Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stonesour
nekem

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

5c0rp330n

jaszy
Az egész világ ezen duzzog! Épp a betiltásán gondolkodnak!

bakkerman
jah

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

stonesour
szar

?

stonesour
<#levele>

Én már beélesítettem az oldalaimat: Infók, TV 1, TV 2 + Idõnként nézem a Fifa weboldalát.
(A második TV linket ajánlom mindenkinek, ha az elsõ számú megakadna.)

Kandurex
Füldugók nagyon gyengék, még az ipariak is tök használhatatlanok. Egy dologra jók, az erõs hangokat tompítják, de attól még ugyanúgy fogod hallani.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

stonesour
füldugó, szobában bent, annyira nem lehet hangos, ez hülyeség

Kandurex
Én a helyükbe elmentem volna valami csendesebb helyre, aztán majd bebuszoztak volna.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Akkor szeressed,a másik 99% meg gyûlöli.Ezen is kár vitatkozni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bakkerman
jaj faszom,mit kell ezen a köcsög vuvuzelán itt vitázni??? örüljetek hogy itt a VB,haverok,csajok,fanta,csapvíz,minden ami jó,nehogy már a szaros vuvuzela miatt rinyáljatok!! még csak most jön a java a VB-nek,bemutatkoznak a szerbek,brazilok,németek,spanyolok,portugálok stb...ennyi a lényeg,élvezzétek srácok!

Hegi90
Uruguay mégsem panaszkodik. A franciák egyszerûen képtelenek elismerni tisztességesen, hogy nem játszottak jól.

Mellesleg az Uruguayi csapat sem szar. Suarez Ajaxban játszik, Forlán az Athleticoban, ketten több mint 130 gólt lõttek két nagyon erõs bajnokságban... Védelem is ott van, kapusuk fasza...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SLICK
Igen bazeg!! Nemhogy beletörõdnél Te is, hogy végig ez megy a VB-n ahelyett hogy bõgnél, mint vmi ripacs!
Az egész topik a Ti nyávogásotokkal van tele vuvuzela miatt... Hiába erõlködtök, megszüntetni nem fogják ugyesem!

Ezen már kár is vitatkozni

bakkerman
omg,evra bazmeg...

LasDen
faszom a sok rinyálásba má....ti is, a játékosok is....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

stonesour
MI OLYAN ZAVARÓ EBBEN A VUVUZELÁBAN? MINDEN MECCS HANGOS.... OMG

bakkerman
rossz a jabuláni,rossz a vuvuzela,rossz az éghajlat,de az a lényeg,hogy Fábió Kapello az jó! ezért lett iksz a meccs 😊

Ha olvasol híreket láthatod hogy mindegy hol foglalsz szállást,mert AZ EGÉSZ VÁROS zeng ettõl a szartól.

Zenszkij
Mi vagy te vuvuzela fan? Hülegyerek 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ja talán nem olyan helyre kellett volna szállást foglalni.

REAL MADRID

Errõl a macska elõl menekülõ egér jut az eszembe, mikor röhögõ pofával befut a lyukba. <#nyes>

Ez jó😄DD

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hegi90
tessék.
Bocsi...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SLICK
Azt a rohadt feltétlen kellett mi?

Hegi90

Kíváncsi voltam ki lesz az elsõ csapat aki ezt felhozza.
Persze Uruguay-nak is fújták,mégsem igen lehet vele vitatkozni.Ezt normális ember nem bírja hosszabb ideig...

SLICK
iPhonera letöltöttem 2 Vuvuzela appot <#gonosz1><#ravasz1>

Hegi90
Jaj hagyjuk már. Uruguay-t is ugyanúgy zavarta.

