Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Ez a meccs lesz országos X...azaz 0-0😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

WuFraZselic
karaj a topik halott, tippelni akarok! 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

nem kiabálnám el még 😄
Én már láttam focit a VB-n, tegnap a németektõl! <#taps>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Forza Itália😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Banano
majd kiderül...

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

szabii98
<#eljen><#eljen>
FORZA ITALIA

I met God. She's black

Mert gondolom nem egyszerû kiszûrni valamit egy hanghullámból. Vagy pedig amit nem mondanak, hogy nincs hozzá megfelelõ felszerelés. (Habár én úgy tudom hogy a nyomozók mikor hangot elemeznek, úgy szûrik a hanghullámokat ahogy akarják, vagy csak a CSI -ben van ilyen ?)

gabber_saviola
végre focit látok a VB-n!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Aragorn10
Vicces! Mindenki az Eb-el jön, hogy ott is kiestek az olaszok.
De arra senki sem emlékszik, hogy az olaszok tizenegyesekkel estek csak ki a spanyolok ellen mákkal. Ha ott az olaszok nyernek a tizikkel akkor õk játszák a döntõt! Ez az öreg csapat.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Bandee1987
A tompítás nem egyenlõ a kiszûréssel.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

gman906
Nocsak, talán mégis kiszûrhetõ, akkor miért mondták eddig hogy lehetetlen?

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Én nem szurkolok senkinek, majd annak aki bekapja az elsõ gólt. 😊

Bandee1987
facebookról frissen:

Foci vb az MTV-n!
Breaking news!
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar
Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a vuvuzela-zümmögést
kicsit tompítsuk.
Az új rendszert holnap, tehát kedden teszteljük, reméljük,
...mindannyiunk örömére.
😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

zvaragabor
#2901, #2902 - Köszi. 😊
"lol..." Jól van na, eddig nem követtem figyelemmel annyira a foci világát. 😛

Chaos Anno Domini

SLICK
Mérkõzés - Gyõzelem - Döntetlen - Vereség - Gólkülönbség - Pont

zvaragabor
Köszönöm.

Chaos Anno Domini

bakkerman
mérkõzés-gyõzelem-döntetlen-vereség-gólkülönbség-pontszám

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ok akkor mehet 1 millió arra h nem tiltják be és jön 230ezer tiszta haszon 😄
Cabaye találta ezt a videt 😄 igen fasza
zvaragabor
Itt jobb oldalt az eredményeknél a táblázatban a "M. GY. D. V. GK. P." betûk miket jelentenek?

Chaos Anno Domini

bakkerman
egy X2-t mindenképp éregetné megtenni,egyenlõre még vacilálok :/

Olaszok hagyományosan rossz kezdõk, maximum döntetlen lesz😊
mondjuk 4 éve Ghánát elkapták rögtön...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

egyenlõre az elsõ csoportkörben pedig ez a helyzet, mindenki gyámoltalan, hamár vb szarják már le a pénzt😄 foci kell a Forma 1-be mint most Kanadában több elõzés ennyi...

Pedig nem fogják.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

[HUN]FaTaL
Remélem az esti meccset megnyerik az olaszok, nem szeretnék többet bukni. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Rich Mkhondo....Nyilván hazabeszél. Szén fekete az ember. A családja gondolom ott fújja.
Kisebbség mi...Kíváncsi lennék egy világméretû szavazásra. Mondjuk a Fifa oldalán, hogy mekkora is ez a kisebbség.
Oké, hogy nekünk kéne alkalmazkodni, de, ha vendéget várok akkor nem szarok az asztal alá akkor sem, ha amúgy nálam az a szokás.

Bízom, benne, hogy a jövõben ilyen rendezvényt Afrika nem kap többet. Mindenhol máshol pedig ki lesznek tiltva a stadionokból ezek a szarok. Táncikáljanak, énekeljenek....

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Solten
Tisztelje a hoher, az oke hogy egy harmadvonalas benszulott merkozesen fujjak ezt a sz@rt, de ez egy vilagesemeny amit civilizalt emberek is neznek...

(ez de rasszistara sikerult... <#vigyor1>)

"mi így ünnepeljük a világbajnokságot"

Hat ez eleg szomoru (de mi mast varna az ember), mindenesetre valoban sikerult bemutatniuk a "kulturajukat"...

