Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
loool és tényleg xD
Banano
Mit kell látni benne?Nem látom.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

DeerHunter01
+1 😄D

\"Erről van szó!\"

facepalm fail 😄DDD
Mor3llo
kurvára kár volt ezt megosztani 😄DDDDDDDDDDDD most én is csak ezt fogom benne látni😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

robotnyk
😄DD mostmár ezt fogom csak látni benne
miilann04
Vb 2014: bemutatták a brazíliai világbajnokság logóját

csak én látom úgy, mintha egy nagy facepalm lenne? 😄 zöld haj, sárga kéz 😄

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

remélem igy örülnek amikor a hollandok megnyerik a döntõt!
http://img691.imageshack.us/img691/7919/germanyproblem.gif

http://www.break.com/usercontent/2008/10/The-important-thing-is-to-participate-580893.html

LasDen
amelyik a tv-bõl nézte....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
végülis ezen a vb-n melyik bírónak volt hibátlan meccse? egyiknek se.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nem voltak elégedettek, de azért a 6,3 -at megkapta. Ok ! (Akkor maradjunk abban hogy Kassai ezen a meccsen átlagosan teljesített, szvsz.)
Viszont az összes többin pedig kíválóan ! <#eljen>

a.carkey
Tyler1
az állatok nem hazudnak. próbáld ki te is akármilyen állattal, ha a spanyol kajából eszik a nyertest tippeli meg, ha a holland kajából, akk meg a vesztest<#idiota><#hehe>

<#eljen>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ez de jó kép 😄

REAL MADRID

+1

hagyjuk máááár... 😄
Tyler1
max a vesztest tippeli meg.

[HUN]FaTaL
+1 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Zenszkij
Lapozz már. Nekem ez a véleményem, neked meg az. Az életbe nem fogjuk egymást meggyõzni, speciel én nem is akarlak. Szerintem ebben a fórumban még az életben senki nem gyõzött meg senkit. Kár ide véleményt írni 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

<#worship><#eljen>
+1

Akkor ezt még megvárom a fogadással, én biztosan nem értek annyira a focihoz, mint a polip 😄
Szerintem pont hogy te vagy szemellenzõs. Ugyebár könnyebben észre lehet venni hogy valaki eleset, és mivel volt mellette még valaki akkor az már szabálytalanság. Hogyne ! Kassainak legalább van esze, és különbséget tud tenni egy kamu, és egy valódi esés között. Nyugodtan beletörõdhetsz abba hogy nincs igazad. Én inkább Özilnek adtam volna sárgát mûesésért / színészkedésért. Ha minden meccset a Kassai trió vezetne, a videóbíró is max csak a leshelyzetek miatt lenne szükséges.

desigo
desigo
höhö xD

pénteken tippel a döntõre ha nem lesz túl fáradt...
desigo
azt se feledjétek,hogy a bírók megjegyzik maguknak a szabálytalan játékosokat és nem mindig elsõre megy a sárga/piros

a tegnapi meccsen alig volt szabálytalanság,full normálisan játszott mindkét csapat
míg a francia,angol,olasz meccseken folyamatos felrúgások,becsúszások,undorító megmozdulások voltak...
Ez egyébként így van, szvsz egyik sem volt szándékos. Ribéry nagy lendülettel érkezett, de akárhányadszorra nézem vissza, nekem úgy tûnik, a labdát szerette volna megszerezni (videó).
Egyértelmûen ugyanolyan.
Mindkettõ a labdára ment,mindkettõ elkésett,és mindkettõ megtaposta a másikat.Csak a kiosztott ítélet nem ugyanolyan.
Én nem véleményezem hogy ez piros vagy sárga vagy semmi,de hogy valahol nem jó ítélet lett az biztos...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mindkettõ egyértelmû sárga nálam. A piros messze túl erõs volt szerencsétlen Riberynél, Ramos meg... no, várjunk, a zsírhaja miatt lehet, mégis pirosat érdemelne
BarackHUN
Remélem mindkettõ otthoniba 😊

I S A e o e m o w s m !

miilann04
hollandok narancsba lesznek, spanyolok sötétkékbe.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

JohnnyNapalm
üdv
azt lehet majd elõre tudni, hogy a csapatok home vagy away színekben játszanak majd?

Szerintem lassan érdemes lenne a következõ meccsrõl beszélni, mert úgy látom, ez a vita nem vezet sehová... de nem biztos 😄 Szóval polip ide vagy oda, szerintem a bronz a németeké lesz, fogadni nem mernék rá, nem tudom, mennyire törte le õket a vereség, de remélem mindent beleadnak...
Banano
<#integet2>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Banano
Aki még bírói vitába akar kezdeni.:

"Néha már sajnáltuk a magyar játékvezetõt" - írja a CBS - "mert egyszerûen nem adtak neki esélyt a játékosok, hogy belefújjon a sípjába, hogy szereplõjévé váljon a mérkõzésnek."

