Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedig tenyleg osszeert ramos es ozil laba, viszont nem ramos miatt es nem olyan erovel, hogy emiatt elkene esni.

hat mivel egymas melett futottak es egyszercsak ozil kirakta a bal labat ramos ele, ramos nem tudott mast csinalni mint lekoccolni. azert erzed, hogy az nem szandekos volt. ha megadta volna erre a szabadrugast az nagyobb hiba lett volna.

Banano
Azért mert össze esett mert nem tudta normálisa lekezelni A LABDÁT MIT NEM LEHET EZEN ÉRTENI? HA 80 MILLIÓ NÉMET AZT MONDJA H ÖSSZE ESETT AKKOR NE TE MONDD MÁR MEG H MI 11-ES ÉS MI SZABADRÚGÁS.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Zenszkij
Olvasd el a hozzászólásom utolsó mondatát, és rájöhetsz, szó sincs errõl. Amúgy én kihangsúlyozom örülök a spanyoloknak, de a játékvezetés nem volt toppon. Szemellenzõs!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Banano
Jó,akkor majd a következõ vb-n szívesen látnálak egy elõdöntõben.Kíváncsi lennék h 20méterrõl a másodperc tört része alatt hány szabálytalanságot,illetve 11-est fogsz befújni...ja de bocs odáig el se fogsz jutni.Ok akkor nézd otthon a plazmádon és 30 szuperlassítás után döntsd el hogy mi volt szabálytalanság és mi nem,aztán mondd el minden ismerõsödnek hogy milyen nyomorék ez a kassai....

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Zenszkij
De azt se fújta be.

IMYke2.0.0.0
<...> akinek nem tetszik, <...>

Bocsánat, hogy szólok, de hát, a meccsnek már vége, a németek sem írtak elmarasztalásokat, a külföldi és a magyar sajtó is látta, leírta a két lest... és a német sajtó is elfogadta, hogy a "11-es" nem az volt... még valami?
Blogistákat meg felejtsük már el!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Falconer
Abszolut igy van, de akkor is fura volt nekem, h sem a német sem pedig a spanyol oldalon nem fújta be.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ozil fele eset a 16-on kivul kezdodott, szoval nem lett volna 11es.

Banano
Akkor az volt így jobb?Csak idéztem a németektõl...De légy szíves ne te mondd meg hogy mi volt a 11-es és mi nem,ha még a kommentátor is csak annyit mondott hogy ,,Egy összeütközés volt,és egy rossz labdakezelés Öziltõl,szóval nekem ez nem 11-es,akkor is ha másképp szeretném" vége lemaradt....

ramos fele ralepes rengeteg volt ezen a vbn, neha sarga lap lett a jutalom, neha sima szabadrugas.

Zenszkij
Nincs olyan, hogy talán be lehetett volna fújni. Be kell fújni ami szabálytalan vagy 11-es. Mondom a meccs hajrájában se fújt be egy olyan szabadrúgást a németeknek, ami 17 méterre volt a kaputól. Erre mit léptek? Két, de szerintem három totál leshelyzetet benéztek. Attól nem vezeti jól valaki a meccset, mert nem fúj a sípjába, meg nem ad lapot, nem fúj be két EGYÉRTELMÛ büntetõt, amire még a kommentátor is azt mondta az lett volna. Hanyagoljatok már az elfogult, tipikus parasztvakító, mert magyar mentalitással. Nézze meg a meccset még egyszer aki nem ért egyet. Szerintem nem vezette jól, mert nem vezette jól, és ki merem mondani, akinek nem tetszik, már sokadjára ezen a fórumon tehet egy szívességet. Olyan nincs, hogy valamit be is lehet fújni, meg nem is. Ami szabálytalanság, az szabálytalanság, ami gól, az is gól. A spanyolok persze nem szidják, hisz õk jutottak tovább jobb játékkal, a németek meg csak maradjanak csendben a nem megadott angol gól után. Ennyi. Voltak sokkal nagyobb hibák is a vébén, de ez a meccs nem volt az övé. Azért pár lapot is ki kellett volna osztania, ennyi. Szeretem tisztelem, becsülöm, drukkolok neki, de ez az igazság!

Casillas
te komolyan úgy látod, hogy ez a két szabálytalanság ugyanolyan?...
mondjuk így legalább már értem, miért vitatkozol Kassai döntéseivel, és egyben feleslegesnek is látom a további külföldi vélemények megosztását is, úgyis hiába mondunk/írunk bármit

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ribery-e merfoldekkel durvabb.

"lehet"....

