Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A franciák most is feketében játszanak? <#vigyor1>#vigyor1>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mondjuk 1 órával a meccs elõtt teltház..nem semmi😄😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
jah amugy ez a rohadt lódarázsfészek😄 ez van õk vannak otthon, el kell viselni😊
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
a nagyképû németeké egy kalap sz*r volt...
( bocsi minden germán fantól 😊 )
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
amúgy tényleg szar vagyok tippelõsdiben, 08 eb-n is csak azért nyertem pénzt, mert az élõfogadás adta lehetõségekkel mindig visszahoztam a rossz tippjeimet😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
eddig 36 résztvevõnk van, és 130 tipp érkezett már a meccsekre
Azt hittem mûködik a Makrókban levõ módszerrel is!
De nem jött össze!<#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A kedvenceknél hogyan kell megcsinálni hogy a topik címe más színû legyen.
Én is gazda vagyok és szeretném más színben látni a topik címem.<#help>#help>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
wtf?!
olyat hogy egy nézõ csunyán néz, meg ha nincs meccs, akkor mindenflée hatymlatyról írnak az kit érdekel😄 és azért rss mert azt tudom nézni telón is xD stream is jó lenne rá, de ahol lesze, sztem nincs 3G eg hát ha sokáig nézem az ugy drága mulatság egy picit.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
magyar oldal volt, és nem kellett fizetni semmit, a reggel mindenki kapott egy kezdõ pontot amivel játszhatott
Bazinga!
REAL MADRID
DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND!!!!!!!!!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™