Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
én ezt a goal.comos cikket olvastam csak, itt nem említ még forearm-ot sem, ezért nem is gondoltam a könyökén kívül másra
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nem lesznek sztárok a vb-n...mindenhol csak ilyen noname gyerekek fognak szaladgálni....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
BREAKING NEWS: England captain Rio Ferdinand out of World Cup
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Am sajnálom Drogbát,Kalouval jól termeltek volna :S
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Elég csúnyán beleszálltak 😞
REAL MADRID
Arab money
ha elfogadsz egy tippet akk vmi olyanra csináld h a dátumok és a meccsek is rajta legyenek 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
régen meg azért nem zavart mert nem láttam a topicot csak h ma "odajuttatál" 😄
"Többen megkerestek privátban hogy szeretnének tippelni és mivel itt nem lehetett szerettem volna egy fórumot biztosítani erre."
erre javasolta Monoton,hogy lehet nyitni egy saját topicot 😊
de jólvan ha eddig elfért a topicodba más téma kkor most is és tényleg elnézést kérek 😉
ááááh Monoton töröld már ki ezt a sok szarságot 😄 már bánom h belementem , sorry!
2. Ittis leírtam hogy miért rakom és miért, gondolom teis az alapján kerültél oda, direkt el akartam a témát innen vinni erre csak ide kell írni. 😊
3. Ha vége a VB-nek kiértékeljük és azután visszaírom.
Ha valakit zavarnak a két héttel ezelõtti tippek akkor meg törlöm.
Többen megkerestek privátban hogy szeretnének tippelni és mivel itt nem lehetett szerettem volna egy fórumot biztosítani erre.
Ha valakit ez zavar kérem oda írja és ha van jó ötlet esetleg módosítom.
Itt nem kívánnék ezek kapcsolatban vitázni így a másik megjegyzésre nem reagálnék.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2.nem árulkodás csak amit megláttam "közkincsé" tettem hiszen itt is beirtad h miért mégy át amoda csak a hg szemébe nem mondtad meg hanem a "hátamögött" a másik topicban.
3. konami soccer+vb tippjáték fasza. csak ha vége a vb tippjátéknak akkor gondolom marad konami soccer topic nem? ha igen akkor vb utánvki benéz mit lát? szét van offolva! ha viszont igy marad a topic cime akkor egy rohadt szót nem szóltam mert nincs igazam!
de mondom engem nem izgat,csak gondolom ha valamit észreveszek arról véleményt alkotok 😊
nem akartalak megsérteni és igazad van, bocs.
aki szerint a magyar foci hûdejó 😊
aki meg mást mer mondani azt lekezelõen kioktatod
Dean te meg jó nagy árulkodógép vagy, nem pes topik hanem Konami Soccer + VB tippjáték és ha itt nem lehet had írhassa már be aki akarja a tipjeit oda nem tudom mit zavar ez téged !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ja most is sokkal jobb lenne mint egy PES topicot beoffolni vb tippel 😄
szép 😄
"a VB-hez kapcsolódóan a focilistán indult egy játék próbáltam az itteni VB fórumba is betenni, de az ottani modi elég........"
mind1.
amúgy a banner alatt van vmi szövegecske. errõl majd írnál valamit?(akár privátba is jó.
REAL MADRID
REAL MADRID
DE mivel itt ilyen a felfogás úgy döntöttem, hogy a Konami Soccer-es topikban megcsinálom a tippjátékot aki akar tippelni ott megteheti
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/