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááá

Fociban nincs olyan hogy "lehet"

Banano
A blogon található videóból néhány idézet.:
,,Lehet h szabálytalanság volt,de még a 16-os elõtt"
illetve
az utolsó komment azoknak akik azt írták h ,,be kellett volna fújni".:

,,Egyértelmû volt h valami okot találnotok kellett...A német csapat is úgy vélte h a spanyolok jobbak voltak,ezen a 11-es sem változtatott volna semmit".

hát szerintem a két eset csak látszatra azonos, Ramos "csak" a lábfejére lépett Podolskinak, Ribery viszont igen durván a bokáját taposta meg a lyoni játékosnak

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Bizony. <#nyes>

Özil esése a "mesterségem címere" játékban is kétesélyes lenne...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinka123
+1<#eljen>

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Banano
Nem,én inkább azt nevezném "TIPIKUS MAGYAR MENTALITÁSNAK",hogy egy elõdöntõig jutó bíró triósban,CSAK és KIZÁRÓLAG magyarok találnak hibákat..Mindenki leszarja hogy az ÖSSZES német és spanyol lap elégedett a teljesítményével,mindenki leszarja hogy már 3 meccset vezettek elõtte,mindenki leszarja hogy korábban 2méteres leseket adtak meg a bírok,de nektek azért valamibe csak bele kell kötni,mert hát magyarok.Nevetséges,EGYSZERÛEN NEVETSÉGES amit nemzetisportonline-on is írnak a kommentelõk néhány idézet.: ,,remélem ezek se vezetnek több meccset" ,,nagyon bénák voltak..." ,,végül is csak 2tizenegyest meg 3lest néztek el"... Errõl ennyit.
Hozzáteszem.: Özil "11-ese" 16-oson kívül volt,ezt a németek is mondták még a szünetben,mert átkapcsoltam a német adóra mert kíváncsi voltam h mit mondanak...Másik oldalon meg talán be lehetett volna fújni,de kinek kell az hogy 200millió ember arról olvasson h ,,spanyolok 11-esel nyertek"?
Mindegy,kész,korrektül vezette,27. percben fújt elõször,észre se lehetett venni hogy ott van,lehetett volna ítélni egy két szabadrúgást,de nem baj,legalább nem fújta szét a meccset,aki meg attól is össze esik hogy hozzáérnek,az meg álljon fel és legyen férfi ennyi.Azt is hozzátenném hogy nála azért nem voltak fetrengések,se reklamálások,mert a játékosok is rájöttek h ezzel nem fognak kiharcolni semmit,ha nem egyértelmû az eset úgysem fogja befújni.

IMYke2.0.0.0
Akkor ez melengetni fogja a szíveteket: Özil fouled Spain gets win with referee assistance - természetesen, ez egy blog.

Zenszkij
Errõl beszéltem. Lehet itt a levegõbe beszélni. Nem vezette jól és kész. Örüljünk, hogy a nemzetközi sajtóba ez nem kapott hangot. Meg annak, hogy a spanyolok mentek tovább 😊.

Kassai meg a csodálatos.Aha.Akkor már csak azt kéne eldönteni hogy az alábbi szituáció

Szabadrúgás,piros lap,és 2 meccs eltiltás:

vagy egyszerûen csak szabadrúgás:

Csak az az érdekes hogy a meccs után mindkét ítélet zseniális ezek szerint.Vagy ez úgy van hogy úgy zseniális ahogy a német csapatnak rossz?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

desigo
Mor3llo
A döntõben természetesen hajrá van Bommel és Robben, hajrá Oranje!😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

IMYke2.0.0.0
Mert megérdemli/eljük - szerintem:

Mor3llo
Elõször is gratulálok a spanyoloknak, a továbbjutás megérdemelt!
És persze nagyon nagy taps ennek a fiatal, lendületes Nationalelfnek! Tegnap sajnos nagyon passzív volt jópár ember a kezdõben, ezért nem is sikerült az áttörés. De elnézve 1-2 német meccset, nagyon bizakodó vagyok a következõ EB-t, illetve VB-t illetõen. És annak is örülök, hogy a német válogatott kétségkívül az utóbbi évek egyik legkiegyensúlyozotabb, legsikeresebb nemzeti tizenegye a világ elitjében is!
Auf geht's Deutschland!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Jók a németek, de még fiatalok, lesznek még jobbak is.
a spanyoloknál meg elképesztõek a passzaik pontossága és a labdatartásuk szenzációs...

IMYke2.0.0.0
Jó kép 😊
Keresgéltem, és """érdekesség""" :

Ezek a huncut magyar bírók!

Zenszkij
Nem utána olvasni kell, hanem megnézni egy meccset, és észlelni, hogy miket baxott el. Ne haragudj, de nekem van személyes megítélésem, nem a hülye "seggnyaló" szakértõk, meg pár külföldi semmitmondó cikk alapján ítélkezem.

