Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
És ne hazudjunk magunknak kúúúúúúúúúúúúúrvára a pénz a fõ ok amiért elárulja a szülõhazáját!
Lásd a 2 Ghánai tesót akik közül az egyik Német a másik pedig Ghánai maradt! nem is csoda,hogy veszekednek!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
iViva Espana!!!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
http://gaborszantai.co.uk/
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nem véletlen, hogy az efféle esetek nagy részében tévedésekkel számolhatunk - negatív/pozitív* irányban egyaránt.
* =
Sajnos én pont dolgozom szóval ismét az lesz mint már jó párszor a VB alatt!<#falbav>#falbav>
Teljes hírzárlatot rendelek el a kollegáknál és majd holnap de-t szurkolok a Spanyoloknak!<#crazya>#crazya>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Viszont vasárnapi döntõt jössz te is nézni velünk így döntöttem,nincs ellenkezés:))
Privátba írom további részleteket..
★ 汤姆 李
aki objektív megértette aki nem még vitázik rajta
én lezártam
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
★ 汤姆 李
Németeket meg kell állítani!!
★ 汤姆 李
REAL MADRID