Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én sem vagyok német párti, de nekem 8, hogy holland:német vagy holland:spanyol döntõ lesz. Bízok a hollandjaimban a VB eleje óta 😊
Igaz nem megy annyira a szekér mint a selejtezõk alatt de azért eredményesek továbbra is.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
(remelem nem rajtam fog mulni, de nem tudod nezni a holland meccset ma, se pub-ban, se itthon - mivel 6 utan jonnek a Sky-tol megnezni, hogy miert 1 mbit a net 16 helyett, net nelkul meg nincs stream)
http://gaborszantai.co.uk/
Mert én nem a náci párt tagja vagyok,hanem a német labdarúgás szurkolója.
De nem vagyok meglepve,hisz ha véletlenül a következõ 2 meccset is 4 lõtt góllal megnyerve VB-t nyerne a csapat,az akkor is a többség szemében csak "szerencse" lenne.
Mint tudjuk német csapat nem nyer joggal,csak szerencsével,bírói csalással,vagy ha ezek egyike se áll fent,akkor az ellenfél a gyenge,függetlenül attól hogy ki is az.Természetesen ugyanaz az ellenfél a következõ meccsen már marha jó csapat,a németek elleni vereség csak kisiklás volt...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
link
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ettõl függetlenül nekem sem tetszik ez a színes Nationalelf...<#szomoru1>#szomoru1>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
-Mit csinál a francia,az angol,az argentín,és a brazil válogatott a reptéren?
-Várnak a spanyolokra xDDDD
Németek mondták..így érhetõ xD
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
De hogy egészítsük a képet:
Angol válogatott:
Ashley Cole (barbadosi), Aaron Lennon (jamaikai, Ír), SWP (jamaikai), Rooney (Ír), Defoe (Dominika-St.Lucia), Heskey (Antigua-Barbuda), Ferdinand (ír), Young (jamaikai), Walcott (jamaikai), Agbonlahor (nigériai-skót), Carlton Cole (nigériai-sierra leonei), Bent (jamaikai)
Holland:
1. Khalid Boulahrouz – (Marokkói-Holland)
2. Edson Braafheid – (Surinamei-Holland)
3. Giovanni van Bronckhorst – Olasz és Indonéz gyökerekkel is rendelkezik.
4. Ibrahim Afellay – (Marokkói-Holland)
5. Ryan Babel – (Surinamei-Holland)
6. Eljero Elia – (Surinamei-Holland)
7. Nigel de Jong - Surinamei-Holland
8. Gregory van der Wiel - holland-antillai
Portugál:
1. Daniel Fernandes – portugál apa, cseh anya („csehszlovákként” a forrásban…😉, Kanadában született, 17 évesen került Portugáliába.
2. Bruno Alves - brazil apa
3. Rolando – zöld-foki szigetek
4. Pepe – brazil
5. Deco – brazil
6. Liedson – brazil
7. Danny – venezuelai születésû
Tényleg ez a legnagyobb probléma?😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha 11 tõzsgyökeres német lenne a kezdõben akkor meg te meg a hozzád hasonlók lennének az elsõk akik a "mocskos náci banda" felkiáltással hõbörögnél.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
NEm fogok itt pont neked sokáig magyarázkodni, de azért röviden megteszem. Én a Nationalelfnek nem azért drukkolok mert németnek érzem magam, és megtagadom a hazámat. Elsõsorban vagyok magyar, a többi nem érdekel. Egy magyar - németen nem kérdés kinek szurkolok. De mivel a mi drága aranylábúink évek óta képtelenek az áttörésre, így nem fogom érdektelenül végignézni ezeket a tornákat. Mivel Bundesligát nézek legtöbbször, a külföldi kedvenc csapatom pedig a Bayern, így adott nagyjából, hogy a németek a legszimpatikusabbak. Ha tetszik, úgy szurkolok nekik, mintha klubcsapat lennének. Így nagyon örülni fogok, ha esetleg világbajnokok lennének. És nem azért, mert identitás-zavaros vagyok, és nem érzem magam magyarnak.
Ha ez nem tetszik, tehetsz egy szívességet..........
Másik mi lett volna ha és mivel e tükrébe beszélünk errõl és az angolok nem szereztek gólt a 2. félidõbe így ez ugyan olyan mintha azt mondnán h lehet többet rúgnak a németek és 6-2...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Holland meccsrõl beszéljünk inkább,ki fognak szopcsizni?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
2. A szerbektõl meg jól leszívtak. Gólt se bírtak rúgni. Csodálatos Podolski (aki lengyel születésû) még büntetõt se tud értékesíteni. Kontrába jók ennyi, de hátrányból már õk se vigéckednek.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Angolok ellen nem megadott gól mi lett volna ha....4-2 nem sok különbség nem?
argentinok ellen 4-1 mirõl beszélünk?
Másrészrõl meg ha észrevennéd Müller nem csatárt játszik, hane középpályás és inkább kiszolgáló szerepe van és emellet van neki 4 gólja.
Müller nálam is inkább jó passzaival tûnik ki és nem azzal h most õ hány gólt rúgott.
Mellesleg ha õ szabadabb szerepet kapna még több gólt is szerezhetne.
Emellet érdekes h msot szépen elmeszelték a spanyolok ellen teljesen jogtalanul, nagyon nagy hiányzó lesz, bár Kroos vagy trochowski helyetesíti majd remélem Kroos fogja.
Kroos sztem felér müllerel a középpályán.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
De paul a polip is mellettem van,ugyanis a spanyolokat választotta,nem véletlenül.