Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Gyonyoru...

Saor Alba

Bogdogege
Gyilkosok ezek az Argentinok

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

kraawz
zsír, egy sima 3-1 legyen 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

chalezlopez
JEEEEEE Atomfutball!!!

Vamos Argentina!

óóóóóóóóyeah<#vigyor1><#hawaii>
precision
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! 😊

Bazinga!

Solten
Na ez gyors volt 😊

Saor Alba

Bandee1987
Egyik vb blogon kommentátorok kézikamerával érzékeltették mennyire kurva hangos ez a kütyü, ha sokan fújják. Szerintem ha külön jönne a kommentátorhang, ott is simán behallatszana...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

precision
Messi = Maradona fénykorában

ha beindul, nem lehet megállítani 😊

remélem lesz vagy 5-0 Argentinának 😊

Bazinga!

most azért jobban érvényesül a dél-amerikai vonal a nézõtéren, meg a nigériai is a rezesbandával 😄
desigo
nah ez komoly meccs lesz ...
SLICK
érdekes a környezetemben alig zavar valakit, neten is olvasom többen szeretik, vagy megszokták mint azt hogy fikázzák. Szóval erõs a 100/99. Reálisabb a 100/30

na a törpék már most beindultak 😄DDD
Maradona WM-et játszat? 😄
precision
100ból 99 embert idegesít a buzizela, egyértelmû, hogy valamit csinálni kellett

bár az igazi az lenne, hogy teljesen kiszûrni, nem igaz, hogy nincs még ilyen technika...

okok, láttam tegnap a linket, hogy nem lehet, de hát vazzeg, ez csak meg tudják határozni hogy milyen frekvenciatartományban szól ez a fos szar izé, aztán küldenek rá egy inverz tartományt, és voilá, ki van ütve a hangja... némi veszteség elõfordulhat, mármint, hogy olyan hang némul el ami nem a duda, de hát ez van
a kommentátor hangja pedig külön sávon jöjjön, és az nem fog elnémulni tutira

de hát biztos meg lett mondva a tv társaságoknak, hogy nehogy lenémítsátok a dudát, mert mi vagyunk afrika, nekünk ez ilyen spirituális cucc, meg vallási, fujni kell éjjel-nappal, mert ez fejezi ki az egyéniségünket és az érzelmeinket

Bazinga!

WuFraZselic
azért mostanában tett érte Messi

ugyanakkor nem bánnám ha kizúgna argentína, kijárna egy szép nagy pofáraesés diegonak

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
Maradona mint valami drogbáró 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aki alig beszél vagy nem tudom, de néha mintha néma lett volna a meccs, kellet csomószor alt+tabolnom megnézni, hogy megszakadt-e 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SLICK
Amúgy az M1 kapja be a brét. Direkt halkítottak a hangerõn a sok bõgõs miatt, akiknek kicsit bántotta a fülecskéjét a VUVUZELA!!!! Sztem meg így kurvaidegesítõ, szitne csak a nyomi kommentátorokat hallani. -.-

SLICK
Szinte tudtam, hogy az argentin meccsre jön ki Viktorka kommentálni. Lesz itt mindjárt kakilónyalás a részérõl. Messit meg az egekig sztárolja

WuFraZselic
meg az olasz, német, angol bajnokságra

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

van, csak VB-re nincs pénze 😄
Murder3
na ez a baj h it nincs egy normlis sportcsatorna.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

ProGabe
de valamit kell mondani, és ezeket csak szidni lehet 😄

Somos-testvérpár hangjától, stílusától meg nekem is kezd felállni a szõr a seggemen :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Murder3
tény h elképzelésük az nem volt, msot komolyan Gekasra ívelgetni?
az eggyik legkisebbre?
ahelyett h magasra tolták volna neki inkább próbálták volna földön játékba hozni, akkor tuti berámolt volna 1-et.

gercse
Hát Mérei Andrea sokkal szimpibb mûsorvezetõnõ

persze, csak mivel mindenkinek szerzõdése van valamelyik csatornához, ezért k*rva drága lett volna plusz kommentátorokat szerzõdtetni
Kandurex
Hogy mióta? Leszarom, nem tudom. Én azt mondtam, hogy ez a Maradona egy ripacs figura.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

desigo
nem kicsit volt szánalmas ez a Görög fikázás az M1-en
magyarok ki meg ki se jutottak...
Murder3
de itt nem az a lényeg h ki adja a kommentátorokat be tudják ugyan úgy szervezni.

mióta szépségverseny a foci?
limperatore
jolvan már usa, majd este lesz a meccs most más lesz 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

hát mivel az RTL volt a nagy esélyes a VB jogokra, ha eladta volna az M1
ProGabe
(hm, jó az a nyakkendõ 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az Anglia vs. USA -ra kíváncsi vagyok ! Egyértelmû hogy kiknek szúrkolok, remélem hogy nem lesznek balfaszok... 😄

Murder3
Léderer?
Hajdú B, a Sport 1 kommentátorai százszor jobbak ezeknél a balfaszoknál.
Egyik rosszab mint a másik.

Kandurex

VS.

Elég nagy különbség van közöttük.

banok
én is már kezdek hozzászokni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Murder3
azt nem modnom h számomra nem idegesítõ ez, de hát európai szemmel nem is érthetjük teljesen meg õket.

limperatore
az év legjobb csatára a kispadon, vicc ez a maradona

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

miért? Léderer jobb lenne? 😄
Rash87
Arról meg már nem is beszélve,h ezek a balfaszok nem is a meccs miatt mennek ki,hanem hogy fújják azt a szart... Szerintem még hazafele jövet is fújják.
(persze ha észreveszik a nagy fújás közben hogy vége lett a mérkõzésnek)

Glory, Glory Man. United!

chalezlopez
Diego az isten!!<#ticking>

Vamos Argentina!

Murder3
amúgy azt nem értem mi a francért kell sok csirát kivinni a vb-re.
Egy csomó jó kommentátor van mo-n de a szerencsétlen m1-es szargárdát kell kvinni....

LasCar16
ez az meccs nem is érdekli õket nagyon csak ez a hülye örülünk mer nálunk van a VB fíling, hiányoznak a jó ritmusok

#acm

õ a dél-amerikai Mourinho...
Rash87
Azért valahol kellene lennie egy határnak. Ez már szerintem idegesítõ kategória.

Glory, Glory Man. United!

gercse
nekem is inkább ezzel van bajom,
túl folyamatos, és gólnál is szinte ugyanaz van,
jó lehet hallani kicsit nagyobb zsivajt, de zavaró, hogy ennyire folytonosan nyomják

Kandurex
Mekkora egy ripacs ez a Maradona

Murder3
Nyilván õk is így vélekednem némely európai szokásról.