Megtört a forgalmazó, elhalkulnak a vuvuzelák

Sajnos nem 0 dB-re.

Saor Alba

bakkerman
<#hehe><#idiota><#zavart1><#worship><#nevetes1><#guluszem1><#nevetes2>
balfasz Zöld

Banano
Na én beszerzek már valahonnan egy ilyen vuvzulát <#idiota>ha már ekkora balhé van miatta..amit még mindig nem értek hogy miért van..tv-n keresztül aztán tök mindegy hogy mi zúg a háttérben..úgyis megszokod egy idõ után,és legalább felüdülés lesz egy sima premier ligá-s meccs.
A játékosoknak meg van egy kis nehézség legalább,majd õk is hozzászoknak.. egyedül azokat a nézõket sajnálom akiknek a füle mellett fújják 90percen keresztül.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

ProGabe
címert változtattak az angolok 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
mondjuk ez jó ötlet, mivel elég fos azt látni, hogy csak alibizgetnek néha, ergó élvezhetetlen a meccs. Szóval erõltessék emg magukat még az egy pontért is a csapatok

bakkerman
na az fasza xd

gabber_saviola
\o/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
öcsém most nézem a logódat,kurva fun !!!!!!!!!!! 😄DDD így enyhe részegségben eléggé üt 😄DDD

nearo
A közönség fontosabb, mint a játékosok?
A csapatok helyében én sztrájkolnék. Kimennék a pályára egy piknikkosárral, oszt jóvan.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

elég lenne az is, hogy a gól nélküli döntetlenért nem jár pont
ProGabe
Vb 2010: kisebbségben vannak a vuvuzela ellenzõi, ezért nem tiltják be

A szervezõk tájékoztatása szerint nem tiltják meg a vuvuzelák használatát a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.

„A vuvuzelák maradnak, csak egy kisebbség van ellenük – nyilatkozta Rich Mkhondo, a szervezõbizottság szóvivõje. – Ez része a dél-afrikai kultúrának, mi így ünnepeljük a világbajnokságot, vendégeinket pedig arra kérjük, tiszteljék ezt.”

Az elmúlt napokban többen is jelezték, hogy a rendkívül zajos trombita zavarja a tornát, televíziós társaságok, játékosok és edzõk is panaszkodtak, ám úgy látszik, ez nem hatja meg a szervezõket.

ide be akartam tenni egy egyszerû képet egy bundáról. namost, írjátok be az AMCSI google-képkeresõbe, hogy bunda! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Solten
En is, aztan a szajukba.

Saor Alba

ezért kéne behozni, hogy gyõzelem 4 pont, vagy a döntetlen is 0-0 pont
😄

fotográfik kolomp edisön :D

SLICK
hála a jó égnek !!

feldugnám a seggükbe komolyan mondom <#falbav>

fotográfik kolomp edisön :D

bakkerman
én a b csoportból dél-korea továbbjutást érzek,nigériát õk is fingatni fogják

Punker
rohadt niggersíp.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

na, nem tiltják be a vuvuzelát a szervezõk
SLICK
én dél afrikát tettem gyõztesnek pénteken meg a franciákat, egy se jött be. Argentínokat max ponttal gyõztesnek tettem, koreát már kevesebbel raktam meg, angol gyõzelmet raktam max ponttal (bukta), szlovénokat vmivel kevesebb ponttal gyõztesnek, németeket max ponttal gyõztesnek raktam, szerb meccs elment mert kikaptak (õket raktam kevéssel gyõztesként. Holland meccs bejött, japán meccs megitn elment, olaszokra kiváncsi leszek.

Banano
Én csak annak örülök hogy franciák ellen kihúztak egy X-et...még 10 emberrel is.Akkor Dél Afrika meg Mexió nem igazán jelenthetne gondot.Csoportelsõként továbbjutna akkor valszeg nigéria ellen játszana.

bakkerman
khmm izé itália

szerencsére azért nem mindegyik válogatott játszik így 😄
Jó, azért régen, ha megállítottad a labdát és továbbmentél már te voltál a cselkirály, szal akkor könnyebb is volt támadni. Bár mondjuk most akkor még könnyebbnek kéne, de tényleg rossz a bunkerfoci 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bakkerman
Uruguay szvsz 4 ponttal továbbmegy,de azt ne kérdezd hogy kit vernek meg 😄