Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
meg milyen szépen behívta cassanot is

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
és Di Natale pl hol a faszomba van? Iaquinta fél szezont kihagyott kb, és mégis õ játszik

annyival többet kilehetne hozni ebbõl a keretbõl...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

[HUN]FaTaL
Evvel is egyetértek.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
A bíró Paraguay drukker az látszik.

Mor3llo
Gyenge ez az olasz válogatott most. Nincs igazi vezéregyéniség. Pár évvel ott volt azért Del Piero, Totti, Pirlo, esetleg egy jobb éveket megélt Zamborotta. De Rossi még nincs azon a szinten, hogy vezéregyéniség legyen az olasz válogatottban, Montolivo meg mit keres egyáltalán ott?!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

limperatore
cannavaro :D:D::D <#nevetes1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
na nyerjenek az olaszok mert 40 ezret tettem rájuk!!!

csóri :D

bár még összemákolhatják simán :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

SLICK
És azt mondja: "Nem igaz!! Vezet paraguay!" -.-

ÉS AMÚGY YEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

gabber_saviola
Nyugi, messze még a vége, simán fordítunk. :) AVANTI RAGAZZI!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

ÁLÉ-ÁLÉ CSAK PARAGUAY ÁLÉ :DDDDDDD
szabii98
szerencse hogy nem tettem:D

I met God. She's black

YIIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAAA, buntetnek a marhapasztorok!!!<#worship><#worship><#worship><#worship>

http://gaborszantai.co.uk/

jeah :D
Ezt nem hiszem el! <#confused>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Sajnálom azt aki az Olaszokra tett.

szabii98
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH neeeeeeee<#levele><#zavart2>

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Ó bazmeg, hát megérdemelték az olaszok. Megint bukok egy csomó kreditet :/

WuFraZselic
fú geci, olaszok hozzák a formát

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
vezet paraguay :AS_FAS:F:ASFd

Solten
hoppsz... :)

Saor Alba

limperatore
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hát nem igaz vezet paraguay a geci olasz drukker :D

[HUN]FaTaL
Pocsékul játszanak az olaszok :/

limperatore
jó hát eddig a vb-n a németeken kívül mindenki egy rakat szar volt igazából.. :D

SLICK
én leszarom a pontokat is, ha kikapnak az olaszok. Egri Viktorka meg jól besírta magát erre a meccsre

Solten
jaja...

<#unalmas>

Saor Alba

"Most mondhatta meg, hogy mennyi lesz a hosszabbítás" XD
Ja a második félidõben.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Mor3llo
Hej de jó kis meccs:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ez X lesz méghozzá 0-0<#falbav><#falbav><#falbav>
[HUN]FaTaL
hajrá olaszok, de csak mert rájuk fogadtam :D

Grove4
Egri Viktor bazmeg olyan szóvicceket mond, leesek a székrõl,olyan szar.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

WuFraZselic
hát ja, ezt elég sok emberrõl ellehetne mondani az olaszoknál :D

szabii98
sztem jól tetted:D

I met God. She's black

Grove4
Még jóhogy ezt mondta Pirlo, azt sem értem mirefel válogatott.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

pont az Olaszok tolják jól az elsõ meccsükön, ritka náluk...:) végre jó meccsnek tûnik ez

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jól tolják az Olaszok, szerintem várható hogy rúgnak egy gólt. Paraguay egyelõre még labdába se rúgott.

öregnek néz ki:D szakáll forever...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Grove4
Eddig jó a meccs.

lool milyen szépen játszanak az olaszok:D:)

WuFraZselic
kiváncsi vagyok hány alattomos belépõje lesz

Grove4
De Rossi Mellberg imitátornak állt.

[HUN]Crassus
nincs valahol LIVE fullscreen?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

limperatore
:ASD:ASD: merész nagyon :D
remélem x lesz akk én nyerek :D

WuFraZselic
az eddigi tapasztalatok alapján igen merész. fõleg az olaszokkal kockáztatni

5w0rdf15h
hajrá Paraguay :)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

sajnállak, ezt buktad :C
Tyler1
csak olasz gyõzelem jöhet szóba :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

WuFraZselic
bátor-e vagy

Én elvbõl nem fogadok olasz meccsekre, ha mégis rávetemedek, akkor tuti X. :D

Én is X-re tippelek, talán minkét csapat betalál 1x-1x.

Tyler1
na nyerjenek az olaszok mert 40 ezret tettem rájuk!!!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.