Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
na a németek majd megmutatják, mitõl döglik a légy!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Mindkét csapat jól játszot, Szerbek is megérdemelték volna a gyõzelmet, de háth még felhozhatják magukat.
Német vagy Ausztrál?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
★ 汤姆 李
Vamos Argentina!
Lol, hogy ezt arra a kurva lelátóra😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ZUUUMMMM!!!!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ezt honnan a fosból ásta elõ?😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio