Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma megmutatjuk a világnak mi a foci!
Viva Espana!

[HUN]Crassus
ÉNEKELD MÁR A HIMNUSZT!!!!!!!!!!!!!!!!! kurvaéletbe a sok légiós még mindíg baszik megtanulni!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

tmp
Deutschland über alles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

a németek nem a feketében játszanak :((( spanyoloknál meg nincs Torres ki lehúzza a csapatot :(
Az.

Tinka123
Viva España Fiúk Viva España :-P

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

[HUN]FaTaL
Miért ez a kommentátor bazzeg áh..

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
A bíróval ma nem lesz gond :)

[HUN]FaTaL
Lószart, maximum a döntõig juttok. :D Vagy még odáig se.

Viva Espana!

oliwwer
húú snecik. németeknek tovább kell menni..
hajra spanyolok!

desigo
talán Spanyolok mennek tovább
érdekes lesz
remélem nem fognak szemétkedni a játékosok Kassai érdekében...
banok
német továbbjutást szeretnék

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szabii98
Nein, a Spanyolok:D
Az olaszloko fenn van, me nincs másik logoam vipbe

I met God. She's black

atila4
<#worship>

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Bercy
2 Éve fontos meccsen nyertek a Spanyolok. Tietek az EB, most mienk lesz a VB.

Am meg gyõzzön a jobbik! GL HF

fotográfik kolomp edisön :D

Torres egyetlen gólt fog lõni ezen a VB-n, és az a döntõbeli döntõ gól lesz. Ebbõl kifolyólag ma a spanyoloknak kell nyerniük. :D

#12752 <#idiota>
Szerintem a narancs ki fogja facsarni azt a fémes izét.

Mor3llo

Ki lesznek ma facsarva;)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Bercy
Pault megettem vacsorára :)
Össze vissza beszélt, muszáj volt végezni vele.
Mor3llo
<#idiota><#idiota>ez geci volt

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zaki
:ddd

az olaszok? <#hehe>
szabii98
Paul is megmondta hogy nyerni fogunk!<#idiota><#idiota>

I met God. She's black

Hajrá spanyolok hajrá Villa! :P

telesport.hu
Hello,mint amatõr kérdem hoyg ami fenn van linkelve Live Stream az Mûxik e?este fogom látni rajta a meccset?kösz

Vááááh:DD

rasszizmus ez is <#banplz>
sz4bolcs
Ma este: Say no to racism!!!!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

[HUN]Crassus
"pár" csak figyeld majd a hímnuszt....Francia vállogatott olyan oltást kapott ezért mikor hazament.....

Amadeus
Mindig is lesznek más ország szineibe játszó játékosok, és eddig is voltak. Kár ezen ennyit feszülnöd. Amiket te mondasz az csak pár játékos, és nem egy egész válogattotat tesz ki. Ezt a témát már túlhúzod.

Murder3
Mivan ha Cacau szeretett volna játszani életébe még vb-n és mivel már állampolgár és még a brazil válogatottba nem játszott így a németbe lehetõséghez jutna, persze ez meg sem fordul a fejedbe.
Stutgartba kap õ annyit h ne keljen neki pénzi motiváció egy vb-re.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

[HUN]Crassus
én nem gyûlölöm a Németeket,de ha ilyen mértékben halad a Globalizáció X-év múlva a VILÁGBAJNOKSÁG vagy az OLIMPIA új értelmet nyer majd......

Murder3
Amúgy Tabarez elismerte h les volt a hollandok gólja, mert az jól látszik de nem arra fogta mint Capello.
Õ is foghatta volna arra h emiatt a les gól miatt vesztettünk, de nem ezt tette...

[HUN]Crassus
elõször is #12734 majd ne keverjük össze a klubcsapatok játékát egy VILÁGBAJNOKSÁGGAL

[HUN]Crassus
teljesen más pénzért elmenni dolgozni egy másik országba vagy pénzért egy másik ország színeit képviselni egy olyan versenyen aminek éppen az lenne a lényege,hogy a KÜLÖNBÖZÕ nemzetek legjobbjai mérik össze a tudásukat!ÉS nem az,hogy hé figyu te kis puerto rico-i csodagyerek! kapsz egy fain ferrari-t ha mától svéd leszel.......oké leszek svéd ,de még kérek 50.000 eurót/hó és akkor nagyon svéd leszek

IMYke2.0.0.0
<...>mielõtt hülyeségekkel rukkolsz elõ"
Aham, igen... hülyeségekkel...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]Crassus
nemtudom én nem láttam az USA színeiben játszani...lehet te láttad?:D
értelmezd a mondanivalót mielõtt hülyeségekkel rukkolsz elõ pls.! thx

Amadeus
Teljesen egyetértek veled!Most LABDARÚGÁSRÓL beszélünk, és akik ennyire gyûlölik a németeket, azoknak is el kell ismerni a LEISTUNGOT, tehát nem véletlen az hogy a németek jutottak a legtöbbet a döntöbe és az elmult 10 évbe mindig ott voltak a top3ba.Nem véletlen villog az a kurva kijelentés is fent hogy "nép elleni gyûlölet" OFF!

IMYke2.0.0.0
David Beckham is egy ''rohatt'' - mer' 'elhatyta' a júkéjt egy idõre... PÉNZÉRT... nem?!

Hagyjuk már ezt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]Crassus
pénzért és karrierért "németek", CSAK és KIZÁRÓLAG! ezért nem csípem õket.....

Murder3
ért ha 10 éve ott él akkor nem tekintheti hazájának vagy mi?
Brazil állampolgár is de németországot ugyanúgy vallhatja hazájának, ja nem mert ez a nagy magyar nemzeti érzetû akárkik szerint ez hazaárulás...
Ha már a teljesítmény és játékba nem lehet belekötni akkor ebbe kapaszkodnak eggyesek, szánalmas, mindegy majd a meglássátok h a spanyolokon is túlmennek(persze csak csalással és szerencsével)

Zenszkij
Jó. Én sem aposztrofálom ezt. Szidom én is ezért a német válogatottat, mert ki nem állhatom õket, és mert jólesik. A nagy nemzeti öntudatuktól, meg ettõl a Merkel picsától hányok. <#idiota> De mivel képbe vagyok, tudok ilyenekrõl is: Leandro, Vasile Miriuta, Thomas Sowunmi. Vagy a magyar kézilabda válogatott, csodamagyar kapusát Puljezevicset is említhetném :D. Ebbõl a négyesbõl Sowunmi tényleg magyar, mivel itt nõtt fel, itt is született. Beszéltem is vele, ismerem, jó arc, szimpatikus. Errõl ennyit. De akkor se szeretem az internatonalelfet, mert õk már átestek a ló túloldalára.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Egyet értek ! <#eljen> Utána meg a Hollandok fognak kikapni.

Lényeg hogy a németek akik nem németek,azok mind hazaárulók.
De a Koman Vladimir magyar válogatottságáért egy fél ország remegett hogy mit választ végül...
És akkor a többi csapat mindenféle nációiról már nem is beszélek.Mindegy.A németek vagy rohadt n..ik,vagy hazaáruló bevándorló szökevények.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

[HUN]Crassus
furcsa fogalmozavarban szenvedtek mit jelent a HAZA valakinek......
megyek 8 napra Görögországba akkor már görög vagyok? vagy csak 1 év után leszek Görög? vagy 10 év után?? na mindegy nem vitázom

ma nem drukkolok senkinek, a mai nyertes csapat úgyis kikap a hollandoktól. :D