Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Ez komoly volt <#nyes><#nyes>
Én sem vagyok német párti, de nekem 8, hogy holland:német vagy holland:spanyol döntõ lesz. Bízok a hollandjaimban a VB eleje óta 😊
Igaz nem megy annyira a szekér mint a selejtezõk alatt de azért eredményesek továbbra is.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ma Hajrá Uruguay lesz 😊)) nem szeretem valahogy a hollandokat , fõleg a Sneidert nem 😄
<#gonosz1>

(remelem nem rajtam fog mulni, de nem tudod nezni a holland meccset ma, se pub-ban, se itthon - mivel 6 utan jonnek a Sky-tol megnezni, hogy miert 1 mbit a net 16 helyett, net nelkul meg nincs stream)

http://gaborszantai.co.uk/

Érdekes én 86 óta (90 óta aktívan) a németeknek szurkolok,és engem marhára nem érdekel hogy Adolf Hitler hova forog.
Mert én nem a náci párt tagja vagyok,hanem a német labdarúgás szurkolója.
De nem vagyok meglepve,hisz ha véletlenül a következõ 2 meccset is 4 lõtt góllal megnyerve VB-t nyerne a csapat,az akkor is a többség szemében csak "szerencse" lenne.
Mint tudjuk német csapat nem nyer joggal,csak szerencsével,bírói csalással,vagy ha ezek egyike se áll fent,akkor az ellenfél a gyenge,függetlenül attól hogy ki is az.Természetesen ugyanaz az ellenfél a következõ meccsen már marha jó csapat,a németek elleni vereség csak kisiklás volt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tyler1
ennyit a németekrõl 😄
link

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0
És, a két testvér közül az okosabbnak ezt üzenték: rossz útlevelet választott... <#guluszem1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mor3llo
Hát a mai Németország társadalmilag, agyilag lezüllesztett helyzetébe ne ebbe a topicban menjünk bele..😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Én viszont a többi válogatottról beszéltem. A németeknél IS jelenség, de nem csak náluk. Ez viszont állandóan csak a németeknél van felemlegetve, mert nincsen más nyomósabb érv ellenük. Mondjuk hogy eredménytelenek, nagyképûek stbstb..
Ettõl függetlenül nekem sem tetszik ez a színes Nationalelf...<#szomoru1>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zenszkij
De figyelj már, pont a németek csinálják ezt? Akik annyira verik a mellüket a nemzeti öntudattól? Legnagyobb húzásuk Gerald Asamoah németesítése volt. LOOL Ott kezdõdött a lejtõ 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Solten
<#vigyor> Nem is volt kerdes hogy ledobalja a ruhait...

Saor Alba

Banano
Egy nagyon beteg vicc a német rádióban ..:

-Mit csinál a francia,az angol,az argentín,és a brazil válogatott a reptéren?
-Várnak a spanyolokra xDDDD

Németek mondták..így érhetõ xD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Jacek
a te Nationalelfedrol volt szo nem masrol!😊

Zenszkij
Ebben nincs igazad. 1990-ben a németeknek drukkoltam és örültem is a gyõzelmüknek. 1996-ban az EB-n szintén. Nem náciztam. Möller, Hassler, Klinsmann, Reuter, Ziege, ezeket a játékosokat nagyon szerettem. De azóta az újabbaktól hányingerem van. Kezdõdött ez Janckerral, meg a Tarnat, Jeremies félékkel. Mario Baslernél (ugyan 96-ban kerettag volt) unszimpatikusabb talán csak Stefan Effenberg (Svájnstájger egy klón én tudom)volt. Azóta csak nõtt az utálatom, ugyanis totál elnémetetlenedett a válogatott. Ennyi erõvel mi magyarok is kiutazhatnák a Copacabana-ra és 11 brazil kölöknek adhatnánk magyar útlevelet, gyertek fiúk nyomjátok a válogatottban. A másik Boatengben legalább volt annyi puca, hogy elzavarta õket a fenébe. Erre verik annyira a nyálukat?

