Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
jah,kocsmában,haverokkal, 5 sör,és ott a HD 😄DD csak gyõzzünk pisálni járni...xd mondjuk arra ott a megállítható ÉLÕ ADÁS 😄DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hát azért egy szekrény méretû lapostv-n nem mindegy, hogy 3-centis pixeleket látsz, vagy tûéles képet
Tyler1
de most komolyan nem tök mind1 h hd vagy nem? ez nem Transformers baszki, hogy számítson a nagyobb minõség. én magáért a sportért nézek focit, és az élvezethez elég egy zsebtv is!
én 3 sör után már hb-ben fogom nézni a meccseket, tv-tõl, kábelcsomagtól függetlenül.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kaposi1
Köszi ez megnyugtatott!<#worship><#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

precision
de az csak akkor HD ha van olyan tv -d ÉS van vmi digitális kábelcsomagod

analóg koax -on nem fog HD jel átjönni

Bazinga!

warnjames
de mi magyarok vagyunk nem amcsik 😄 de jah. tényleg HDben nyomatja majd az m1! :o teljesen korrekt.

\"A hangszínt hanglétráról festik a hangfalra.\"

az ESPN már 3D-ben adja a VB-t az amcsiknak
Elvileg van m1HD csatorna és mivel a vb-t HD kamerákkal veszik ezért simán lehet hogy HD-ban is menni fog. Igaz nem hallottam konkrétan hogy lesz-e de így azért van rá esély szerintem. És szerintem ha már több száz éve fejlõdik a technika akkor igenis a lehetõ legjobban csinálják azt amit csinálnak. Az meg egyelõre a HD minõség. Késõbb lehet hogy majd a 3D, de ott még tényleg nem tartunk😄
Tyler1
az mtv már csak hd-ben sugároz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jaj csak én vagyok vele ugy h kibírom ezt az egy vb-t így?most több száz éve meg remélhetõleg több évig nem is lesz ilyen akkor ezen ne akadjunk már fel légyszíves. ez ellen semmitsem tudtok tenni!
kaposi1
"HD-ben lesznek a meccsek"

Láttál errõl bármi utalást??

HD-ben lesznek a meccsek

amúgy a labda az eddigi legtökéletesebb, amit csak készítettek, a kapusok sírnak csak, hogy nehéz lesz védeni a lövéseket, a mezõnyjátékosok nem panaszkodnak
warnjames
kivetítõn kocsmában 😄

kaposi1
Lehet valahol nézni HD-ben, mert az MTV1 nem hiszem hogy abban adná.<#fejvakaras><#nemtudom>

kaposi1
Igen,nagyon sok játékos is aggodalmát fejezte ki ez miatt.
Õk sem tudnak koncentrálni a pályán, és mellé még a labda is szar.
Milyen VB lesz ez?<#hehe>

warnjames
mindíg is voltak idióták és vannak is és lesznek is még sajnos.. van akinek csak ez a foci h kimegy aztán fújja a dudát meg õrjöng meg zúz.. soha nem értettem az ilyen embereket, de simán meg lehetne elõzni szerintem ezeket, ha a bejáratnál mondjuk lecsekkolják az embereket és nem lehetne bevinni pl.. sok idõ az tuti, de akkor szánjanak rá 1-2 órával többet vagy nemtudom és akkor csak nem lesznek ilyenek. a vb-n tuti, hogy beizzítanám a biztonsági lehetõségeket aztán nekem ne õrjöngjön ott senki 😄

jó, de ez nem csak a magyarokat idegesíti, hanem egész európát, sõt az ott éppen a pályán lévõ 22 játékost is
Szerintem az ilyen helyi sajátosságokat meg kell tartani. Lehet hogy õket is idegesítené a magyar meccseken látott gázduda és a szellemes(de nem mindig szalonképes) pár soros buzdítások. A fradi stadionba is sokszor idegesítõ amikor csak szitkozódások vannak, másrészrõl ezek a szurkolók olyan hangulatot tudnak oda varázsolni mint sehol máshol.
Oziris666
Fülessel mész meccsre😛

kaposi1
Hát nem tudom!
Az Afrika kupán nem szûrték ki és rohadt idegesítõ volt végig.
Állítólag a meccs vége felé még jobban rázendítenek!!!<#rinya><#gun><#boxer><#falbav>

warnjames
és képzeld el, hogy mögötted áll valami félrészeg tag a spanjaival és ott fújják! és nem tudsz ellene mit csinálni mert különben kinyírank...:/
hát mindegy... ez sajnos velejárója a meccseknek, bár nem kéne, hogy ez legyen dehát nah..

