Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
értem,mindenesetre Heskey-nek jár egy nagy arconcsapás...így ki lesz a CSK Lampard? Vagy Rooney?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
összecsúszott heskyvel aztán rottyant a térde

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

jAsOn VoOrHeEs
Edzésen rúgást kapott a térdére.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

bakkerman
Ferdinand-al mi lett??

WuFraZselic
ja oké

én ezt a goal.comos cikket olvastam csak, itt nem említ még forearm-ot sem, ezért nem is gondoltam a könyökén kívül másra

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hedonist
hagyjátok már szegény Didier karját😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miilann04
a könyököt 3 csont alkotja, köztük a singcsont.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

WuFraZselic
a cikkben elbow-t ír 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

5w0rdf15h
az alkarjában tört el a singcsont, de az is elég súlyos

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

jAsOn VoOrHeEs
Már biztos, hogy nem fog. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

hedonist
Bosingwa.. Ancelotti maradjon csak😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
egyértelû....Ancelotti hibája...kikell rúgni....<#idiota>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
tudom, ez csak szentimentalizmus volt...😊 valszeg nem fog...

WuFraZselic
egy törött könyököt nehezen tesznek úgy gipszbe/sínbe, hogy azzal játszani is lehessen

Oziris666
Esküszöm Chelsea átok bazzeg!Ballack,Essien,Drogba<#rinya>

hedonist
Majd játszik gipszben vagy sínben 😞, õ a legkeményebb gyerek a téren fel kell, h épüljön!!!

LasDen
26 üzi...má aszittem elkezdõdött a vb....de látom csak sérülések meg tippelõsdi...

nem lesznek sztárok a vb-n...mindenhol csak ilyen noname gyerekek fognak szaladgálni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
köszönöm

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
bocs bocs,félre posztoltam,a 31.-re ment volna,csak felugrott!
Am sajnálom Drogbát,Kalouval jól termeltek volna :S

😞
bakkerman
<#eljen>

Elég csúnyán beleszálltak 😞

REAL MADRID

FSpofon
Tyler1
jó bocs, csak ez már a nemtudom hányadik banner 2 héten belül, nem tudom kinek a munkája, csak sztem az elõzõ jobb volt, ahol látni a csoportokat stb... 😊

ha elfogadsz egy tippet akk vmi olyanra csináld h a dátumok és a meccsek is rajta legyenek 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

2. "de az ottani modi elég...." én a modi leminõsítésérõl beszéltem.
régen meg azért nem zavart mert nem láttam a topicot csak h ma "odajuttatál" 😄

"Többen megkerestek privátban hogy szeretnének tippelni és mivel itt nem lehetett szerettem volna egy fórumot biztosítani erre."

erre javasolta Monoton,hogy lehet nyitni egy saját topicot 😊
de jólvan ha eddig elfért a topicodba más téma kkor most is és tényleg elnézést kérek 😉

ááááh Monoton töröld már ki ezt a sok szarságot 😄 már bánom h belementem , sorry!
Breki33
Ez más jellegû játék és pont a VB elõtt van értelme
Breki33
Szerintem jó csak kicsit gyors a képváltás esetleg lehetne vmi átmenet.
Breki33
1. Helyes mert ezen a "PES" fórumon máskor is volt szó fociról hardverekrõl sokmindenrõl ami érintõlegesen kapcsolódik akkor érdekes mód senkit se zavart 😛
2. Ittis leírtam hogy miért rakom és miért, gondolom teis az alapján kerültél oda, direkt el akartam a témát innen vinni erre csak ide kell írni. 😊
3. Ha vége a VB-nek kiértékeljük és azután visszaírom.
Ha valakit zavarnak a két héttel ezelõtti tippek akkor meg törlöm.
Többen megkerestek privátban hogy szeretnének tippelni és mivel itt nem lehetett szerettem volna egy fórumot biztosítani erre.

Ha valakit ez zavar kérem oda írja és ha van jó ötlet esetleg módosítom.

