Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maradhat
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ezek szerint normál idõben döntetlen lesz 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Németet egyed te állat!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a bronzmeccsen nem tudok dönteni, arra vagyok igazán kíváncsi 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mondjuk en a testekszereket is utalom...
http://gaborszantai.co.uk/
A tetoválásoktól - bõrcsúfítástól - kiráz a hideg. "Kis pillangótól" a nonfiguratívig minden.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
REAL MADRID
REAL MADRID
ezek nem normálisak!!
😄DDDDDD
fotográfik kolomp edisön :D
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én ezt látom:
Csak most mintha egy labdát tartó kéz lenne a motívum...
Ilyen póló biztos nem kell 4 év múlva!<#szomoru1>#szomoru1><#duhos2>#duhos2>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
-A kijáratot.xDDD
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
http://gaborszantai.co.uk/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
loooooooooooool...mekkora faceplaaam..látom a zöld hajat meg a sárga kezet..ez tuti faceplam ..látom...