Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én tippjeim közelebb állnak a jelenhez!
HUN-SWE 1-3, 0-2
HUN-POR 1-1 1-2
HUN-DEN 0-1 0-2
HUN-MAL 2-1 2-2
HUN-ALB 2-0 1-2
Sajnos a skandinávok ellen nekünk nem megy jól. Õk nem azok a lenézõs focit játszák. A portugálokat ilyen szempontból szerencsésebb ellenfélnek érzem. C. Ronaldo a nagyképûségével megával ránthatja a csapatot még ellenünk is egy esetleges pontvesztésbe!
Nálam a Svédek és a Dánok mennek majd tovább! Hacsak nem kapnak ki otthon a portugáloktól.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
HUN-SWE 2-1, 1-2
HUN-POR 1-1, 0-2
HUN-DEN 2-0, 1-1
HUN-MAL 3-0, 3-0
HUN-ALB 3-0, 3-1
SWE-POR 1-0, 0-2
SWE-DEN 1-1, 0-1
SWE-MAL 4-0, 3-0
SWE-ALB 3-0, 3-1
POR-DEN 2-1, 1-1
POR-MAL 4-0, 4-0
POR-ALB 3-0, 3-0
DEN-MAL 3-0, 3-0
DEN-ALB 2-1, 1-0
MAL-ALB 0-0, 0-1
Végeredmény:
1. Portugália....23p
2. MAGYARORSZÁG..19p 19-8
3. Svédország....19p 18-8
4. Dánia.........18p
5. Albánia........4p
6. Málta..........1p
De jó lenne!
(bár, ha a játékosok és a csapat fejlõdik annyit a köv. egy évben, mint az elõzõben, akkor...)
HAJRÁ MAGYAROK!!!!
Hajrá Magyarország!
A mi szerepünk a mérleg nyelve lesz. Aki nálunk pontot veszít az nem jut tovább.
Remélem a selejtezõkig még fejlõdnek a mieink egyénileg. Illetve bízom benne, hogy le tudunk kötni addig 3-4 barátságos meccset minimum.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Legjobb rész volt, amikor kihúzták Horvátországot! Mekkora zsibaj támadt a teremben! Eh, a sors fintora. <#hehe>#hehe>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
FORZA INTER!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
FORZA INTER!
Málta,Albánia,Magyarország,Dánia,Svédország,Portugália
2. csoport:
Luxemburg,Lettország,Moldova,Svájc,Izrael,Görögország
3. csoport:
San Marino,Szlovénia,Szlovákia,Észak-Írország,Lengyelország,Csehország
4. csoport: Liechtenstein,Azerbajdzsán,Wales,Finnország,Oroszország,Németország
5. csoport:
Észtország,Örményország,Bosznia-Herc.,Belgium,Törökország,Spanyolország
6. csoport:
Andorra,Kazahsztán,Fehérorszország,Ukrajna,Anglia,Horvátország
7. csoport:
Feröer-szk,Ausztria,Litvánia,Szerbia,Románia,Franciaország
8. csoport:
Montenegró,Grúzia,Ciprus,Írország,Bulgária,Olaszország
9. csoport:
Izland,Macedónia,Norvégia,Skócia,Hollandia
GGMU
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
a portugál meccsre meg majd el kéne menni 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Málta
Albánia
Magyarország
Dánia
Svédország
Portugália
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Albánia
Magyarország
Dánia
Svédország
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Málta
Albánia
Magyarország
San Marino
San Marino
MAGYARORSZAG
San Marino
San Marino
ha ez lenne akkor se
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
PSN ID: Lord_Mortanius
PSN ID: Lord_Mortanius
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
egybként mintha olvastam volna végeredményt:
Magyarország a negyedik kalapba került, Szlovákia, Bosznia-Hercegovina, Moldova, Wales, Macedónia, Fehéroroszország, Litvánia és Ciprus társaságában.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
"8 hatcsapatos és 1 ötcsapatos csoportot alakítanak ki. A csoportok gyõztesei autómatikusan kijutnak a VB-re, a nyolc jobbik második pedig pótselejtezõket játszik a fennmaradó négy helyért."
a 9. második értelemszerûen kiesik,mintha nem is 2. lett volna a csoportjában.mi durva lenne ha ezek mi lennénk 😮
M1-en is közvetítik!
ennek topikot... az igaz,ha nincs még vb2010 topik,ezt át lehet nevezni,de egy kicsit még messze van a dolog