Mor3llo
Hát igen, a leggyengébb érv...
De hogy egészítsük a képet:
Angol válogatott:
Ashley Cole (barbadosi), Aaron Lennon (jamaikai, Ír), SWP (jamaikai), Rooney (Ír), Defoe (Dominika-St.Lucia), Heskey (Antigua-Barbuda), Ferdinand (ír), Young (jamaikai), Walcott (jamaikai), Agbonlahor (nigériai-skót), Carlton Cole (nigériai-sierra leonei), Bent (jamaikai)
Holland:
1. Khalid Boulahrouz – (Marokkói-Holland)
2. Edson Braafheid – (Surinamei-Holland)
3. Giovanni van Bronckhorst – Olasz és Indonéz gyökerekkel is rendelkezik.
4. Ibrahim Afellay – (Marokkói-Holland)
5. Ryan Babel – (Surinamei-Holland)
6. Eljero Elia – (Surinamei-Holland)
7. Nigel de Jong - Surinamei-Holland
8. Gregory van der Wiel - holland-antillai

Portugál:

1. Daniel Fernandes – portugál apa, cseh anya („csehszlovákként” a forrásban…😉, Kanadában született, 17 évesen került Portugáliába.
2. Bruno Alves - brazil apa
3. Rolando – zöld-foki szigetek
4. Pepe – brazil
5. Deco – brazil
6. Liedson – brazil
7. Danny – venezuelai születésû

Tényleg ez a legnagyobb probléma?😊

IMYke2.0.0.0
De még mekkora... <#sniffles>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jacek
Nationalelf lol Özil😊 Boateng😄DDDD Adolfnak habzik a szaja a pokolban😄

Jacek
De egyebkent hogy ne tunjek szemellenzos antinemet szurkolonak😊 ez nem az a nemet valogatott amiert nem szeretem a nemeteket😊 ezek fociznak nem ugy mint az eddigiek..

Mor3llo
Fradista is vagyok, szal buktad.

Még mindíg itt tartotok?
Ha 11 tõzsgyökeres német lenne a kezdõben akkor meg te meg a hozzád hasonlók lennének az elsõk akik a "mocskos náci banda" felkiáltással hõbörögnél.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mor3llo
Felesleges erõlködni nekik. Ott vannak a tények, legalább elismerhetnék, hogy mindkét meccsen fölényben voltunk, amely az eredményben is megmutatkozik. De amíg Müller hosszú(?!) haját hozzák fel, meg Lampard meg nem adott gólját(teccettek volna többet lõni, amit megad a bíró is, idõ volt rá) addig csak mosolyogni szabad.

Jacek
Magyar focinak meg nem lehet szurkolni mert nem letezik ebben egyet ertunk😊

Jacek
Ez tudod mit jelent? Nationalelf ??😄

Murder3
ezé nem kell a magadfajta véleményét figyelembe venni.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Mor3llo
Na figyu töki!
NEm fogok itt pont neked sokáig magyarázkodni, de azért röviden megteszem. Én a Nationalelfnek nem azért drukkolok mert németnek érzem magam, és megtagadom a hazámat. Elsõsorban vagyok magyar, a többi nem érdekel. Egy magyar - németen nem kérdés kinek szurkolok. De mivel a mi drága aranylábúink évek óta képtelenek az áttörésre, így nem fogom érdektelenül végignézni ezeket a tornákat. Mivel Bundesligát nézek legtöbbször, a külföldi kedvenc csapatom pedig a Bayern, így adott nagyjából, hogy a németek a legszimpatikusabbak. Ha tetszik, úgy szurkolok nekik, mintha klubcsapat lennének. Így nagyon örülni fogok, ha esetleg világbajnokok lennének. És nem azért, mert identitás-zavaros vagyok, és nem érzem magam magyarnak.
Ha ez nem tetszik, tehetsz egy szívességet..........

Murder3
Bocs egy nem megadott gól sztem nem kizáró ok arra h ne tudjon 1 csaapt gólt lõni.
Másik mi lett volna ha és mivel e tükrébe beszélünk errõl és az angolok nem szereztek gólt a 2. félidõbe így ez ugyan olyan mintha azt mondnán h lehet többet rúgnak a németek és 6-2...

Zenszkij
Drukkolok Uruguaynak, de pénzt a hollandokra tennék.

Banano
MÉLYTOROK!!!!😄D
Holland meccsrõl beszéljünk inkább,ki fognak szopcsizni?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Jacek
igen? nem ertem az ilyen embereket! probaltam javasolni ha ennyire bejonnek neked a nemetek, logod, irasaid alapjan, talan elmehetnel nemetorszagba melytorkozni nekik!

Solten
slut! 😊

Saor Alba

Zenszkij
1. Az angolok két gólt rúgtak, és a németek ezerszer nem biztos nyertek volna.

2. A szerbektõl meg jól leszívtak. Gólt se bírtak rúgni. Csodálatos Podolski (aki lengyel születésû) még büntetõt se tud értékesíteni. Kontrába jók ennyi, de hátrányból már õk se vigéckednek.

