Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennek amúgy kitûnõ példája Carlos Eduardo, tavaly a Zenit 18 milliót ajánlott asszem érte (15+3 a teljesítménye alapján) és Rangnic aztmondta, hogy ha 35-öt kínálnak, esetleg elgondolkozik 😄 Hopp bácsinak meg ott az SAP, abból még a fiának is vett kézicsapatot, meg asszem mostmár jégkorongcsapatot is... szóval fillérekért csak a töltelék embereket adják, Ibisevic, Salihovic, a tegnap látott Obasi, Vorsah, Tagoe, C. Eduardo, Luiz Gustavo onnan csak igen nehezen kirobbantható
Ja, csak errõl nem lehet azt mondani hogy morbid.

0-0 isméét
WuFraZselic
hát amennyiben Hopp pénze kifogyhatatlan, nem fogják eladni 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

egyik sem fogja kifizetni az árát, Hoffenheimben összeszedik a noname játékosokat, lásd innen pl Vorsah, vagy Tagoe, aztán kurvasokat kérnek értük, ha el akarják vinni õket

najó, ha ezt a Hoffenheim topikban kéne kifejtenem XD
WuFraZselic
valami ütõképes csapatra gondoltam 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

tavaly nyáron a Stoke vitte volna
fejezze már be a f*szomba már a középsõvédõzést -.- Vorsah eredetileg vkp!!!! <#gunyos1>
WuFraZselic
kétlem hogy Vorsah sokáig marad a hoffenheimnél

amúgy komolyan összehasonlította Zigicet és Kollert, méghozza olyan kontextusban, hogy "rendkivül sokat lép vissza, Kollerhez hasonlítható" 😄

Hát ezt nem tudtam, de ez akkor jó hír. Bár szerintem a döntõt így is Egri kapja.
Grove4
Csak én mondom "S"-el Krasicsot?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

én nem hallottam ilyet, Zigicrõl annyit mondott, hogy talán Kollernek volt ilyen mozgása
Forza Italia
jaja😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

jAsOn VoOrHeEs
Éppen kapcsolgattam, de azt jól értettem, hogy arról beszélt, hogy Zigic-nek nincs esélye kiszorítani a kezdõbõl Villa-t?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

😄DDDDDDDD
WuFraZselic
vagy Muntari, és akkor a szerbek esélye nõne meg

na ha itt lenne még Essien, komolyan mondom, esélyesebbek lennének a ghánaiak
Grove4
Jó,mondjuk szörszálhasogatás, de ez nem változtat azon, hogy egy fasz Egri.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

WuFraZselic
jaaa, én azt hittem azt mondta hogy duplázott már elõtte az Interrel is, de az a Te hozzáfûznivalód volt 😄 leesett

ki mondta, hogy Gundi nem fog közvetíteni? két turnusban mennek a kommentátorok, Gundi a komolyabb meccseket közvetíti majd a második kéthét alatt
a.carkey
Négy éve Léderer ment alapból. Szerintem, ne sírjunk vissza hasonlót! 😄

A medve nem játék.

Grove4
Ja,meg az interrel ezéven,ez ok is, de ezt elmondhatta volna a 2006os vébén is,hiszen már akkor aktuális volt.

Szerbek is.

De,azt mondta

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

WuFraZselic
nem azt mondta hogy 2000ben a Lazioval? :o

protekció...
Hegi90
Nem tudom honnan szedték ezt a kommentátort, de nem hiszem el, hogy ennél nem találtak jobbat...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

De ez már megszokott, kár hogy ez a nyafkaribanc fogja valószínûleg közvetíteni a döntõt is. Azért Gundit kiküldhették volna, ha már Hajdú B-re nincs szükségük.
Grove4
Egri Viktor egy fasz, most is azt mondta, hogy Stankovic duplázott idén az Interrel(ez igaz), de duplázott õ már elõtte is az Interrel.

Egri már megint dumál össze-vissza, tegnap Gutiérrez még jó hogy Jonas mezben játszott...
Grove4
Ghána jól nyomja.

