Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam egyértelmûen Cannavaro volt a legrosszabb a VB-n, eszméletlen h az olaszok bukdácsolásához kb õ járult hozzá a legjobban, eszméletlen mit össze botorkált a pályán az kabaré volt sztem
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
De, hogy tobben is irtak, ilyen szerian vegigmenni gyenge meccs nelkul, szinte lehetetlen.
http://gaborszantai.co.uk/
Ellenben nekem ez igy kicsit jobb, szar lett volna, ha vasarnap nem tudok valasztani. Igy legalabb van lehetoseg szombaton is drukkolni😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Chaos Anno Domini
A medve nem játék.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Ezek a Hollandok csak oltek a focit egesz VB alatt. Raadasul alattomosan jatszanak fan bommelt mar kilehetett volna allitani legalabb 3 alkalommal.
Brazilok ellen is csak szineszkedtek, meg oltek a focit , raadasul helyzetuk nem volt, ket maker golt talaltak.
Uruguay ellen is a ket felido elejen talaltak egy-egy golt es az meghatarozta az egesz merkozest, de meg igy is megkoszonhetik, hogy a vege 3:2 maradt. mert ugy tunik amit a sors szerencsemalaca megadott eddig az albicelestenek, azt most elvette toluk.
Raadasul a nemetek erosebbek voltak a Hollandoknal.
Ezt a Spanyol valogatottat nem fogjak legyozni, mert lenyegesen jobb csapat naluk.
Amugy is Paul mar megsugta, hogy a Spanyolok nyernek. 😄
Egyrészt már voltak döntõben máskor is. 😄
Illetve sokkal egyenletesebb teljesítményt produkálnak.
A játékos állomány jobb ugyan a Hispánoknál, de nagyon össze kell kapniuk magukat.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Amikor néhány meccs végén "már mindkettõnek jó volt" az eredmény, és nem játszottak normálisan, kikapcsoltam a tv-t
every damn day
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
😄😄
every damn day
every damn day
Bár csak a Magyarok is ennyire szarok lennének.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
0 játékkal? <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Átolvastam néhány német oldalt,és mindenhol elismerik h ,,passzív volt a német válogatott" és hogy ,,teljesen megérdemelték a spanyolok a továbbjutást".Kassairól csak annyit írtak h a 27. percben nyúlt elõször a sípjához,mert annyira fer volt a meccs.😊
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(bár a bolondoktól még most sem mente a topik ahogy látom)