Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem már maga a fekete szurkolótábor idegesít ahogy idétlenül ugrálnak és persze mert fújják azt a valamit.
Még ha közel lenne én akkor sem mennék ezekhez,soha..

★ 汤姆 李

szabii98
<#puszis>

I met God. She's black

a.carkey

A medve nem játék.

szabii98
A vége úgy is az lesz, hogy nem lépnek pályára amíg be nem tiltják...

I met God. She's black

a.carkey
Én úgy csinálnám, hogy ha lement az elsõ csoportkör, és az összes majom megvette a maga kisiparosi szarját, na akkor tiltanám be. A kisiparosok is jól jártak, a szurkolók is, és a tévénézõk is. Az egyiknek lett belõle pénze, mint a szotyiárusoknak, a másiknak van egy szarja amit szuvenírként hazavihet, a tévénézõ meg végre rákoncentrálhat a vébére.

Az mondjuk tény, hogy Argentínában 1978ban tele volt konfettivel a pálya. Baromi idegesítõ volt, de ott azóta is tele van konfettivel a pálya, mert tényleg hozzá tartozik a szurkoláshoz, de legalább hallani õket. Itt viszont alig hallani bármit is belõlük. Borzasztó!

Az azért biztató, de az angol meccsen 1 darab felhördülést is hallottam.

A dolog pikantériája, hogy barom Blatter se tudta elmondani a beszédét a vuvuzela miatt. :)

A jövõben javaslom:

Osztrák rendezésû VB-EB: pianinok, szintetizátorok a nézõtéren, és egyszerre szól mindegyik, és mindenki más-más darabot játszik, lehetõleg Bartókot, hogy még idegesítõbb legyen az egész ...
Skót VB: végig dudálnak, és csak duda, semmi dallam.
Orosz VB-EB: A Vörös Hadsereg Népi tánccsoportja adja meg az alaphangot.
Magyar EB: Száz tagú cigányzenekar zenél, vagy a Veresegyházi Asszonykórus énekel, esetleg mindenki huhog ha fekete játékosnál van a labda.
Spanyol VB: minden szurkoló Manolonak öltözik és csak veri, veri a dobot, ugyanúgy, megállás nélkül.
Francia VB: kakaskukorékolás 90 percen át.
stb.

Remélem a sok gyökér összeveri egymást egy vitatott szitu után a vuvuzelával, és végre betiltják. :)

A medve nem játék.

Hegi90
Ja egyébként ez a videó jut mindig az eszembe, amikor errõl a fosról van szó.

"MENJETEK KI A PUSZTÁBA BASZDMEG"

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Bandee1987
Vizi Attila, az MTV operatõre az éjszaka írt nekünk az üzenõfalra, helyszíni tudósítás következik:
Attila Vizi: "Érdekes, hogy a Vuvuzelában semmilyen síp, vagy hasonló (mint pl. a
szilveszteri trombitában) nincsen. Egy kemény mûanyagból készült cucc,
amit nem is oly könnyû megfújni. A titka, a méretezésben van. Ami
döb...benet, hogy a stadionokban oly nagy a hangzavar miatta (ld. videók),
hogy az emberek egymással sem tudnak beszélgetni. (ordítozni sem!)
Amikor a taxisnak mondtam, hogy egész Európa idegbeteg a "fuvolájuk"
miatt, majdnem megvert! Az is döbbenetes, hogy itt ez most egy
brand. (annak egyébként tényleg nem roszz, hisz most is arról
beszélünk...)Pl. a Mc Donald's TV reklámjának a végén a
"turuttutttutúúúú" szignált is vuvuzelával játszották fel. Sörhöz,
kólához a boltokban ajándék vuvuzela van. Illetve csak volt....
Elkapkodták...!

