Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
le volt szorítva

KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZ!!!
SLICK
a pontosság hiányzik nagyon 😞 most is mi helyzet volt már

Fabio Capello
és megint itt volt a meccslabda... :|

poppe
0-0 szégyen gyalázat lesz...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

5w0rdf15h
ezek után biztos 0-0 marad, még jobban védekeznek majd az uruk 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

SLICK
5 perc, jajj lõjjenek már egyet 😄

na most legalább a cserék jóak, csak kicsit késõn kapcsolt az öreg
SLICK
Innen már meg kell lennie!

Gignac
Fabio Capello
lol, piros lap xD

SLICK
de iggen!
ÉS PIROS!!!! 😄DDDDD Ez a srác hamar bemutatkozott és le is köszönt 😄DDD

jó csere volt Lodeiro <#eljen>
poppe
eléggé csoportelsõnek kéne lenniük...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Hegi90
nem fogják <#eplus2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

poppe

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

SLICK
Ezt a meccset ha egy góllal is, de meg kell nyernie a Franciáknak! Ez nagy esély lehet a továbbjutáshoz

végre 😄
Ejj ezt be kellett volna lõni.

REAL MADRID

feltette a kezét, hogy ne essen rá
SLICK
Ez elég bunkóság volt, hogy Toulalant ellökték onnan. Mégcsak nem s szándékos volt a szabálytalanság.

volt már linkelve legalább 5 féle
Soldiers
Hi sràcok most nincs olyan excel program amine beìrod az eredmènyeket ès az automatikusan kiszàmolja hàny pontja lett a csapatnak??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

SLICK
kéne már a gól :|

Forlan jól tolja...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bandee1987
Vagy úgy hozzászokunk, hogy követelni fogjuk az európai meccsekre ezt a nyavaját, mert anélkül már fura 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Fabio Capello
nemjó, egy hónap alatt úgy megszokja, hogy azt fogja hinni kezdõdik valami VB meccs 😄😄😄😄

Mor3llo
Akkor legyen ez az ébresztõhangod<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Maloudát hozza már be Domenech -.-
SLICK
Én IE-t használok, de próbáltam FF-el szûz gépen is és akkor sem ment :|

SLICK
HTXVM ^^

nem is idegesítõ sztem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fabio Capello
ehh látom közben linkelted, sry

Fabio Capello
pedig nem lehet...klikk

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

deep
Szerintem meg fújják ott ahol nem iegesít halálra 2 milliárd nézõt. Ki kéne tiltani a pikulába a meccsekrõl...
most már jó<#eljen>
báttyó02
nah most náézdmeg slickpapa

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gman906
Mekkorát hazudnak, hogy nincs olyan technika, amivel ki lehetne szûrni a zajt. Ja 1971-ben tényleg nincs. Ott tart az mtv.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

most mutatták h mekkora teljesítmény kell h megfujjak a vuvuzelát!
hát minden elismerésem az afrikaiakért <#worship>
5c0rp330n
jol nez ki hd-ben, az biztos. csak ez a kibaszott folyamatos szunyogzummoges (koszonheto elvileg valami fasza kis afrikai fujoshangszernek :S) irrital..

precision
na, m1 is megmondta, hogy idegesítõ (tv -n keresztül is, nemhogy élõben) és ráadásul káros, mivel 120 decibellel szól, és hogy _sajnos_ nincs rá mód, hogy kiszûrjék a közvetítésbõl

ennyi. soha többé VB -t afrikában 😞

Bazinga!

Megcsináltam, most már jó. Egyébként FF-el mûködött csak Chrome-al nem.

REAL MADRID

gercse
egyetértek...
mutatták is ahogy fújja a csávó, nem is tud figyelni a meccsre, csak a dudára, meg, hogy legyen levegõje

báttyó02
o.o
várjál mindjárt kiveszem akkor a cumókat,hátha úgy

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

precision
a meccs jó és pörgõs
a dudát meg mindegyik egyénnek feldugnám kb. aki fújja

már csak az tud vigasztalni hogy a meccs végére kiköpik a tüdejüket

sokkal hangulatosabb lenne, ha helyzetekben nyomatnák, vagy vmi ritmusra, vagy mittudomén... nade így nonstop egyfolytában ugyanaz a fülsüketítõ szar... hát kivagyok komolyan... tradíció ide, feeling oda, ez kéremszépen egy idegesítõ fos.

elképzelem az átlag délafrikait... "te, menjünk már ki a meccsre fújni! - ok, ki játszik? - nemtökmind1 vazzeg, fújjuk azt a fost és annyi - ja igaz, ok."

Bazinga!

SLICK
F.F.F*

SLICK
Te meg kezdjél már valamit az F..F topikkal mert nekem évek óta egyetlen egy böngészõvel és egyetlen egy gépen se jön be a topik.

dragon11
Értem. azért kösz😄

Ez nem a fogadás topik, várd meg amíg ott válaszolnak.

REAL MADRID