Én azt nem értem, hogy komolyan élvezik akik egy folytában fújják?
Baromi idegesítõ lehet ez élõben is.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Állítólag a tv-sek valahogy ki tudják ezt a zúgást szûrni a közvetítésekbõl.De ezt én is csak mástól olvastam nem tudom van-e valóság alapja.
Az meg a másik kérdés hogy az M1 mit szûr ki,mikor az elmúlt összes világeseményen a magyar tv-k már ott gondban voltak hogy a riporter ne két másodpercel a lövés elõtt ordítsa hogy goool... Ugyhogy ilyen hangkiszûrés az már szerintem UFO technika lesz nekik...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Én remélem, hogy a közvetítésekbe nem fog behallatszani...

kaposi1
Azért én nem mernék bepróbálkozni itthon egy óriáskivetítõs helyen se egy ilyet megfújni!!!<#nyes>

<#eljen><#eplus2>

kaposi1
Hogy verném szét a fejükön a tetves dudájukat.
Rohadt idegesítõ!!!<#rinya><#falbav>

bizony, végig zümmegnek, ahogy csak bírnak
Solten

Saor Alba

zaki
ja tényleg.... most akkor ugyanaz lesz mint a konf. kupán? :o
nem lehet egész meccsen mást sem hallani, csak ezt a kib@szott dudálást végig? :c

gabber_saviola
kezdem sajnálni a szomszédokat 😄

[/img]

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

warnjames
nemtudjátok lehet nyerni valahol jegyed a vb-re?:S olyanra gondolok ami azért reális és nem csak ilyen reklámfogás, hanem meg is kapja valaki a jegyet... am hajrá anglia! 😄 vagy hollandia esetleg ^.^

Ezt én is sajnálom.

Fabio Capello
neeee 😞

precision
bázzeg 😄DD

Bazinga!

hát ez kurvajó 😄DDDD
precision
ah, komolyan nem lesz Hajdú B.? 😞
bár az már pozitívum, hogy Léderer nincs... nade hogy Hajdú B sem... 😞
a Viktorkát se nagyon szeretem, mert állandóan szurkol egy csapatnak, a másikat meg fikázza

no sebaj, kibírjuk valahogy

Ricsi meg jól mondja az egyik youtube -os videón, hajrá Argentína! 😄

Bazinga!

ProGabe
szívesen!

a zindex is fogja adni a meccseket. katt

+ a m1 youtube csatornája, videónaplóval

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kaposi1

banok
A stream.try.hu vb-topikja ami folyamatosan fog frissülni a torna idején.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

most mondanám hogy akkor egy kör alakú füzetben megrendelném 😊

kaposi1
"mondjuk nyomtatni nem egyszerû"
Hát mivel Offset/Digitális gépeken vagyok Nyomdai gépmester lehúznám magam a wc-n ha egy ilyennek a kinyomtatása akár több méteresbe is gondot okozna!<#hehe>

kaposi1
Elkerülte a figyelmemet!
Köszi szépen!<#eljen><#worship>

nagyon tuti VB naptár

mondjuk nyomtatni nem egyszerû

ProGabe
még csak 2x linkeltem ilyeneket <#rolleyes>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kaposi1
Valaki nem tud linket valami pofás nyomtatható VB menetrendhez.
Jó lenne melóba kitenni hogy követni tudjuk az eseményeket.
Nagy méret nem számít( Nyomdász vagyok!)<#nevetes1><#worship>

oké <#eljen>