Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Épp csak a sípját nem használta LOL.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Meg lehetne már választani ki a VB legrosszabb játékosa? Tippeket várok, akár 1-3ig is

nálam egyértelmûen Cannavaro volt a legrosszabb a VB-n, eszméletlen h az olaszok bukdácsolásához kb õ járult hozzá a legjobban, eszméletlen mit össze botorkált a pályán az kabaré volt sztem

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

sztem te másik meccset nézhettél... a vsszajátszások alapján korrektek voltak az ítéletei

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Hja, itt meg a 'jatek' szo hasznalata is tulzas, sajnos...😞
De, hogy tobben is irtak, ilyen szerian vegigmenni gyenge meccs nelkul, szinte lehetetlen.

http://gaborszantai.co.uk/

Nekem egyik ismerosom sem sirt, igaz a nemet sracok eleg jol felvazoltak a lanyoknak az elso 20 perc utan, hogy miert fognak kikapni a nemetek.

Ellenben nekem ez igy kicsit jobb, szar lett volna, ha vasarnap nem tudok valasztani. Igy legalabb van lehetoseg szombaton is drukkolni😊

Punker
a lényegen nem változtatott, csalódás volt nézni a németek ötlettelen játékát 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LasDen
két lest nem vettek észre....a 11-ek meg határon voltak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gercse
Egyetértek, voltak hibái, és ezt be is kell ismerni.

LasDen
nézni kell...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
Tipikus magyar mentalitás. Nem merjük felvállalni, hogy szarul vezette a meccset. Nem fújt be egy (Özilt felrúgták, nem a labdához, a lábához ért, ez nem vitás, a kitámasztott lábát koccantotta meg), de lehet két tizenegyest, több lesállást elnéztek, valamint túl engedékeny volt, ráadásul a meccs hajrájában nem fújt be egy olyan szabadrúgást a németeknek, ami kb 17 méterre szembe volt a kaputól. Totál szabálytalan megmozdulás volt. Nem vezette jól ezt a meccset, én ki merem mondani, nem fogok hasraesni attól, hogy hazánk fia. Drukkolok neki, de ha hibázik, be kell ismerni. És hibázott, többször is. Aki nem látja az vak, vegyen szemüveget, vagy nem ért a focihoz. Nem baj szerencsére a spanyolok jöttek ki jól a dologból 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Falkon
De ha a németek nyertek volna, más lenne a véleményed.....

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

IMYke2.0.0.0
Hát lássuk csak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Falkon
Remélem félre nyeled! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

IMYke2.0.0.0
Lehet javítani a cikkeket...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zvaragabor
Szerintem a spanyolok megvehetnék, és maguknak jósoltathatnának vele mostantól. 😊

Chaos Anno Domini

a.carkey
Ok, de én a meccset néztem, nem söröztem és pötyögtem a cikket, mint ezek. 😄

A medve nem játék.

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

a.carkey
Kassai szar volt. Amúgy korábbi meccsein is sokszor rosszul döntött.

A medve nem játék.

Hol lattal Te nemet drukkert sirni, mert en sehol...

poppe
az olaszok is a lenyûgözõ szépségû focijukkal nyertek a múltkor <#nevetes1>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Jakuza001
Aztan mitol erdemelne meg Hollandia a VB cimet ?
Ezek a Hollandok csak oltek a focit egesz VB alatt. Raadasul alattomosan jatszanak fan bommelt mar kilehetett volna allitani legalabb 3 alkalommal.
Brazilok ellen is csak szineszkedtek, meg oltek a focit , raadasul helyzetuk nem volt, ket maker golt talaltak.
Uruguay ellen is a ket felido elejen talaltak egy-egy golt es az meghatarozta az egesz merkozest, de meg igy is megkoszonhetik, hogy a vege 3:2 maradt. mert ugy tunik amit a sors szerencsemalaca megadott eddig az albicelestenek, azt most elvette toluk.

