Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
sejtettem hogy ebbe is belekötés lesz ...

remélem csoportutolsók lesznek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

azért a téma meg a fórum között van egy kis különbség 😄
Breki33
SLICK
VIVA LA FRANCE!!!!!!!! ^^

ja és egyébként nem tudom milyen másik fórumról beszélsz, csak sg-n láttalak még eddig, magyar tesztet pedig csak az origón olvastam, amit az MTK játékosokkal csináltak
hát persze, hogy nem volt semmi <#vigyor3>
Breki33
Arra gondoltam amit a másik fórumon kilinkeltem.

Semmi személyeskedés nem volt, csak arra utaltam, hogy nem ismered el ha vmiben tévedsz.

Magyar focit kijelentetted, hogy jó láttuk mennyire
ha az origósra gondolsz, azt olvastam, és igen, mea culpa nem olvastam el minden fellelhetõ cikket róla, mert csak a kapusokról szólókkal találkoztam, de hogy jön ide a személyeskedés?
LasDen
repül a pontos labda...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Breki33
nem én azt akarom megmagyarázni, hogy amit állítottál nem teljesen úgy van

állításod szerint csak a kapusok panaszkodnak, mint kiderült ez nagyon nincs így

de persze teszerinted a magyar foci is jó :-)

Egyébként ajánlom olvasd már el az itthoni tesztet ahol magyar játékosokkal direkt kipróbálták, hogy igazak-e ezek a vélemények.
5w0rdf15h
kösz 😄

még az elõzõ VB-re csinálta Mono 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

na ezt nem tudtam
játszanak ezzel és kussoljanak már a jódolgukban, hogy így meg úgy nem jó az új labda 😄

mit is mondtak 4 éve, amikor a TeamGeisttal állt elõ az Adidas?

"A legjobban úgy lehetne leírni a Teamgeistot, hogy kapusellenes. Olyan, mintha egy vízilabdával játszanánk, összevissza mozog a levegõben, és ha nedves, akkor végképp kiszámíthatatlan" - mondta az angol válogatott Paul Robinson.

és ez csak egy a sok hasonló vélemény közül, pl Buffon, meg Casillas is nem egyszer nyilatkozta, hogy mekkora hulladék, azóta számos bajnoki idény és BL labda készült ugyanarra a mintára pontosan ugyanazzal a technológiával és senki nem sírt miatta, ugyanez van most is, csináltak az elmúlt 4 év alatt egy csúcstechnológiás labdát, te pedig meg akarod magyarázni, hogy elcseszték 😄

a Bundesligában és megannyi bajnokságban tesztelték már, sehol nem volt vele probléma, mindenhol rúgtak vele óriási gólokat is, csak most kell egy kis felhajtás is neki, de majd megcáfolja a következõ hónapban, hogy kurtajó labda
ProGabe
"For now, 3-D video of the World Cup in South Africa won't be shown in TV broadcast for homes, according to Sony, which makes Bravia TVs, Walkman portable players and PlayStation 3 game consoles.

They will be shown at Sony booths at FIFA events in Berlin, London, Mexico City, Paris, Rio de Janeiro, Rome and Sydney in June and July. Highlights will be shown in Sony showrooms, and a video version will be sold through Sony Pictures."

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Breki33
ez kb olyan mint nálad a mindenbe beleszólós árulkodós

egyébként tényekrõl volt szó mezõnyjátékosok is szidják nemcsak kapusok és a korábbi VB-tõl eltérõen sokkal nagyobb számban
Már nem az elsõ eset, hogy sírnak a labda miatt. Oda kell nekik dobni egy fûzõs lasztit és nyomják avval, ha ez nem tetszik.
Én picit reklám szagúnak érzem ezt a labda pánikot. Na meg legyen mirõl beszélni
a félkegyelmû kommentátoroknak, ha nem tudnak éppen értelmeset mondani.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ajjjaj 😄 megint jön,hogy csak neked lehet igazad efektus 😄
valljuk már be ez egy labda alakú kibernetikus organizmus ! azt csinál amit akar és nem mondhatjuk meg neki,hogy neked arra kell repülnöd
Breki33
Jóhogy nem valják, be hogy elszúrták.

Érdekes Terry-nek sincs jó véleménye róla pl.

"Több tucatnyi focista panaszkodott az utóbbi hetekben a vb hivatalos labdájára, a Jabulanira, mondván, kiszámíthatatlanul viselkedik, a levegõben váratlan irányváltásokat tesz. Sem a mezõnyjátékosok, sem a kapusok nincsenek kibékülve vele, és pár nappal a vb kezdete elõtt egyre több csalódott nyilatkozat lát napvilágot a silány minõség kapcsán.

Az angolok részérõl John Terry és David James nyilatkozott negatívan a focilabdáról, mindketten úgy vélik, komoly gondok lesznek a Jabulanival a tornán.

- Gondok lesznek a labdával, ez nyilvánvaló. Minden nap külön figyelmet fordítunk arra, hogy hozzászokjunk a játékszerhez, mert a levegõben teljesen kiszámíthatatlan. Az utolsó pillanatban változtat irányt, és semmit sem tehetünk az ellen, hogy ezt megakadályozzuk - mondta Terry, és David James is hasonlóan nyilatkozott, szerinte rengeteg kapushibát okoz majd a labda."
Breki33
szval mert találtál egy kicsit dicsérõ cikket ez azt jelenti hogy a csatárok nem panaszkodnak rá

BRAVO <#taps>

tulajdonképpen õis a kacsázása miatt dicséri 😛
A Chelsea középpályása már hetek óta a vb hivatalos labdájával gyakorol, eddigi tapasztalatait meg is osztotta a közvéleménnyel. Az angol válogatott kulcsembere pedig a Jabulani rajongójává vált, pedig mások szerint a játékszer nem felel meg a kívánalmaknak.

„Jól repül a világbajnokságra tervezett labda. Sokat gyakoroltam vele Ausztriában” – jegyezte meg Lampard.

Pedig az elmúlt napokban mást sem lehetett hallani, hogy a tervezõk elszámították magukat, a Jabulani pocsék minõségû. Iker Casillas strandlabdához hasonlította, míg Julio Cesar a szupermarketekben kapható „lasztikkal” hozta azonos szintre…

„Kiválóan száll, ha nem találod el jól, akkor bõven a léc fölött repül el. De ha megfelelõen érinted meg, akkor rendkívül távolról is esélyed lesz a gólszerzésre. Ha nem is találsz be, a kapusokat akkor is bizonytalanságban tartod, mert nehezen tudják majd magukhoz ölelni a labdát. Vagyis kiváló ez a labda…” – tette hozzá az angol klasszis.
Breki33
Igen sokkal könnyebb mint az eddigiek, és strandlabda hatású.
Solten
Ja, ugy repul akar egy strandlabda (Korea - Franciao (?) meccs).

Saor Alba

Breki33
Dehogynem panaszkodnak

"A kapusok mellett a csatárok is szót kértek, és õk sem vették védelmükbe a Jabulanit, az olasz Giampaolo Pazzini katasztrofálisnak nevezte, a brazil Luis Fabiano pedig azért szidta, mert képtelenség célozni vele, lövés után arra megy, amerre akar. "Ezzel a labdával nem lehet futballozni" - summázta a dánok véleményét Morten Olsen szövetségi kapitány."

Az itthoni teszten is hasonló volt a kapura rugó játékos véleménye...

