Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
- skacok, üljünk le a gyepre. sztrájkolunk.
- MIVAN?
- üljünk le!
- MIVAAAAN?!
- MONDOM, TE SÜKET, ÜLJÜNK LEEEE!!!!!!!444444néééggyy
- NEM HALLOK SEMMIT ETTÕL A VUZUTÓÓÓÓL!!!!
😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

REAL MADRID
Hát itt elszállt a szerbek nyerési esélyei. Rájuk fogadtam, a gecibe már
REAL MADRID
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
na de ne offoljunk , így kell mondani az összes nevet <#idiota>#idiota>
húlió cézár 😄DDDDDDDd
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century