Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rendelésre vmi link, elérhetõség?
köszi

kaposi1
Most rendeltem innen pólókat különféle Vb logókkal!!
Nagyon jól néznek ki!<#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

én se láttam a képet 😄 de most igen.
fasza xD
kaposi1
Nálam látszódik!<#fejvakaras>
De akkor itt van direktbõl feltöltve!

Fabio Capello
hóban fagyban, szélviharban, trópusi hõségben :]

dave9004
árvízben is?
Fabio Capello
gondolom margitszigeten lesz heineken móka :]

dave9004
kivetítõk hol lesznek pesten lehet tudni már vmit?
Torghellét én már rég otthagytam volna vhol. hány piroslapja van annak az embernek? Én eddig mást nem láttam belöle, csak, hogy rohangál, felrúg valakit, és ugy káromkodik, hogy a tévében is lehet hallani pedig ugye a közönség hangja elnyomná meg lejjebb is van véve, hogy halljuk a kommentátort... De a torghelle ba*megolása az tisztán és érthetõen hallatszik. Az urbán flóri volt még ilyen szerintem. Nem úgy a gera, az óllókirály 😊
dave9004
azt nem tudom mit szeretnek benne annyira a szurkolók
ProGabe
néccáznyégy

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

CaptainJack
Az a baj, hogy szarkasztikusan hangzik ez a szöveg, de sajnos igaz 😞 Torghelle-t szerintem már régóta ki kellett volna tenni a csapatból, ha kijutottunk volna a vb-re akkor otthagytam volna hogy futkározzon a rezervátumban , mert a futás megy neki, csak a helyezkedés meg a labdakezelés nem 😄

kaposi1
<#mf1>

bakkerman
jah,megnyerik a VB legtöbb gólt kapó csapata díjat,plusz a legjobb,gólt nem lövõ csatár díját,Torhelle "Air" Sándor személyében,aki ezután ajánlatot kap a német regional liga 12. csapatától,jó lesz padmelegitõnek,így megspórolják a fütõ berendezést

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
a helyükre pedig a magyar válogatottat kérik fel, akik annyira meglepõdnek, hogy megnyerik a vb-t <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

pont ezt akartam írni 😄
kaposi1
Javasolnám nekik a mi kis válogatottunkat ha biztos sikerélményre vágynak!
Tuti a három pont!<#nyes>

LasDen
kikapnak megin azt seppukut követnek el és nem lesz japán csapat a vb-n 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Vb 2010: Japán önbizalom-növelõ sikert aratna, még egy meccset szervez

A japán labdarúgó-válogatott szakmai vezetõsége arra kérte a szövetséget, hogy szervezzen még egy felkészülési mérkõzést a pocsék formában levõ és önbizalomhiánnyal küszködõ csapatnak a dél-afrikai világbajnokság elõtt.

„Még egy gyakorlómeccset szeretnénk válogatott csapat ellen, ha ez nem jön létre, keresünk egy dél-afrikai klubcsapatot” – nyilatkozta Okada Takesi szövetségi kapitány.

A japánokkal tizenkét év után fordult elõ az a szégyen, hogy négy egymás utáni válogatott mérkõzésen vereséget szenvedtek.

Japán Angola, Mozambik, Zimbabwe, Botswana, Namíbia, Zambia vagy Madagaszkár ellen játszhat.

thx
8at találtam ami szóra akarom mondani szemre érdemes 😄
(finn,mexikó,usa,albiroja
uruguay,usa,olasz,north korea )
bakkerman
xdd

WuFraZselic
szerinted azt a sérülése után készítették? 😄 hónapokkal ezelõtt leszerzõdtek ezekkel a személyekkel 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

biztos, hogy sérült, csak kérdés, hogy mikorra épül fel
limperatore
lehet robben is lesérült

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

banok
Zöld Pardonról hallottam, hogy ott lesz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

vmvr
nem tudjátok, hogy idén lesz-e valahol nagykivetítõ bp-n? olyasmi, mint 2006-ban a millenárison.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

bakkerman
az Eurosport pedig a VB-re tervezett beszélgetõs interjúvolós esélylatolgatós mûsorát már vele,Wengerrel,Leboeufel,Kluiverttel reklámozzák...

hedonist
Na mondom én,h Didier nem normális, õ legyõzhetetlen😄 pont nem egy sárga fog vele kiszúrni😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

természetesen Drogbáról van szó ...
hedonist
John Obi "pár gól kell" Mikel térdoperáción esett át ésmég úgy érzi nem teljes az állapota és megkérte a vezetõséget,h tegyék ki, mert nem akarja kockáztatni a karrierjét.. dejó! ennek örülök, mert legalább augusztusra 100%os lehet.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

A legfrissebb hírek szerint a támadó úgy döntött, a könyöke közelében eltört singcsontját mûtsék meg minél hamarabb, mert õ mégis játszani akar a világbajnokságon. A játékos úgy számol, tíz napon belül pályára léphet, így ott lehet csapata elsõ, június 15-i meccsén a portugálok ellen.

<#worship>
LasDen
Joh-Obi "Semmi nem kell" Mikel sem fog játszani a vb-n....

Ancelotti így akrja esélyesebbé tenni az olasz váogatottat 😄

ProGabe
rengeteg újságban van ilyen. sporttól a keresztrejtvényeseken, férfimagazinokon át az egyszerû tv-mûsorújságokig

neten vannak excel táblázatok. pl ITT, vagy ITT (ebben van magyar nyelv)

ilyenekbõl a nemzetisport-nak voltak nagyon jó táblázatai. minden helyszín, minden játékos benne volt

ha csak nyomtatható kép kell, akkor KATT

csrolli
Üdv
Ilyen vagy ehhez hasonló táblázatot keresek, valaki tud segíteni??

- szerk. -

ProGabe
<#gonosz1>

bakkerman
szegény Pirlo...akkor így csak 1 meccset kap a VB-n...

hedonist
anyjukat.. leszedték a vidit.

A Tuttosport információi szerint Andrea Pirlo kihagyta az olasz válogatott mai edzését, és bár vádlisérülése ellenére elutazhat a dél-afrikai vb-re, vélhetõen hazája válogatottjának elsõ két csoportmeccsét kénytelen lesz kihagyni.
most mondták a jurószporton a híradóban, hogy a legfrissebb hírek szerint Drogbának csak 10 napot kell kihagynia... -.-
zaki
vb labda rulez 😄

milyen hülye szabigóllal kaptak ki a franciák...

miilann04
pirlo kérdéses, másik kettõ out

a bannert leszámítva tényleg fasza a topik.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

ProGabe
Pirlo, Ballack, Essien hármasról mik a hírek? játszanak majd?

amúgy nem tudom, hogy ki bûvöli a topikot, de k*va jó munkát végez <#eljen>

ja bocsi bár megkaptátok😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pff új hír...Rio Ferdinand se lesz ott a vb-n állítólag egy edzõ meccs után mankóval jött ki a kórházból:S:S miért van ennyi sérült Európa szerte?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kaposi1
Hát a jó édes anyját a japánjának ,már elnézést.
Azonnal eltiltanám az egész VB-tõl a barmot.
Tudja hogy pár napon belül kezdõdik a torna és ilyen állat módra beleszállni valakibe.
Nem véletlenül nem játszatják Torrest az utolsó felkészülési meccsen!<#eljen><#taps>

jAsOn VoOrHeEs
Gerrard

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century