Mor3llo
Ja. 180 perc, 8 rúgott, 1 kapott gól. Hát tényleg jól megnyomták a németek...

Zenszkij
Bla bla bla. A németeket mindig nyomják és mákjuk is van. Ezért utálom õket és kész.

WuFraZselic
lol 😄 szerinted ha 2-1 után 2-2, és lélektani elõnybe kerülnek az angolok, akkor ugyanígy agyatlanul kitámadnak 2. félidõben? nem a végeredményhez kéne hozzáadni azt az elvett gólt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mor3llo
Parancsolsz?

Murder3
á szóval az h a németke már világversenyek óta folyamatosan érmet szereznek az csak véletlen és persze csak szerencsével teszik mert gyenge elelnfelek jöttek, most h már az angolok,argentinokat gyalázták ki a pályáról dupla 4-essel, már erre nem lehet fogni ezért itt a szerencsére kell ezt fogni amit normális ember egy ilyen eredmény után nem igen foghatna.
Angolok ellen nem megadott gól mi lett volna ha....4-2 nem sok különbség nem?
argentinok ellen 4-1 mirõl beszélünk?

Murder3
Tehát a legelsõ vb-jén 20 évesen úgy h még korosztályos válogatottba sem játszott elõtte, a vb legjobb játékosai közé sorolják és olyanok teszik akik nálunk picit jobban értenek a focihoz.
Másrészrõl meg ha észrevennéd Müller nem csatárt játszik, hane középpályás és inkább kiszolgáló szerepe van és emellet van neki 4 gólja.
Müller nálam is inkább jó passzaival tûnik ki és nem azzal h most õ hány gólt rúgott.
Mellesleg ha õ szabadabb szerepet kapna még több gólt is szerezhetne.
Emellet érdekes h msot szépen elmeszelték a spanyolok ellen teljesen jogtalanul, nagyon nagy hiányzó lesz, bár Kroos vagy trochowski helyetesíti majd remélem Kroos fogja.
Kroos sztem felér müllerel a középpályán.

Banano
Nem,csak nem szurkolok senkinek,és egy csapatnak sem nyalom a seggét,mert semmi közöm hozzájuk...😛

limperatore
ezért nem lesz messi v rooney sose egy ronaldo, mert az az ember spanyol és olasz bajnokságban és válogatottban is ugyanúgy vágta a gólokat!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
miért rooney mit bizonyított a válogatottban?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Murder3
szánalmas vagy...

Tyler1
ez ilyen. ha vki jól kapja el a vb-t, akk hip-hop felmegy az ára. aztán majd meglátjuk, h hullócsillag lesz, vagy egy Ballack utód.

Murder3
Maradona nem is edzõ mivel a két segítõje dolgozott mögötte edzõként, maradona meg csak a látszatnak volt ott.

Falconer
Hmm, valóban, összeraktam a holland szlovákot a mexikó argentinnal, másnaposság suxx <#idiota> Szóval maradjon a mexikó - argentin verzió <#vigyor>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Banano
Jaaa he...max úgy hogy õ fizet 30millát hogy ott üljön a kispadon nem? xDD

Jacek
ez mar annyira sulyos!! hogy nem akarsz kikoltozni nemetorszagba????? itt senkinek nem hianyoznal!!! ott meg szivhatod a cerkajukat napestig!!!!

Zenszkij
Na ez a legnagyobb átverés. Kijött neki a lépés a vébén a csapattal, attól még nem egy Messi vagy Rooney. Eddig mit bizonyított? Angolok ellen mák (nem megadott gól), argentinok ellen okés, de ez csak egy meccs. 30 milla? 10-et nem ér....

[HUN]FaTaL
Spanyolokat választotta? Úgy legyen 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Zenszkij
Végre a polipnak is megjött az esze! Drukkolok a spanyoloknak, ideje lenne már, hogy az internationalelf bukjon. Nagyon érik nekik.

Tyler1
Müller ára már most 30 milla körül van 😄 milesz itt ha vb-t nyernek a németek... 😄D megy a Realba xDD

Banano
Nem utáljuk,csak bebizonyítom hogy szerencse xDD Ugyanis 1 teljesen szabályos gólt nem adtak meg,és hajvégekkel nem ér fejelni fõleg nem a második percben xD.
De paul a polip is mellettem van,ugyanis a spanyolokat választotta,nem véletlenül.