Raadasul a nemetek erosebbek voltak a Hollandoknal.
Ezt a Spanyol valogatottat nem fogjak legyozni, mert lenyegesen jobb csapat naluk.
Amugy is Paul mar megsugta, hogy a Spanyolok nyernek. 😄

A VB gyõzelmet Hollandia érdemelné meg inkább.
Egyrészt már voltak döntõben máskor is. 😄
Illetve sokkal egyenletesebb teljesítményt produkálnak.
A játékos állomány jobb ugyan a Hispánoknál, de nagyon össze kell kapniuk magukat.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

IMYke2.0.0.0
Beteg vagy 😊))))))

Ha minden meccs olyan lett volna mint a tegnapi, nagyon örülnék
Amikor néhány meccs végén "már mindkettõnek jó volt" az eredmény, és nem játszottak normálisan, kikapcsoltam a tv-t

every damn day

Narxis
A focistáikból kellene pörköltet csinálni.... látszik mennyire határtalan az emberi hülyeség. Azt bántják akinek köze nincs a vereséghez...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

*Paulip

😄😄

every damn day

lahm-lahm, a polipnak igaza lett...

every damn day

Annyira szarok a Spanyolok, hogy EB után több mint valószínü hogy világbajnokok is lesznek. <#eljen>
Bár csak a Magyarok is ennyire szarok lennének.

Punker
lehet most a végén kéne fogadni, bár tegnap is fogadni akartam a németekre szerencsére nem tettem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
a spanyolok szarok, de a németek még szarabbul játszottak tegnap 😞

sz4bolcs
ÁÁÁ, ebbõl a spanyol válogatottból nagyon hiányzik Leo Messi <#idiota><#idiota><#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Egyébként nem tudja valaki ha VB elején megteszem a Spanyol-Holland döntõt az mennyit fizetett volna? 😮

POLIP +1

Marci0115
<#levele>

Annyira jó nézni, ahogy a német drukkerek sírnak😄 Ilyenkor örülök, hogy az argentín-német után visszafogtam magam, és nem jöttem ide siránkozni.

0 játékkal? <#mf1><#mf1><#mf1>

Banano
Örülök neki hogy a németeknél nem kerültek szóba az apró bírói hibák!
Átolvastam néhány német oldalt,és mindenhol elismerik h ,,passzív volt a német válogatott" és hogy ,,teljesen megérdemelték a spanyolok a továbbjutást".Kassairól csak annyit írtak h a 27. percben nyúlt elõször a sípjához,mert annyira fer volt a meccs.😊

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

mivel ozil kirakta a bal labat ramos ele, ofc osszeertek.

Tyler1
igen erre céloztam a mondat végével 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ja,csak míg Paul-nak volt esélye legalább jókedvre deríteni a gazdáit,addig Kálmán a marha,ha olyan marha lenne hogy a Magyar válogatott vályújából eszik,önön sírját ásná meg,mert hamar rájönnének hogy semmi jóstehetsége nincs...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tyler1
nekünk is kéne ilyen jósállat. pl. Kálmán a varázsszürkemarha, 2 vályú közül választhatna, csak az a baj, h mi is gyorsan levágnánk szegényt xDD

[HUN]FaTaL
Szegény 😞

Inkább jósoltassanak vele a döntõre is 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

nem vagyok nagy állatvédõ de szegény csórikámmal hogy kibasznak... eh 😞

én is azt mondom jó lesz még az a polip. nem lesz akkora a csalódás ha kikapnak.
Szegény.Pedig õ csak az igazat mondta... <#szomoru1>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tyler1
hogy eltüntek a nagy olasz, francia, brazil zászlós emberek innen 😄 na mostanra látszik, h ki az akit érdekelt is a vb, meg ki volt, aki csak idejött nagyképûsködni csilivili zászlós logóval, aztán osztotta az észt a hülyeségérõl.

(bár a bolondoktól még most sem mente a topik ahogy látom)

De. A szerb meccset is beleszámítva, összességében véve nagyon szépen muzsikált a Nationalelf. Basszus, neked hiába magyaráz az ember...?

5c0rp330n
es a VB egeszeben nem volt benne az a meccs? najo, inkabb hagyjuk.

Durva, viszont nem egyértelmû szabálytalanságnál szerintem elég a sárga, vagy egy ejnye bejnye jobb esetben.

A VB-rõl egészében beszéltem.