Nagy botrány lesz a vége, én azt mondom...

szucsy89
Vb 2010: A vuvuzela miatt nem tudtuk legyõzni Uruguayt - Evra

A francia labdarúgó-válogatott védõje, Patrice Evra az elsõ játékos aki felemelte hangját a dél-afrikai levegõkürt, a vuvuzela miatt. A Manchester United játékosa szerint az európai fül számára szokatlan hangot adó eszköz hozzájárult ahhoz, hogy Franciaország nem tudott gyõzni Uruguay ellen a világbajnokság 1. fordulójában.

„Egész éjjel nem tudtunk aludni, mert délután hattól egész éjjel fújták a szurkolók a vuvuzelát az utcákon. A pályán pedig nem hallottuk egymást" – nyilatkozta Evra, aki szerint a megfelelõ kommunikáció hiánya hozzájárult ahhoz, hogy Franciaország pénteken nem tudta legyõzni Uruguayt.

Mint ismeretes, a két csapat az A-csoportban 0–0-s döntetlent játszott.

😄SAASDASD😄SADSAD😄SDASAD.Dasd
Csak a Fifa 2010 -ben ne legyen ilyen ! (lehet hogy dlc -ben jön majd) <#hehe> Amúgy annyira a meccsre tudok koncentrálni, hogy nem is hallom egy idõ után.

mflex
Szerintem, Blatter csak egyszerûen fosik a következményektõl, ismerve az afrikai erõszakot, ha betiltatná, akkor a lelátón (is) botrányok lennének, nyilvánvaló, hogy ez volt a legegyszerûbb megoldás, hogy egy kamu dumával lerendezze az egészet.

What about the forests?

szabii98
tök zsír<#puszis><#eljen>

I met God. She's black

szabii98
Fogadjunk hogy 4 tételben megvan neked a vuvuzela himnusz<#gonosz1>

I met God. She's black

Persze labda...Flegmán nyúlt érte, de nyilván a labda volt a hibás. Sõt azért is a labda okolható, hogy nem tudtak több gólt lõni...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Mást ne is hallgass egész életedben <#mf2>

dragon11
lol😄

precision
te beteg vagy... 😊

Bazinga!

Narxis
LOL

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SLICK
igazán befejezhetnétek a sírást Vuvuzela miatt. A Vuvuzela jó és csak élvezetesebb tõle a meccs!

Narxis
Csúszós volt a labda.

Gerrard: A labda a hibás, nem a kapusunk!

Steven Gerrard, az angol válogatott kapitánya védelmébe vette Robert Greent, aki potyagóljával 1-1-es döntetlenhez segítette az amerikaiakat. A liverpooli amondó, inkább a labdát lehet okolni, nem a portást, az pedig nem lehet kérdés, hogy a késõbbiekben is õ áll majd a háló elõtt.

pedig ez akkora büdös nagy kapushiba volt, hogy ezt nem lehet még a pályára se fogni
Maximálisan egyetértek. Nem lehet megszokni. Sokszor inkább teljesen hang nélkül nézem mert ez botrányosan kibírhatatlan. Elég szomorú, hogy az egész VB errõl lesz majd közismert....
Sajnos amit az élõ képeken néha látni lehet az az, hogy európai szurkolóknál is fel fel tûnik...Csak bízom benne, hogy azért van náluk mert elvették egy majomtól...
Én tiszteletben tartom, hogy ez nekik kell. Ez a helyi florklór, de õk vegyék figyelemebe, hogy óriási kulturális szakadék van a világ és közöttük. És ez egy Világ esemény! Köszönjük szépen ,hogy megmutatták nekünk ,de fejezzék be!
A Fifa meg lehetne tökösebb ebben a kérdésben. Egyértelmû, hogy ez nem nyafogás, hanem nagyon bosszantó dolog ami rányomja a bélyegét az egész rendezvényre.
Túl nagy luxus ilyen baromsággal elcseszni egy 4 évente rendezett eseményt.

limperatore
és lehet h shemale 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Narxis
<#szeret>

Khm,na õ mellé nagy duzzogva lol😄

Fabio Capello
<#szeret>