Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
millijomos vagyol-e, vagy alufóliából fogod hajtogatni? 😄
jó, tudom-tudom, vannak csip-csup kupák is, kispénzé'
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
sziasztok!+fav😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Tehát a verseny végeztével felveszem a kapcsolatot a nyertessel aki postai úton kapná meg a nyereményt.
REAL MADRID
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nyisd meg a topikot, aztán a többit ahogy gondolod, tied a pálya.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
írhatok hozzá php-t is, lehet, hogy egyszerûbb lenne
-a gyõztes eltalálása 1 pont
-a mérkõzés végeredményének pontos eltalálása +3 pont (összesen 4 pont)
-minden napra kiválasztunk egy mérkõzést, ahol a mérkõzésen elsõ gólt szerzõ játékosra lehet tippelni, ennek eltalálása 1 pont.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
T. mindenki!
Próbáltam intézni egy VIP ajándékot, de nem kaptam rá válasz, ezért sajnos tét nélküli játékot játszunk a VB ideje alatt.
Szeretnék valakit, aki elvállalna egy a SAJÁTBAN megnyitott VB-TIPPVERSENY topikot, és annak kezelését. Értem ez alatt, hogy naponta felrakja a másnapi tippelési lehetõségeket, összesít...stb.
Továbbá meg kéne állapodni a szabályokban. Én úgy gondoltam, hogy:
-a gyõztes eltalálása 3 pont
-a mérkõzés végeredményéének pontos eltalálása +1 pont (összesen 4 pont)
-minden napra kiválasztunk egy mérkõzést, ahol a mérkõzésen elsõ gólt szerzõ játékosra lehet tippelni, ennek eltalálása 1 pont.
remélem lesz olyan izgalmas és hasonlóan gólzáporos mint az Afrika kupa nyitó meccse 😛
de 3 görög labdarúgótól lopták el 😄 az azért kemény
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
WC2010 for Excel 2003 v1.4.
http://www.multiupload.com/XWAUG7MRMB
De ettõl szerintem még nem tudod futtatni, hisz nem a letöltéssel volt gond, hanem szerintem a makrókkal. Újabb Exceled van?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ezeket most nagyon fel fogják fújni, kell a bulvár <#levele>#levele>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Tényleg azt a cuccot nem tudnád valahogy máshová feltölteni hogy én is megtudjam nézni végre?
Mert nem igazán boldogulok vele!<#shakehead>#shakehead>
És minek van hozzá az a 81 himnusz??
Ezt se tudom!<#szomoru1>#szomoru1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Amúgy engem sem érdekel ki kinek szurkol, mindenkinek szíve-joga eldönteni, de a mocskolódást viszont unom.
Ja,elnézést álmodoztam.
Nekünk mint kétszeres ezüstérmesnek semmi keresnivalónk ott!<#shakehead>#shakehead><#szomoru1>#szomoru1>
attól még esélyesek
Idáig se voltak a szívem csücske de ami történ az számomra elfogadhatatlan.
Így nem szabadna kvalifikálni egy országnak.<#ejnye1>#ejnye1>