Na, szóval azért Dél-Afrikában ha kimész ne nagyon panaszkodj, mert belédállítanak egy kést véletlen<#hehe>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

szabii98
<#idiota><#idiota>
Nem kultúra, ez hagyomány, jellemzés az országról:)

I met God. She's black

Hegi90
<#eljen>

Képzeljük el, mi lett volna, ha Magyarországon rendezték volna a VB-t. Vuvuzela helyett a "BÜDÖS CIGÁNY"-ozás ment volna 90 percen keresztül. Persze a FIFA nem csinál semmit, mert ez hozzátartozik a magyar futballkultúrához... <#nevetes1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Grove4
<#eljen>

Mondjuk én még elvagyok mellete, de megértem azokat is, akik nem szeretik (lehet én sem fogom hamarosan)

És a felhozott érvek teljesen jogosak.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

precision
kedves FIFA, ez nem dél afrikai futballkultúra, hanem egy fasság
és nem csak a dél afrikaiak nézik hanem az egész világ, akiket rohadtul idegesít... a játékosokat is, a nézõket is úgy a helyszínen mint tv -n keresztül

évszázad idiotizmusának tartom továbbra is azt, hogy 90 percig nonstop megy ugyanazon a hangszínen ugyanaz az idegesítõ hang, semmi ritmus, semmi változatosság, semmi hangulat...

a vuvuzela elveszi tõlünk:

- a szurkolók hangját, a komoly helyzetekben a "felhördülést"
- az ösztönzõ énekeket, csapat indulókat és himnuszokat
- fütyülés, üdvrivalgás, az esetenkénti néma csend, ami többet mondd minden szónál (ez esetben hangnál)
- a nyugodt és élvezetes focinézést

Dél Afrika: buta vagy mint a föld!

Bazinga!

Krisz018
A spanyol középpályás, Xabi Alonso egyenesen a duda betiltását kérte, arra hivatkozva, hogy a hangszer hátráltatja a játékosokat a koncentrálásban, ám Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) svájci elnöke elutasította a kérést, mondván, a vuvuzela hozzátartozik a dél-afrikai futballkultúrához.

a.carkey
Nézzétek, Észak-Korea bent van. 1966 óta nem kerültek be. 1966-ban az angolok döntetlennel kezdtek az Uruk ellen, és a végén nyertek. Induljunk ki ebbõl, és hogy ez még javulhat, aztán még a döntõig is eljuthatnak. :)

A medve nem játék.

Állítólag kezdõ lesz Drogba,tudja vállalni azt nyilatkozta nemrég.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

igazából fogalmam sincs mi lesz:),abszolut 3 esélyes meccs
Drogba játszik?

precision
legutóbb a legjobb 4 -ben sem voltak benne, a negyeddöntõben a franciák ütötték ki õket 1-0 -val :(

szerintem nincs azzal gond, hogy sokszor nyernek... nem könnyû a jók közül a legjobbnak lenni, az aznapi forma is dönthet, annyival nem jobb a brazil csapat a többiektõl, hogy bármikor 100% -ra nyerjen, de õk mégis elég sokszor jó eredményt érnek el, ami nem véletlen :) megérdemlik amúgy

Bazinga!

mi a vélemény az elefántcsontpart - portugália mérkõzésrõl? x2?

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Brazilokkal nekem az a bajom, hogy elég sûrün nyernek ... ha nem is nyernek, az elsõ 3 -ban biztos benne vannak. Õk olyanok a fociban, mint a Ferrari / Schumacher a Forma 1 -ben, és egy idõ után unalmas. Igaz a foci más kategória, qrwa sok mindentõl függ, bármelyik csapat nyerhet ha tud érvényesülni egy adott meccsen.

majd összeszedik még magukat, aztán elmennek kb a negyeddöntõig
Solten
94' ota nem nezem le oket.

A mai eredmeny mindenesetre hizelgo a szamukra, egy felgozzel jatszo angol valogatott + egy potyagol.

Saor Alba

lényegében az amcsikat leírja a többség, mert hát ugye kevesen ismerik õket, fater is pl leült megnézni a meccset, hogy "jajjj ezeknél a focit se szeretik", a végén meg azt mondja, "milyen jó csapata van az usának" :D
LasDen
ezaz Onyewu gyerek se rossz...erõs felépítésû és jól játszik...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mflex
Az amcsi csatár egy igazi sprinter. <#eljen>

What about the forests?

