Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A franciák most is feketében játszanak? <#vigyor1>

Desiderata
Tyler1
jóhát a német gazdaság azért elég jól pörög, arra aligha kontrázhattak volna rá pont az afrikaiak 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Hegi90
az m1 hd-ben fogja adni?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mor3llo
ettõl a vuvuzelás szar méhzümmögéstõl üldözési mániám van...
Mondjuk 1 órával a meccs elõtt teltház..nem semmi😄😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Mondjuk azért minden idõk legjobban, legmodernebben lerendezett VB-je volt😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Carloska
zümm zümm 😄

Hegi90
Ajjaj... pedig ma még tanulni akartam :S

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

hedonist
na csak nem bennfentes vagy?😄

jah amugy ez a rohadt lódarázsfészek😄 ez van õk vannak otthon, el kell viselni😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
sokkal jobb ez a megnyitó mint a németeké volt. azért itt látszik az afrikaik arcán az öröm, hogy ez nekik mekkora dolog.
a nagyképû németeké egy kalap sz*r volt...
( bocsi minden germán fantól 😊 )

Carloska
nem lesz fizetõs nyugi 😄

gabber_saviola
jaj de komoly már ez a vuvuzela zümmögés! 😄ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

TurboX
<#worship>
hoh, köszi 😄DDD
hedonist
valszeg nemrég indult, aztán fizetõs lesz

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Carloska
azért tettem ki linket direkt tudjátok nézni 😄

micsoda? lehet neten HD-minõségben nézni? 😮
Carloska
és a legjobb hd minõség 😄 minden meccs alatt telesportol kaptam linket énis 😄 de van rajta még sok más adó köztük mtv stream is de azok nem hd

hedonist
mennyire jó😄

hedonist
Én is fifázom, még se tudok szart se...

amúgy tényleg szar vagyok tippelõsdiben, 08 eb-n is csak azért nyertem pénzt, mert az élõfogadás adta lehetõségekkel mindig visszahoztam a rossz tippjeimet😄

Carloska
Már megy a mecs elõtti buli!

http://www.eurovisionsports.tv/fifaworldcup/

Matches HD rész!

LoSA
Neeem... 😊 De engem nem is fogtok, mert én nem vagyok oda annyira a fociért! 😊

Tyler1
na figyeld majd a nagy fifások megmondják a tutit...<#hehe>

limperatore
ja fõleg hogy ilyenkor átjönnek a konzolosok a pc-sek meg minden geci okos fociszakértõ 😄 de sztem téged se láttunk még foci részen 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Bizony egyben van a drága <#wow1>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

LoSA
Úgy érzem, hogy megvan az elkövetkezendõ pár hétben, hogy melyik lesz a legnépszerûbb topic! 😊

lehet ám jönni még tippelni, link a bannerban
eddig 36 résztvevõnk van, és 130 tipp érkezett már a meccsekre
kaposi1
Bár még meg is unhatjuk de hátha most még nincs meg valakinek!

Waka Waka (This Time For Africa) Quality iTunes (Official Song FIFA World Cup 2010)

Download

K'naan - Wavin' Flag (The Celebration Mix)
Download

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Ja értem!
Azt hittem mûködik a Makrókban levõ módszerrel is!
De nem jött össze!<#nevetes1>

LasCar16
2:18-2:24 között középen a gitáros csávó tiszta Pákó 😄DDDD

#acm

csak modi tudja átszínezni neked
kaposi1
A házigazdától kérdem, vagy aki elkészítette!
A kedvenceknél hogyan kell megcsinálni hogy a topik címe más színû legyen.
Én is gazda vagyok és szeretném más színben látni a topik címem.<#help>

HunnernesKonge
<#eljen>
Pacman😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
ezt még nem is hallottam. uhh de ez a shakira<#szeret>

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

a wavin' flag meg a waka waka a hivatalos
Tyler1
amúgy mi a hivatalos wc song? mert eddig a wavin' flag volt nem? ennek az akon számnak köze nincs a vb-hez. a megnyitón meg a bep énekelt...
wtf?!

hedonist
bívindátcom 😄

akyyy
tud e valaki rss-t, ahol leirják a meccsek eredményeit, de csak AZT?
olyat hogy egy nézõ csunyán néz, meg ha nincs meccs, akkor mindenflée hatymlatyról írnak az kit érdekel😄 és azért rss mert azt tudom nézni telón is xD stream is jó lenne rá, de ahol lesze, sztem nincs 3G eg hát ha sokáig nézem az ugy drága mulatság egy picit.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

neuk jezelf! 😄
akkor ezek szerint a beszédhibás németek is kijutottak? 😄😄

precision
én még mindig azt az oldalt keresem ami 4 éve is volt, ahol pontokkal lehetett fogadni kb mindenre, (gólszerzõ, büntetõk...stb.) és egész jó nyeremények voltak (xbox, tv, ilyesmi)
magyar oldal volt, és nem kellett fizetni semmit, a reggel mindenki kapott egy kezdõ pontot amivel játszhatott

Bazinga!

na elkészült a vb logóm, csodáljátok 😄
gabber_saviola

<#worship> Nagyon jó lett a design.

REAL MADRID

Mor3llo
kezdõdjön már apaaaaaaaa!!!!!444444444

DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND!!!!!!!!!

poppe
iwiw

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

van valami oldal ahol lehet így ingyenesen fogadni? tehát játékpontokba vagy valami

LasCar16

#acm