Itt nem kívánnék ezek kapcsolatban vitázni így a másik megjegyzésre nem reagálnék.
<#eljen>
sztem csak megmondta az õszinte véleményét ami jobb mint ha kamuzna. egyébként nekem pl. semmi bajom nincs vele ,sztem fasza 😄
gabber_saviola
De sokkal egyszerûbb, mert ha megkapjuk a nyeremény ajándékot (vip regisztráció), akkor annak, a szokáshoz megfelelõen nyitunk egy külön topikot.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Nem szép dolog más munkáját lesilányozni, de megnyugtatlak ez egy béta amit pár perc alatt dobtam össze és már készül az új banner.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

1.nem zavar tõlem azt irtok oda amit akartok 😄
2.nem árulkodás csak amit megláttam "közkincsé" tettem hiszen itt is beirtad h miért mégy át amoda csak a hg szemébe nem mondtad meg hanem a "hátamögött" a másik topicban.
3. konami soccer+vb tippjáték fasza. csak ha vége a vb tippjátéknak akkor gondolom marad konami soccer topic nem? ha igen akkor vb utánvki benéz mit lát? szét van offolva! ha viszont igy marad a topic cime akkor egy rohadt szót nem szóltam mert nincs igazam!
de mondom engem nem izgat,csak gondolom ha valamit észreveszek arról véleményt alkotok 😊
nem akartalak megsérteni és igazad van, bocs.
errõl beszéltem 😄
Breki33
lol te beszélsz?

aki szerint a magyar foci hûdejó 😊
aki meg mást mer mondani azt lekezelõen kioktatod

Dean te meg jó nagy árulkodógép vagy, nem pes topik hanem Konami Soccer + VB tippjáték és ha itt nem lehet had írhassa már be aki akarja a tipjeit oda nem tudom mit zavar ez téged !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elég érdekes egy user, ha valami nem úgy van, ahogy õ akarja, vagy nincs igaza, akkor a másik az meggyõzõdése szerint hülye...
off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ja most is sokkal jobb lenne mint egy PES topicot beoffolni vb tippel 😄
szép 😄
"a VB-hez kapcsolódóan a focilistán indult egy játék próbáltam az itteni VB fórumba is betenni, de az ottani modi elég........"

mind1.
amúgy a banner alatt van vmi szövegecske. errõl majd írnál valamit?(akár privátba is jó.
on
Lehet az lesz, hogy "véletlenül" komolyabban lesérül egy játékosuk, és akkor cserélhetnek.

REAL MADRID

nos a harmadiknak nevezett észak-koreai kapus rápacsált, mivel mezõnyjátékos, de kapusnak nevezték (hogy így 21 mezõnyjátékosuk legyen 20 helyett, mivel amúgy 3 kapus kötelezõ) nem játszhat a "mezõnyben", csak kapusként, értesítette a FIFA a komcsi szövetséget.

Nem lenne egyszerûbb nyitni a Sajátban egy topikot neki? Mint ahogy 4 éve.

REAL MADRID

Breki33
nem nem értek egyet kaptam egy e-mail-t továbbítottam hátha mást is érdekel.

DE mivel itt ilyen a felfogás úgy döntöttem, hogy a Konami Soccer-es topikban megcsinálom a tippjátékot aki akar tippelni ott megteheti
Tyler1
hát az elõzõ banner simán jobb volt sztem. eléggé silány minõségû a mostani.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

de tényleg miért lett ilyen kék színû minden?
ott a link, a "tessék" szóban, csak nem látszik 😄
tessék, én csináltam, használhatod nyugodtan
banok
Valaki elküldené nekem az elõzõ banner (amiben minden résztvevõ ország benne volt magyarul, zászlócskával) amennyiben nem gond ha az oldalam vb-s topikjában felhasználnám?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

zaki
dán a legjobb: olsen's eleven xD

bakkerman
én is jeliznék a tippjátékra,csak nem tom hol tehetem meg 😄D