CBS News tudósítója a következõt írja: "Tizenegyes volt? Természetesen! Bizonyos napokon, bizonyos bíróknál. Ramos térde találkozott Özil lábával. De a magyar játékvezetõ úgy gondolta, nem történt semmilyen szabálytalanság, legalábbis nem olyan súlyú, hogy ez döntse el a mérkõzést."

goal.com.:
"A visszajátszás azt mutatta, hogy az eset a tizenhatoson kívül történt. Azaz Kassai abszolút a helyzet magaslatán volt és jól ítélt. Az érintkezés minimális volt, és egyáltalán nem szándékos. Annak a játékvezetõnek, aki egy ilyen kiegyensúlyozott vb-elõdöntõben egy ilyen esetért büntetõt ítél, sokkal több kritikával kellene szembenéznie, mint annak, aki továbbot int, ahogy a magyar játékvezetõ tette."

Podolski-Sergio Ramos esete.:
"A visszajátszás újfent Kassait igazolta"
"A német játékos ugyanis azt követõen érte el Ramos lábát, hogy a spanyol játékos már elrúgta a labdát, így hiába reklamált hevesen büntetõt, az egyáltalán nem járt neki."

A Goal.com szerint, bár néhányan úgy vélik, hogy Kassai túl engedékeny volt egy-két sárga lapot érõ szabálytalanság megítélésénél, az "igazán fajsúlyos helyzetekben rendre jó döntést hozott, és csak ez számít".

"Tizenegyes volt? Természetesen! Bizonyos napokon, bizonyos bíróknál. Ramos térde találkozott Özil lábával. De a magyar játékvezetõ úgy gondolta, nem történt semmilyen szabálytalanság, legalábbis nem olyan súlyú, hogy ez döntse el a mérkõzést."

"A visszajátszás azt mutatta, hogy az eset a tizenhatoson kívül történt. Azaz Kassai abszolút a helyzet magaslatán volt és jól ítélt. Az érintkezés minimális volt, és egyáltalán nem szándékos. Annak a játékvezetõnek, aki egy ilyen kiegyensúlyozott vb-elõdöntõben egy ilyen esetért büntetõt ítél, sokkal több kritikával kellene szembenéznie, mint annak, aki továbbot int, ahogy a magyar játékvezetõ tette."

chopin42
Ezt a meccset nem a bíró nyerte, hanem a Spanyolok...egyszerûen jobbak voltak. (mielõtt nekem estek, Németeknek szurkoltam...)

Zenszkij
Igazad van, kár mit vitázni ezen, rá is hagyom. Ez a jó a fociban, mindenkinek van véleménye, ezt tiszteletben kell tartani.

Banano
Nem,de 80millió német hallotta a kommentátort aki azt mondta h ,,össze esett",az újságok azt írják hogy korrekt volt/nem volt vele gond/megérdemelt spanyol továbbjutás.Akkor mi a lófasznak kell belekötni?

jaja ezt mondom enis, hogy ozil rakta ramos ele a labat es nem forditva. ezert nem kapott erte szabadrugast sem, mert a vetkes bizony ozil volt.

kezezes az mas eset. a nem szandekos akkro fordul elo, ha eleve nem egyertelmuen tartja a kezet a vedo. nem tudom figyelted e a spanyol vedoket beadasoknal, midnig leszoritottak a kezuket a testukhoz/moge.

IMYke2.0.0.0
Mindenkinek adott az esély - töltse le a meccset és lehet kockázni, lassítani, fejet ingatni... - de a meccs véget ért, Spanyolország nyert és... német jövevényszóval: punktum.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Banano
Persze hogy összeért,nem tudta lekezelni a labdát,aztán szépen kinyújtotta a lábát Ramos elé,logikus...így is meg lehet nyerni egy meccset..

Zenszkij
Tán beszéltél az összes némettel? <#vigyor1>. Shai, sok kezezés nem szándékos, mégis büntetõ jár érte....

LasDen
Kassai szarul vezetett 4-bõl 1 meccset....voltak sokkal rosszabbak ezen a vb-n....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Banano
Nagyon "szeretheted,tisztelheted" ha a németek is azt mondják hogy minden okés volt,de te MAGYARKÉNT -gondolom- belekötsz 2db centis lesbe meg két db NEM tizenegyesbe...