Solten
<#eljen>

Saor Alba

kaposi1
Csak éppen a kereskedelmi adók szarnak rá( retekklub) mert õk aztán nem áldoznak egy fillért sem amíg nem muszáj.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
VIVA ESPANA

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

fasza logó! 😉 vb idejére lehet én is csinálok egy ideiglenes hollandos logót 😊
precision
hagyjuk tényleg 😄 méghogy divathóbort 😄DD azért kezd el lassan az összes csatorna áttérni a hd adásokra, mert trendik akarnak lenni 😄DD egyszerûen haladnak a korral...
használhatnánk dial-up netet 56k -n, azon is bejön az adat, igaz lassabban, de mit számít az ugyebár, ha a végeredmény ugyanaz --> letöltõdik az adat 😛

amúgymeg Argentina rulez! 😊

Bazinga!

Így van😄
Hajrá Hollandia😊

Tyler1
hollandok? 5 gól híján mi is megvertük õket xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kaposi1
Bocs srácok de Hajrá Spanyolok!(:

5w0rdf15h
<#eljen><#eljen>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

csak a franciák! 😊
csak a hollandok! 😊
Tyler1
senki nem ódzkodik, én hd-ben néztem a bl-t is, de nem tudnék érvet mondani h miért jobb mint a sima tv-n nézni. kicsit divathóbort lett ez a hd dolog. az élményfaktoromat az ilyen nem befolyásolja. fõleg nem a focinál bazki, a FOCINÁL HD....

na de offot hagyjuk hajrá Portugália 😄

miért nem a nyitó ünnepség kezdetéig?
éfélig megy
de a viszaszámláló tuti jóó?😄 mert sztem nem 6 óra 48 perc múlva kezdõdik vb :S
hát ja 😄 no meg mivolt mikor ff tv-n lehetett nézni a meccseket?😄 semmi ugyanugy lehet nézni ott is. mivan ha streamen nézi az ember a meccset? ott is hd van mi? xD
komolyan egyesek min felnem tudnak akadni ...
precision
én nemtom mit ódzkodik ennyi ember a HD -tõl, vagy hogy miért nem tudja értékelni 😊

anno mikor VHS -rõl DVD -re váltottunk bezzeg mindenki maga alá kakilt és örült neki, hogy mennyit fejlõdött a minõség

igen, most is kb annyit fejlõdött 😊 igen, egy szar tv -n is szar jelszinten szemcsés képen is ugyanúgy akad be a labda a hálóba, de HD -ban nézni más _ÉLMÉNY_ 😊 ennyi 😊

Bazinga!

M1-en Gundival a VB a téma a Teadélutánban
Addig valahogy szereznem kell digitális vevõt(vagy antennát) mert a tv-m megvan hozzá de csak nekem is csak analóg koax megoldással... Majd mindenképpen utána nézek a dolognak mert tényleg csak egy beltéri antenna/vevõ kéne hozzá(az is ilyen 5k körül van:S).
Tyler1
persze, meg élõben is más, de eddig is megvolt a világ a hd közvetítés nélkül 😊 a labda ugyanúgy fog a hálóban kikötni hd-ben is, max élénkebb lesz a színe, ennyi.
én 2 csapat egymás elleni játékát nézem általában, és nem azt h na baszki melyiknek élesebb a mezén a nike jel 😊

kaposi1
Én HD-ben fogom nézni és nagyon nem mindegy!
A látványért nem mindegy.
Az hogy milyen lesz az adott meccs az már más kérdés!

én az MLS meccseket szoktam 720p-ben töltögetni, a játékosok mozgása is sokkal realisztikusabb, mintha sima tv-ben nézném
precision
sztem nem mind1 😊
itt most nem az élményrõl beszélek, vagy az örömrõl amit a meccsek okoznak

de ha HD -ban nézed, az más... nem transformers, de én láttam már HDban sportmûsort, kosármeccset, teniszt...stb., és teljesen más, látni kell és nyilvánvaló, hogy miért 😊

ezzel szemben én sem hd -ban fogom nézni, mert nincs digitális kábeltv -m, sima analóg koax egy 82es HD ready LCD -n... simán jó így is, de HD -ban jobban ütne 😊

Bazinga!