Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még ha közel lenne én akkor sem mennék ezekhez,soha..
★ 汤姆 李
I met God. She's black
Az mondjuk tény, hogy Argentínában 1978ban tele volt konfettivel a pálya. Baromi idegesítõ volt, de ott azóta is tele van konfettivel a pálya, mert tényleg hozzá tartozik a szurkoláshoz, de legalább hallani õket. Itt viszont alig hallani bármit is belõlük. Borzasztó!
Az azért biztató, de az angol meccsen 1 darab felhördülést is hallottam.
A dolog pikantériája, hogy barom Blatter se tudta elmondani a beszédét a vuvuzela miatt. :)
A jövõben javaslom:
Osztrák rendezésû VB-EB: pianinok, szintetizátorok a nézõtéren, és egyszerre szól mindegyik, és mindenki más-más darabot játszik, lehetõleg Bartókot, hogy még idegesítõbb legyen az egész ...
Skót VB: végig dudálnak, és csak duda, semmi dallam.
Orosz VB-EB: A Vörös Hadsereg Népi tánccsoportja adja meg az alaphangot.
Magyar EB: Száz tagú cigányzenekar zenél, vagy a Veresegyházi Asszonykórus énekel, esetleg mindenki huhog ha fekete játékosnál van a labda.
Spanyol VB: minden szurkoló Manolonak öltözik és csak veri, veri a dobot, ugyanúgy, megállás nélkül.
Francia VB: kakaskukorékolás 90 percen át.
stb.
Remélem a sok gyökér összeveri egymást egy vitatott szitu után a vuvuzelával, és végre betiltják. :)
A medve nem játék.
"MENJETEK KI A PUSZTÁBA BASZDMEG"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Attila Vizi: "Érdekes, hogy a Vuvuzelában semmilyen síp, vagy hasonló (mint pl. a
szilveszteri trombitában) nincsen. Egy kemény mûanyagból készült cucc,
amit nem is oly könnyû megfújni. A titka, a méretezésben van. Ami
döb...benet, hogy a stadionokban oly nagy a hangzavar miatta (ld. videók),
hogy az emberek egymással sem tudnak beszélgetni. (ordítozni sem!)
Amikor a taxisnak mondtam, hogy egész Európa idegbeteg a "fuvolájuk"
miatt, majdnem megvert! Az is döbbenetes, hogy itt ez most egy
brand. (annak egyébként tényleg nem roszz, hisz most is arról
beszélünk...)Pl. a Mc Donald's TV reklámjának a végén a
"turuttutttutúúúú" szignált is vuvuzelával játszották fel. Sörhöz,
kólához a boltokban ajándék vuvuzela van. Illetve csak volt....
Elkapkodták...!
Na, szóval azért Dél-Afrikában ha kimész ne nagyon panaszkodj, mert belédállítanak egy kést véletlen<#hehe>#hehe>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem kultúra, ez hagyomány, jellemzés az országról:)
I met God. She's black
Képzeljük el, mi lett volna, ha Magyarországon rendezték volna a VB-t. Vuvuzela helyett a "BÜDÖS CIGÁNY"-ozás ment volna 90 percen keresztül. Persze a FIFA nem csinál semmit, mert ez hozzátartozik a magyar futballkultúrához... <#nevetes1>#nevetes1>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mondjuk én még elvagyok mellete, de megértem azokat is, akik nem szeretik (lehet én sem fogom hamarosan)
És a felhozott érvek teljesen jogosak.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
és nem csak a dél afrikaiak nézik hanem az egész világ, akiket rohadtul idegesít... a játékosokat is, a nézõket is úgy a helyszínen mint tv -n keresztül
évszázad idiotizmusának tartom továbbra is azt, hogy 90 percig nonstop megy ugyanazon a hangszínen ugyanaz az idegesítõ hang, semmi ritmus, semmi változatosság, semmi hangulat...
a vuvuzela elveszi tõlünk:
- a szurkolók hangját, a komoly helyzetekben a "felhördülést"
- az ösztönzõ énekeket, csapat indulókat és himnuszokat
- fütyülés, üdvrivalgás, az esetenkénti néma csend, ami többet mondd minden szónál (ez esetben hangnál)
- a nyugodt és élvezetes focinézést
Dél Afrika: buta vagy mint a föld!
Bazinga!
A medve nem játék.
★ 汤姆 李
Drogba játszik?
szerintem nincs azzal gond, hogy sokszor nyernek... nem könnyû a jók közül a legjobbnak lenni, az aznapi forma is dönthet, annyival nem jobb a brazil csapat a többiektõl, hogy bármikor 100% -ra nyerjen, de õk mégis elég sokszor jó eredményt érnek el, ami nem véletlen :) megérdemlik amúgy
Bazinga!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
A mai eredmeny mindenesetre hizelgo a szamukra, egy felgozzel jatszo angol valogatott + egy potyagol.
Saor Alba
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
õk msot vb-t nyernek:D"
majd rájössz <#hehe>#hehe>
Elnézést a hibákért annyira szar a billem,hiába nyomtam le a betûket:-(
Ha gyorsan gépelek elõfordul.Hajrá Brazilok!:-)
Go Jeff Go!!!!
Tényleg nagyobb érdem kijutni egy vb-re mint ottlenni.Itt még nincs örömködés ha nyernek ott minden meccs után megõrülnek,ez érdekes.Letudják az aktuális mecscet és kész.
Pedig egy gyõzelem már felér egy fél továbbjutással.
Eddig ez volt talán a legjobb meccs,Angol-Usa.Holnap csak Ghánának szurkolok,már elõre mindenki leírta õket,meg Algériának,és Ausziknak,Németeket amúgy sem bírom.:-)Algéria szerint a legrosszabb csapat a vb-n.Én a Görögöket mondtam e téren,és amit nyújtottak ma az egyenlõ volt a 0val,és gólt sem fognak rúgni valszeg.
Go Jeff Go!!!!
Amúgy a csoportkör 2. meccseitõl lendül bele a dolog,mert akkor már rendre minden meccsen legalább az egyik csapatnak KELL a 3 pont.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Saor Alba
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Hol volt a mexikói cselparádé, és a lapos bombák?
Hol volt a dél-afrikai küzdeni akarás, és könyörtelenség mint a selejtezõkön?
Hol volt a francia virtus, a gyõzni akarás?
Hol volt az urugayi küzdeni akarás?
Hol voltak a csodaszép megoldások Argentínától, a gólzáporos meccsek?
Hol volt a nigériai erõ, amit annyiszor mutattak a selejtezõkben?
Hol volt a görög FUTBALL?
stb stb.
Mintha a bejutás lett volna az érdemi meló, nem pedig az hogy itt nyerjenek, számomra ez megdöbbentõ...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
meg szerintem túl nagy rajtuk a nyomás
plusz nagyon jól össze van rakva ez az amcsi csapat
az angolok tudnak és fognak még javulni, efelõl semmi kétségem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A tobbiek felalomban futkaroztak.
Saor Alba
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Hát a németek nem angolok:D
õk msot vb-t nyernek:D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson