Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
faszomba Leo....nagyon él a srác

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
nem értem miért szivatjátok az Isteni Diegot,nekem bejön ahogy keménykedik ott a partvonalnál xddd

zaki
Ez a Gutierrez egy vicc. Zanetti meg strandol valahol...

ja, de a meccs végén 10 perc alatt virít egy mesterhármast is, ha olyan napja van :D
limperatore
játékosok fóruma <#nyes>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Tyler1
Tevez megint csak az akaratával virít, nem a tudásával. bár ezt megszoktam már tõle a Man U-nál.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

limperatore
gondolom maradona látta a barca arsenalt h messi lõtt 4 gólt középen, és lemásolta guardiola ötletét mert magától semmi nem jutna eszébe :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
#1591,1592:

WTF??????????????????????????????????????????????????? mit ittál fiam?

Messinek úgy vettem észre, hogy most nincs konkrét posztja, csak szaladgál arra, amerre jónak látja, bár leginkább középen marad
chalezlopez
<#eljen>

Vamos Argentina!

SLICK
Mondjuk Messi középen játszatása nem egy jó húzás, tipikus szélsõ inkább. Higuaín is el van veszve, biztos fura neki maga a VB. Bár õ BL-ben sem domborít, szóval lehet, hogy ez az átok rajta ül, hogy képtelen ilyen helyzetekben jól teljesíteni.

banok
17 celsius van a stadion körül.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

REALista
Nagyon nem áll jó annak balfasznak ez a Mourinho stílus...:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

chalezlopez
Az ki? Diego az isten!<#vigyor1>

Vamos Argentina!

Di Maria nagyon gyenge, Higu se jó, Militot helyette:D
Eddig ne mneveztme edzõnek Maradonat de a begyakorolt figurák azt mutatják h vmit azért ért hozzá:D(gól+ a szabadrúgás variáció ahol Messi lövését védte Enyeama)

<#wilting>
limperatore
milito belõtte volna mindkettõt megmondta az okostojás is :D

sb1
Azért a legnagyobb arc megint Maradona...úgy áll ott az oldalvonalnál, mintha legalább Napoleon lenne basszus. :D

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

IMYke2.0.0.0
Korea vs. Görögország volt eddig a legjobb, leglátványosabb meccs, számomra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Messi számomra kissé szürke...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szucsy89
hát ez a Di Maria gyerek egy nagy nulla eddig, méghogy 200millió :DASD:DSDA
LasDen
Máriának mekkora orra van :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Jónás jól tolja,eddig még csak Newcastle meccseken láttam,de itt is jó! Nekem Di Maria szürke,meg Higany

Az a 2 rossz bedobás... :D + egyre több a szabálytalanság mind két oldalon. Egyre viccesebb amit csinálnak, a fényes kezdés ellenére.

bakkerman
LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO basszameg :SSS

"Érdekes aki Tevez közelébe kerül, az pár percet a földön tölt." <#nyes>

nem nagyon ment még arra a labda, amit arra küldött Verón, azt meg Heinze elkúrta
SLICK
:_D?AS?SAS:D

Amúgy téged érint mivel madridista is vagy: csak én nem hallottam Di María nevét sokszor? Nem tûnik meggyõzõnek

bakkerman
nigéria nincs a pályán eddig,de bármikor bemákolhatnak egy gólt...kéne még egy gól :D Leo,Higu,Tevez csináljatok valamit !!!

Yakubu olyan árkot szántott ott a kapu elõtt, hogy abba már vetni lehetne :D
a.carkey
Azért várjuk meg az Angolok meccsét is. :) Ha azt a kórust is elnyomják, akkor tényleg verjék agyon az összeset. (A brazil szambatáncosok zavarban lesznek, az bizti.)

A medve nem játék.

a kommentátor is az sg fórumot olvasgatja közben, hogy pont a fokokról beszél itt nekünk?

Hehe, hogy odaadta a labdát :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SLICK
na Viktorka megválaszolta

aha... jó
Ams
10-15fok

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

SLICK
Amúgy ott milyen idõ lehet, hogy páran bevállalták a hosszú ujjú mezeket?

LasDen
Enyema a védés után mi lazán ment már vissza a kapuba :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a.carkey
A 4. meccsre azért kezd idegesíteni a vuvuzela ...

Javaslom, hogy sünt a seggébe annak, aki kitalálta, majd annak a FIFA nagyfejûnek is egy méretes sünt a seggébe, valamint péniszére meg egy farokevõ gombát, aki engedélyezte a VB-re.

A medve nem játék.

bakkerman
hehe,vébé elsõ két nap +24.985 FT(pontosan xd),vezetnek az argentínok is(ugyan nem raktam meg õket),és Messi jól tolja,MI KELL MÉG? :PP hajrá Argentína,Hajrá spanyolok :))

limperatore
higuain hozza a formáját, 10db 100%-os ziccer neki h gólt lõjjön

SLICK
na tessék nem is monoton annyira, igaz ehhez az kell, hogy másképp fújjanak bele... Ez az elhakuló majd erõsödõ hangzás sztem fasza volt!

na de, pont azért jó eddig a meccs, mert mindkét oldalon szellõs a védekezés és inkább támadnak
WuFraZselic
na ja de egy komoly csapatnak a védekezése is komoly, nem csak a támadósora :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

na azért Nigériának elég komoly csatárai vannak, látszik is, ha megkapják a labdát, abból baj van mindig
SLICK
Mindjárt élvezhetõbb a meccs is :D Bár Viktor orgazmusközeli szövegelése elkúrja megint

limperatore
eddig jól nyomják de egy komolyabb ellenfél ellen beszopnák ezt a 3 védõs taktikát

Fabio Capello
heinze mit fejelt OMG

Szép fejes volt a szögletbõl. Argentínok ha így fojtatják, szerintem nem kevés gól lesz a végére.