Murder3
Jelenleg leginkább Egyiptomnak lenne esélye rá, csak hát õk nem képesek kijutni a vb-re:S

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
majd a döntõbe meglátjuk:D

Hegi90
"Hát a németek nem angolok:D
õk msot vb-t nyernek:D"
majd rájössz <#hehe>

MrSpock
"Algéria sokak szerint a legrosszabb csapat a vb-n"
Elnézést a hibákért annyira szar a billem,hiába nyomtam le a betûket:-(
Ha gyorsan gépelek elõfordul.Hajrá Brazilok!:-)

Go Jeff Go!!!!

iko
"Best English group since the Beatles" :D

spam. sry

MrSpock
Ez is kiesési szakasz,inne is továbbkelen jutni.:-)
Tényleg nagyobb érdem kijutni egy vb-re mint ottlenni.Itt még nincs örömködés ha nyernek ott minden meccs után megõrülnek,ez érdekes.Letudják az aktuális mecscet és kész.
Pedig egy gyõzelem már felér egy fél továbbjutással.
Eddig ez volt talán a legjobb meccs,Angol-Usa.Holnap csak Ghánának szurkolok,már elõre mindenki leírta õket,meg Algériának,és Ausziknak,Németeket amúgy sem bírom.:-)Algéria szerint a legrosszabb csapat a vb-n.Én a Görögöket mondtam e téren,és amit nyújtottak ma az egyenlõ volt a 0val,és gólt sem fognak rúgni valszeg.

Go Jeff Go!!!!

Én. (Szerintem hatalmas meccs volt, usa meg nagyon jól szerepelt !)

Görög futball?Az mikor volt ennél több?Az afrikaiak meg nem mások mint túlsztárolt ígéretek,most se igen lesz egyikbõl se semmi,fõleg nem VB gyõztes mint páran képzelik.
Amúgy a csoportkör 2. meccseitõl lendül bele a dolog,mert akkor már rendre minden meccsen legalább az egyik csapatnak KELL a 3 pont.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

<#wow2><#idiota>
:ASDASDASDASD
Solten
Egyetertek.

Saor Alba

Szerintem lesz ez még sokkal jobb a legtöbb csapatnál. Nem szabad az elsõ meccsekbõl túlnyomó következtetést levonni. Nagy a tét, ezt ne felejtsük el.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Murder3
ott h ez egy VB és itt nincs sok javítási lehetõség..

Solten
Ez a Sun a Blikk-hez hasonlo hulladek-szennylap. Blikk legalabb is a magyar valtozata.

Saor Alba

ProGabe
nyugi, az igazi VB a kieséses szakasszal kezdõdik...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Murder3
ja csak nem számoltak h Green véletlen bevéd egy ilyen lövéstXD<#idiota>

herczeg

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Fabio Capello
esküszöm az az érzésem, hogy a VB-re érkezõ csapatok ELFELEJTETTEK focizni.

Hol volt a mexikói cselparádé, és a lapos bombák?
Hol volt a dél-afrikai küzdeni akarás, és könyörtelenség mint a selejtezõkön?
Hol volt a francia virtus, a gyõzni akarás?
Hol volt az urugayi küzdeni akarás?
Hol voltak a csodaszép megoldások Argentínától, a gólzáporos meccsek?
Hol volt a nigériai erõ, amit annyiszor mutattak a selejtezõkben?
Hol volt a görög FUTBALL?

stb stb.

Mintha a bejutás lett volna az érdemi meló, nem pedig az hogy itt nyerjenek, számomra ez megdöbbentõ...

bunda volt b+

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Murder3
Õk angolok kb ennyit lehet várni tõlük a vb-ken.Ha kijutnak egyáltalán....

ProGabe
mintha nem akartak volna igazán az angolok

meg szerintem túl nagy rajtuk a nyomás

plusz nagyon jól össze van rakva ez az amcsi csapat

az angolok tudnak és fognak még javulni, efelõl semmi kétségem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Solten
Man of the match: Gerrard. Szerelt, inditott, tamadt, vedekezett.

A tobbiek felalomban futkaroztak.

Saor Alba

Pigo
Ez az angol válogatott MENJEN HAZA!!!!!!

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Murder3
pl Szlovénokat....

Hát a németek nem angolok:D
õk msot vb-t nyernek:D

Kongy
Kiváncsi voltam a reakcióra. :) Blöfföltem. xD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Murder3
hát a szlovénok tuti továbbmennek szal a 2.helyért várható az usa,angol harc:D

ForzaInter
ennyit az ángolokról

Yo, Bitch!