Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
most a tippjáték adatbázisát próbálom meghegeszteni, hogy készen legyen az indulásra, amég az nincs kész addig másba nem fogok bele.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Carloska
vb parkról van már valami infó ? hogy lesz milesz?😄

de lehet ez csak a helyszínen vb parkban derül ki :😄

aki a topik css kódját gondozza, kicsit megformázhatná a látogatott link kinézetét... az ember néha elfelejti, hogy az egy link és már látta is. 😄
ProGabe
<#falbav><#falbav>

NSO-féle (<- link) szurkolói "szoftver"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Csak annyira mint a Hollandok.
Akkor is hajrá Argentína! <#vigyor2>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

hedonist
Tényleg? az kurva jó lenne😄

döntõ meg a Soundon lesz😄😄😄😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Oziris666
Portugálok csoportból se jutnak majd ki😛

Fabio Capello
az a fránya válság... 😄

sb1
"A világbajnokság 32 résztvevõje között mindösszesen 420 millió dollárt osztanak szét, 61%-kal többet, mint 2006-ban. Minden résztvevõ 1 millió dollárt kap felkészülési költségként. A világbajnokság csoportköre után kiesõk egyenként 8 millió dollárt kapnak. Az egyenes kiesés szakaszban körönként a következõk szerint alakulnak a jutalmak:

09 millió dollár - Nyolcaddöntõ
18 millió dollár - Negyeddöntõ
20 millió dollár - Elõdöntõ
24 millió dollár - Második helyezett
30 millió dollár - Gyõztes
Emellett a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 40 millió dollárt különített el a játékosok klubcsapatai részére. Minden klubcsapat 1600 dollárt kap labdarúgónként és mérkõzésenként, melynek labdarúgója szerepel a világbajnokságon."

Azért nem semmi...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Shane
Big thx!

Breki33
tessék

klikk
limperatore
nyolcaddöntõben vagy spanyol brazil vagy spanyol portugál lesz, utóbbi a valószínûbb

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

zaki
pf, spanyolok nagyon egyben vannak...

Voyager5
Felk. meccsen:
Portugalia - Mozambik

3-0

Danny 52', Almeida 75', 83'

-------------------------------------------

Spanyolorszag - Lengyelorszag

6-0

Villa 12', Silva 15', Alonso 52', Fabregas 59', Torres 76', Rodriguez 81'
Shane
Üdv Mindenkinek! Nem tudtok esetleg vmelyik oldalon olyan játékról mint pl a bajnokságoknál is van , vagy mondjuk az EB n is volt?, ( Állítsd össze a VB csapatodat...

ThX

vmvr
idén a szabadság téren lesz bp-n óriáskivetítõ. oda kell menni😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

emlékszem akkoriban nagy népszerûsége volt a 6,6 decis strapa palackos borsodiknak, ahol ezek tornyosultak, ott voltam én. 😄DD és a közeli abc-ben csak 160 volt. 😮
én is ettõl félek, 08-ban az eb-n sem volt... 😞 reménykedni azért szabad. 😊
Punker
ezek az srácok olyan pénzeket keresnek amit az átlag ember felfogni se képes, naná hogy nem kockáztatnak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

precision
hát lol már...

kb mint egy öregotthonban a sok reumás 😊
sajnálom azért, fõleg Robbent... remélem mihamarabb rendbejön

Bazinga!

Fabio Capello
Vb 2010: a szlovákoknál Skrtel mellett Hamsík és Cech is sérült

A szlovák válogatott szerdán elfoglalja szálláshelyét a labdarúgó-világbajnokság helyszínén, Dél-Afrikában. Északi szomszédainknál az elutazás elõtt többen is sérüléssel bajlódnak.
Martin Skrtel mágneses rezonanciavizsgálaton esett át Nagyszombatban, s mint kiderült, bokasérülése mindössze 3-4 napos pihentetést igényel. A hétfõ esti, még az otthoni, szenci tréningrõl rajta kívül hiányzott Marek Hamsík és Marek Cech is kisebb sérülés miatt.

----------------
Vb 2010: belázasodott a dán szövetségi kapitány, segítõje irányít

A dán válogatott szövetségi kapitánya, Morten Olsen belázasodott, így jelenleg asszisztense irányítja Dánia felkészülését a pénteken kezdõdõ világbajnokságra.

-------------------
Vb 2010: Robben biztos, hogy nem játszik a dánok ellen - Marwijk

Mint ismeretes, a holland labdarúgó-válogatott középpályása, Arjen Robben combsérülést szenvedett a Magyarország elleni felkészülési mérkõzésen, és az már biztos, hogy a világbajnokság 1. fordulójában Dánia ellen nem lép pályára.

--------------------
Vb 2010: Boulahrouz sérülés miatt hamarabb abbahagyta a keddi edzést

Khalid Boulahrouz számára a tervezettnél hamarabb ért véget a holland labdarúgó-válogatott keddi edzése, miután kisebb bokasérülést szenvedett.

-------------------
Vb 2010: Barry az Egyesült Államok elleni mérkõzésen még nem játszik

Bár a vártnál gyorsabban gyógyul Gareth Barry májusban elszenvedett bokasérülése, a Manchester City középpályása az angol labdarúgó-válogatott Egyesült Államok elleni mérkõzését még biztosan kihagyja a dél-afrikai vb-n.

-----------------------

Gyerekek baszki ez azért durva...

bakkerman
most ezek a skacok kajak ennyire nem vigyáznak magukra,vagy csak "szimplán" hosszabb nyári szünetet szeretnének??? Kisebb válogatottakból miért nem sérült le eddig senki? :/ mert nem játszanak évi 60 meccset sztárcsapatban...Platini powaa

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

jó hát 4 éve is igy túráztak a gyerekek mégse volt ennyi sérülés :S
ProGabe
ezek az edzésen szerzett sérülések szerintem mind-mind izomfáradtság miatt vannak. túl nagy és túl sok terhelésnek vannak kitéve ezek a srácok

alig lett vége a bajnokságnak, most jön a VB, aztán utána valami ázsiai, amerikai turné, hogy rá 1-2 hétre újrainduljon a verkli

dúúúrva

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

miilann04
Nani sérülés miatt kihagyja a vb-t

A Portugál Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Nani olyan súlyos sérülést szenvedett a portugál válogatott pénteki edzésén, hogy nem léphet pályára a június 11-én kezdõdõ dél-afrikai világbajnokságon.

..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

na én most találtam jó helyet magamnak, fasza kis sátor a város fõterén 2 db 3*4 méteres kivetítõvel 😄
Fabio Capello
az jó, akkor találkozhattunk is ott akkoriban... 😄 én is ott néztem 😄

hedonist
biztos,h nem lesz.

"A legjobb pc-s focijáték"
😄DD LOL 😄DDD
2006-ban a fél vb-t a millenárisban néztem az volt a legjobb hely, remélem idén is lesz ott közvetítés.
Breki33
Én korábban írtam ide egy hasonlót, de törölték.

A legjobb pc-s focijáték fórumában megtalálod
precision
Volt a multkori VB ideje alatt egy olyan magyar oldal, ahova nem kellett befizetni, hanem regnél kaptál pontokat, amivel fogadni lehetett a meccsekre (elég részletesen, nem csak a végeredményre) és a játék (vb) végén az elsõ x játékos nyereménytárgyakat kapott (elég jókat, pl tv, xbox, ilyesmi). Nemtom, hogy létezik e még ez az oldal, ha igen, vki le tudná írni a címét? 😊 Sajnos elfelejtettem 😊

ha reklámnak minõsül akkor jöhet privátban is
kösz elõre is 😊

Bazinga!

A NemzetiSporthoz kapható Emir Kosturica dok'film Maradonáról szerintem zseniális, s tényleg nagyon emberi a Diego, +++pontokat szerzett
+ zeneileg is fincsi 😊)
Manu Chao canta "La vida tombola" per Maradona

WuFraZselic
biztos leszedálták 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Õ már csak ilyen. Kiszámíthatatlan. Néha normális, de lehet közveszélyes is.
Örülnék, ha edzõként is a csúcsra jutna, de erre nem sok sanszot látok. hiába a kiváló játékos állomány.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

érdekes, most megy VB mûsor az eurosporton és Maradona tud értelmesen is nyilatkozni, nem csak nagyképûen 😄
kaposi1
2010 FIFA World Cup South Africa_240x320.jar
Sony k800i az biztos mert nekem is olyan van!
Download<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

poénból írta 😄
kaposi1
Na ahhoz azért egy kicsivel több kellene remélem!
Láttam én már érdekes dolgokat más topikokban amiért semmi retorzió nem járt pedig hát....

ProGabe
ha sokat "reklámozol", az sg-rõl repítenek ki <#gonosz1>

kaposi1
Elvállalom ha jutalomból kiröpítenek a döntõre!<#crazya>

vagy minimum lehetnél a "2010-es labdarúgó világbajnokság nem hivatalos magyarországi öltöztetõ ügyi Pr managere" 😊))

kaposi1
Hát ez rohadt jól sikerült!!!!<#wow1><#falbav><#falbav>

kaposi1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy póló 3300Ft de ha kettõt rendelsz a harmadik ingyen van!
Én is így tettem!(:
Link:http://www.kiralypolo.hu/focivb
Bakker milyen népszerûséget csinálok nekik.
Ennyi erõvel promóba is megkaphatnám a cuccot!

mennyi egy ilyen poló?
linket adhatnál.
de spoiler tag-ba téve sztem nem reklám 😊

fasza a visszaszámláló 😄
kaposi1
Priviben küldöm a linket mert ugye ez reklám a cégnek!
Én ezeket rendeltem!

<#taps>