Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
de lehet ez csak a helyszínen vb parkban derül ki :😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Akkor is hajrá Argentína! <#vigyor2>#vigyor2>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
döntõ meg a Soundon lesz😄😄😄😄
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
09 millió dollár - Nyolcaddöntõ
18 millió dollár - Negyeddöntõ
20 millió dollár - Elõdöntõ
24 millió dollár - Második helyezett
30 millió dollár - Gyõztes
Emellett a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 40 millió dollárt különített el a játékosok klubcsapatai részére. Minden klubcsapat 1600 dollárt kap labdarúgónként és mérkõzésenként, melynek labdarúgója szerepel a világbajnokságon."
Azért nem semmi...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ThX
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kb mint egy öregotthonban a sok reumás 😊
sajnálom azért, fõleg Robbent... remélem mihamarabb rendbejön
Bazinga!
A szlovák válogatott szerdán elfoglalja szálláshelyét a labdarúgó-világbajnokság helyszínén, Dél-Afrikában. Északi szomszédainknál az elutazás elõtt többen is sérüléssel bajlódnak.
Martin Skrtel mágneses rezonanciavizsgálaton esett át Nagyszombatban, s mint kiderült, bokasérülése mindössze 3-4 napos pihentetést igényel. A hétfõ esti, még az otthoni, szenci tréningrõl rajta kívül hiányzott Marek Hamsík és Marek Cech is kisebb sérülés miatt.
----------------
Vb 2010: belázasodott a dán szövetségi kapitány, segítõje irányít
A dán válogatott szövetségi kapitánya, Morten Olsen belázasodott, így jelenleg asszisztense irányítja Dánia felkészülését a pénteken kezdõdõ világbajnokságra.
-------------------
Vb 2010: Robben biztos, hogy nem játszik a dánok ellen - Marwijk
Mint ismeretes, a holland labdarúgó-válogatott középpályása, Arjen Robben combsérülést szenvedett a Magyarország elleni felkészülési mérkõzésen, és az már biztos, hogy a világbajnokság 1. fordulójában Dánia ellen nem lép pályára.
--------------------
Vb 2010: Boulahrouz sérülés miatt hamarabb abbahagyta a keddi edzést
Khalid Boulahrouz számára a tervezettnél hamarabb ért véget a holland labdarúgó-válogatott keddi edzése, miután kisebb bokasérülést szenvedett.
-------------------
Vb 2010: Barry az Egyesült Államok elleni mérkõzésen még nem játszik
Bár a vártnál gyorsabban gyógyul Gareth Barry májusban elszenvedett bokasérülése, a Manchester City középpályása az angol labdarúgó-válogatott Egyesült Államok elleni mérkõzését még biztosan kihagyja a dél-afrikai vb-n.
-----------------------
Gyerekek baszki ez azért durva...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
alig lett vége a bajnokságnak, most jön a VB, aztán utána valami ázsiai, amerikai turné, hogy rá 1-2 hétre újrainduljon a verkli
dúúúrva
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Portugál Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Nani olyan súlyos sérülést szenvedett a portugál válogatott pénteki edzésén, hogy nem léphet pályára a június 11-én kezdõdõ dél-afrikai világbajnokságon.
..
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
😄DD LOL 😄DDD
A legjobb pc-s focijáték fórumában megtalálod
ha reklámnak minõsül akkor jöhet privátban is
kösz elõre is 😊
Bazinga!
+ zeneileg is fincsi 😊)
Manu Chao canta "La vida tombola" per Maradona
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Örülnék, ha edzõként is a csúcsra jutna, de erre nem sok sanszot látok. hiába a kiváló játékos állomány.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Sony k800i az biztos mert nekem is olyan van!
Download<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
most majd a telót kell rendbe hozni 😊
Nokia 5230,5530,5800,C6-00,N97,X6, Samsung i8910
Nokia 5700,6110,6120,6121,6124,6290,E50,E51,E65, E66,N71,N73,N75,N76,N77,N81,N82,N92,N93,N93i,N95,Samsung G810
Láttam én már érdekes dolgokat más topikokban amiért semmi retorzió nem járt pedig hát....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is így tettem!(:
Link:http://www.kiralypolo.hu/focivb
Bakker milyen népszerûséget csinálok nekik.
Ennyi erõvel promóba is megkaphatnám a cuccot!
linket adhatnál.
de spoiler tag-ba téve sztem nem reklám 😊
fasza a visszaszámláló 😄
<#taps>#taps>