IMYke2.0.0.0
<#hehe><#nyes> - 3 nemzeti válogatott nagyon nem a kedvencem , miközben a történelmi és jelenkori nagyságaikat elismerem ... és Uruguay-ra haragszom Ghána miatt. <#nyes>

hullabaloo
Azért nem volt ez akkor szégyen. Mindent megtettek és alulmaradtak ennyi. 11-es lehetõségrõl meg annyit, hogy második félidõben meg a spanyolok rúghattak volna egy 11-est. Persze ezzel nem kiegyenlített a játszma, se ettõl függetlenül szerintem jobb, hogy így alakult.

Szerintem a németeknek nincs miért szégyenkezniük, bárki mondhat bármit, jól játszottak, és mi az, hogy a kis csapatok ellen támadtak csak??? Argentína és Anglia mióta számítanak kis csapatnak??? Jah, bocs, most látom az idézõjelet 😊 Szóval a bronzt hazaviszik szerintem, és annak ellenére írom ezt a németekrõl, hogy sosem szerettem õket igazán, de most szimpatikus focit játszanak... szerintem 😊 És Kassai jól vezette a meccset, semmi nagy hibát nem követett el, ezt még a német lapok is írták, utána lehet olvasni 😉
Tyler1
igen, nyílván a spanyolok örülnek most, de ha véletlenül a németek nyernek, akk már hozták volna fel a Ramos elleni eseteket....
amúgy megnézném, h a német sajtó hogy vélekedik a játékvezetésrõl.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Casillas
mókás ahogy a német-drukkerek Kassaira akarják kenni a kiesésüket 😊
vegyétek már észre, hogy még a külföldi lapok szerint is jól vezette a meccset, és nyugodtan össze lehet hasonlítani a többi bíróval, szinte minden meccsen volt vagy szabályos de meg nem adott gól, vagy pedig szabálytalan megadott gól....

Vivimos por ti, vence por nosotros.

[HUN]FaTaL
Ha jól emlékszem te is az Olasz, Francia válogatottakat utálod a legjobban, mint én 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Falconer
Én meg most német drukkerként inkább a fûben lapulok, egyszerûen fel nem bírom fogni, hogy mi a fenét mûveltek tegnap, szégyen volt az egész. Csak az utolsó negyed órában jöttek rá, hogy talán ki kéne találni valamit és megindulni a spanyol kapu felé <#zavart2>

A 16oson belül Ramos felrugta Özilt asszem, pont az elsõ félidõ legvégén. Hátulról gyakorlatilag beletérdelt a combjába,köze nem volt a labdához, ez tisztán látszott, fõleg a visszajátszáson. És akkor utána M1 studióban magyarázták, hogy a játékvezetõ nem merte megadni, mert nehogymár ez döntsön el egy meccset. Lol.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

IMYke2.0.0.0
Olaszokat sem "szeressem" 😊

Szvsz mindenkinek megvan a sajat celpontja, en az olasz valogatottat nezem levegonek evek ota😊

http://gaborszantai.co.uk/

Azon sem csodalkoznek, ha valamelyik SG-s internationaleelfes irna ezeket a cikkeket😊

IMYke2.0.0.0
Azt hiszem, Én elég régóta utálom a németeket (is) ahhoz, hogy kajánul vigyorogjak a rinyáló német drukker cikkek olvasása közben...

lol, Index... miért Uruguay-fanok írják? és miért nem újságírók?
Azert jo, hogy az Argentin meccs utan a fuben lapulo anti-Nemet drukkereknek ujra van lehetoseguk pattogni<#eljen>

Jakuza001
😄 Ott a pont 😄

IMYke2.0.0.0
Spanyolok ellen nem mertek kitörni - talán tartottak tõlük. Egy "gyengébb" csapat ellen megint találnak/lõnek/bevágnak <és más szinonimák a rajongók kedvéért> egy gólt, és minden rendben lesz... amolyan (inter)nationalelfes...

Nem, hinném hogy a németek el akarnának menni érem nélkül. Meg most Müller is játszhat majd ami sokat lendíthet a Németek támadó játékán. Igaz ha a németek ott is ezt az antifoci szerû dolgot fogják mûvelni akkor Uruguay lefogja õket játszani a pályáról.
limperatore
milyen korrektek te mirõl beszélsz? teli volt hibával ha magyar ha nem...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

"A németeknek marad a bronzmeccs, amelynek talán inkább Uruguay az esélyese. A dél-amerikaiaknak legalábbis sokkal többet jelentene a harmadik hely, így nem lenne meglepõ, ha õk küzdenének érte jobban."

Index.hu

<#sniffles>