Jó a meccs eddig ! Az elõzõ után meg végképp ! <#idiota>

HunnernesKonge
<#eljen>
chalezlopez
#2099<#hawaii>

Vamos Argentina!

azért az gáz, hogy a kommentátor nem tudja, hogy van John Mensag meg Jonathan Mensah is a ghánai válogatottban 😄
Vagy egy Izrael-Palesztína közös rendezésen
Grove4
"Bob Marley not dead!!!!"

HunnernesKonge
Megtaláltam a választ a hivatalos fifa szabálykönyvben 😄
In the league format, the ranking in each group is determined as
follows:
a) greatest number of points obtained in all group matches;
b) goal difference in all group matches;
c) greatest number of goals scored in all group matches.
If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria,
their rankings will be determined as follows:
d) greatest number of points obtained in the group matches between
the teams concerned;
e) goal difference resulting from the group matches between the
teams concerned;
f) greater number of goals scored in all group matches between the
teams concerned;

g) drawing of lots by the FIFA Organising Committee.

Azaz a FIFA szervezõbizottság sorsolással dönt 😊
bakkerman
Jamaicai vébé? az egész meccsen csönd uralkodik,néha-néha felharsan egy "no woman no cry",és egy "adjatok egy jointot" felkiáltás xd

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Grove4
Ha nálunk lesz egyszer 2143 ban valamilyen nagy footbaltorna szerintem disznóölés meg kolbásztöltés lesz a szektorokban, a technikai zónában megy szittyák fogják csttogtatni az ostort mazsorettek helyett a félidõben meg az asszonykórus ft. 100 tagú cigányzenekar lesz. Mert hozzátartozik a magyar kultúrához <#idiota>

bakkerman
Krasicra kiváncsi vagyok 😊) nem mondom,hogy jöhetne hozzánk,de tehetséges ngayon

Solten
" Ennyi erõvel kitalálom, hogy ezután a válogatott meccseinken minden szurkoló ropogtasson AK-t, mert az olyan jó és szép hangja van..."

Na erre is sor kerulhet ha pl. Nigeria rendezi a VB-t... <#alien>

Saor Alba

Izgalmas meccs volt eddig, csak a ziccereket nagyon rosszul használták ki eddig relatívan(lásd angolok , argentínok, nigériaiak, mexikóiak)
Solten
HAJRA JUGOSZLAVIA!!!!! <#vigyor1>

Saor Alba

Ez a hatodik nagy futballtorna amit figyelemmel követek, de eddig csak átlagos számomra.
Ennek okai:
-Kevés gól, eddig még egy meccs nem volt, amelyen 2-nél több gól született volna.
-NAgy a szarmeccselõfordulás(Algéria-Szlovénia, Uruguay-Franciaország)
-Az az infantilis duda, amelyet valami elmebeteg kitalált, aki sok pénzt akart keresni. Monoton, zavaró hangot ad ki, elnyomja a szurkolást, és nyomasztja a játékosokat. Ennyi erõvel kitalálom, hogy ezután a válogatott meccseinken minden szurkoló ropogtasson AK-t, mert az olyan jó és szép hangja van...
WuFraZselic
Pantelic lövése már most több izgalmat hozott mint a szlovén meccs 1. félideje 😄D

desigo
lehetne már végre egy izgalmas meccs...
Solten
Ja ertem. Van benne valami, ez olyan mint amikor a szelre fogtak a toketlenkedest (magyar valogatott pl).

Valoban, a masik csapat is ott van a palyan, szoval...

Saor Alba

bakkerman
hajjááá szerbia!!!! hallottátok mészölyt? asszondja: Kalorov(Kolarov),Zigics(Zsigics) xdd

Grove4
Most ezt nem arra írtam, hogy számotokra, hanem a FIFA-nak, hogy betiltsuk,ne tiltsuk be,nem a szurkolókra gondoltam.Hanem a játékosok panaszára és a FIFA töketlenségére.