széchenyi téren voltam, amikor nagy plazmán nézték ott az emberek, amikor láttam, hogy a 90-ik perc végén 0:4 az állás, azt hittem rosszul látok. <#levele>

What about the forests?

Solten
4-szer zorgettek az argentin halot, ja, a qrvanagy szerencse miatt... <#rolleyes> <#vigyor> <#vigyor>

Szerintem egyesek golfot neztek a meccs helyett. Na mind1.

Saor Alba

egyik biztos hogy ki fog esni majd a végén!