Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Foci VB 2010
2. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
3. Ritka rendes lányt találni
4. Internetes Fogadások, Tippmix
5. Hattrick-focimanager
6. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
7. Kamionok (fuvarozás, áruszállítás)
8. Eredeti játékaink
9. Battlefield Bad Company 2
10. KONAMI Soccer kiegészítõk + VB tippjáték
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
NA!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
nagyon VB lázban vagyok már😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
olasz,angol,spanyol,német,argentin 😊
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
mintha valami holland, vagy francia fanclubban lennék 😄 (jól van, tudom hivatalos színek 😄)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Uruguay-Franciara mit tippeltek?
szte maz is X
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Apu kezdõdik!!!!"

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
annyira fel vannak most dobva a srácok, elsõ otthoni VB, hazai pálya, elsõ meccs..stb., oda fogják magukat pakolni, legalábbis remélem 😊
Bazinga!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nyitó meccsen ki mire számít?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
story tv 😛