Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyire rossz meccset a csoportkorben sem lattam talan.
Ami kedden volt, az ehhez kepest egy kivalo VB dontonek beillo talalkozo volt.
A legdurvabb, hogy meg a spanyol drukkerek sem tudtak orulni, pedig parszazan voltak abban a pub-ban ahol neztuk...
http://gaborszantai.co.uk/
Na most akkor vagy ott volt rossz döntés,vagy itt...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De a jövõ bíztató.A mögöttük lévõ ifi válogatottak is EB-t nyertek,stb...
Lesz itt még a következõ 5-10 évben sok mákos,antifocis,bepaszírozott német gyõzelem...
6-bol 2-szer voltak szarok.. nem olyan rossz, de ezzel tovabb nem is jutnak.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A döntõben pedig hajrá Hollandia. ;)
Saor Alba
Ha egy kicsit "Webbesebb" lenne, akk már az elején meglehetne szorítani az indulatokat.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A többi véleményed nem érdemes arra hogy válaszoljak rá.Nyomod ugyanazt a szemellenzõs szöveget.Ezzel nem lehet vitatkozni,te eldöntötted hogy igy van,kész.
Annyi igazad van hogy a 2006-os csapatban több önbizalom volt mint ma a spanyolok elleniben,de mivel tele van a csapat fiatal játékossal,ez érthetõ is.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ne viccelodjel mert ez a nemet csapat egyszer sem jatszott szepen max eredmenyesen.
Az argentinok ellen is talaltak egy potyagolt a 4. percben es utana egy helyzetuk se volt a 76. percig.
Igy lett utana 4:1.
Ghana ellen jol jatszottak? Te biztos mas merkozest neztel, ott is makoltak. :D
Angolok ellen ? Orulhetnek nem adtak meg az angoloknak a teljesen szabalyos golt, mert ugy megzavarodtak akkor, hogy siman ki is estek volna mar ott.
Az argentinok ellen mar beszelte, egy vedo ellen konnyu kontrazni kinyilt vedelem ellen.
Az eszuket es tudasukat ma bemutattak az agytalan ivelgetessel, amit utoljara a 80as evekben lattam a szigetorszagi focistaktol.
Ez egy vicc nemet valogatott volt ennel meg a nemet VB-n jatszo csapatban is nagyobb celtudatossag volt es ami nem elhanyagolhato tenyezo nagyobb onbizalom is.
Mint mar irtam ez egy gyava Nemet valogatott, ilyen gyava valogatottat en meg egyszer sem lattam, pedig en mar 78 ota sok nemet merkozest lattam. Lehet hogy a honositott kulfoldi jatekosok nem orokoltek meg a nemet mentalitast ?
Nagyon ugy tunt.
Viszont Podolski letalpalása piros lap volt.Ha már Ribery BL elõdöntõs tök ugyanilyen esete piros lap volt.
Én mondjuk sehol nem írtam hogy ez a német csapat lett volna a világ legszebben játszó csapata.De eddig a meccsig igenis szépen játszott.Ma nem tudott,egy rutinosabb,összeszokottabb ellenfél ellen.Plusz taktikai hibákat is elkövetett.
A hozzád hasonló divatdrukkerek mániája ez a antifoci.Meg kapuba birkózás és stb...
De veled minek vitatkozni?Ha Ghána ellen estek volna ki a németek akkor is szerinted neked lett volna igazad.Ha az angolok ellen akkor is.Ha Argentina ellen akkor is,most is és ha esetleg a döntõben akkor is.
Tehát neked csak abban az esetben nem lett volna igazad ha a németek világbajnokok.
Ja várjunk még akkor se,mert akkor jönnek az újabb aduk.Szerencse,bíró (hol volt a piros lap ma a spanyoloknak,errõl persze senki se beszél),antifocis kontragyõzelem,stb...
Hát nem mondom,igy elég könnyû nyert helyzetben érezni magad.De nem baj,legyél elégedett,nem a németek fognak nyerni.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Ez egy beszari nemet valogatott , aki ha nem talal golt egy nagy nulla egy komoly csapat ellen, otlettelen, szintelen-szagtalan.
Paraguay legalabb kuzdott ok ezerszer jobban megerdemeltek volna, foleg , mivel otletesebben is jatszottak nem egy bunkerfocit jatszva, hanem letamadva az ellenfelet mar a kozeppalyan, mig a nemetek a Mourinho fele antifocit akartak jatszani 15-20 meterre megszallva a 16-suk eloteret.
Meg sem probaltak letamadni, hagytak a spanyolokatt ervenyesulni, annyira bevoltak tojva.
Meg is latszott a klassziskulonbseg, mert neha csak nyomoztak a labdat mint Derrick felugyelo a sorozatban.
Aztan mikor mar nem volt otletuk semmi, jott a tipikus nemet foci iveklgessuk aztan hatha megint lecsorog es belehet birkozni a kapuba.
Na ez volt am a nagy szellemes foci ami jellemzi a nemeteket es akirol mindeki aradozott.
A medve nem játék.
Ja és ma az is kiderült, hogy a németek szart se érnek ha van két világklasszis védõ(Puyol, Piqué). Ha a Maradona elhozta volna Cambiassot és Zanettit, akkor a németek már ott elvéreztek volna.
(sportgeza)
Saor Alba
Sracok, lehet csatlakozni, ki ne maradjunk a jobol... <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Most 44937 van :DDDDDDDDD
Ez a webmarketing! :D
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Visca El Barça!
A legnagyobb marhaság Boateng szerepeltetése volt,akibõl 50 percig hülyét csinált a spanyol csapat.Mikor Jansen bejött,az az oldal is megoldódott,és ott se tudtak a spanyolok olyan gyorsan elmenni.
A másik katasztrófa,amit már a VB elõtt is sejteni lehetett Khedira volt.Gyakorlatilag mellõle fejelte a gólt a spanyol.
Arról nem beszélve,nem értem mi volt ez a rohanás elõre.Minden labdát elszórtunk,pedig mikor megtartották,akkor fel is tudták a németek vinni a spanyol kapuig.Csak hát ilyen nem volt csak 2-3... Azon kivül,labda megvan,rúgjuk elõre ész nélkül.Mért?
Azzal semmi baj nem volt hogy védekezésbõl indult ki a csapat,mert ezt a spanyol válogatottat,ami gyakorlatilag majdnem egyenlõ a teljesen összeszokott Barcelonával,másképp nem lehetett volna kezelni.Na de a megszerzett labdát meg kellett volna becsülni...
Hát meg persze német részrõl volt pár nagyon gyenge ember.Podolski,Özil fõleg.Ez már nem fért bele...
Saor Alba