Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
De arra senki sem emlékszik, hogy az olaszok tizenegyesekkel estek csak ki a spanyolok ellen mákkal. Ha ott az olaszok nyernek a tizikkel akkor õk játszák a döntõt! Ez az öreg csapat.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Foci vb az MTV-n!
Breaking news!
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar
Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a vuvuzela-zümmögést
kicsit tompítsuk.
Az új rendszert holnap, tehát kedden teszteljük, reméljük,
...mindannyiunk örömére.
😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"lol..." Jól van na, eddig nem követtem figyelemmel annyira a foci világát. 😛
Chaos Anno Domini
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Cabaye találta ezt a videt 😄 igen fasza
Chaos Anno Domini
mondjuk 4 éve Ghánát elkapták rögtön...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
http://goo.gl/gd6Zi5
Kisebbség mi...Kíváncsi lennék egy világméretû szavazásra. Mondjuk a Fifa oldalán, hogy mekkora is ez a kisebbség.
Oké, hogy nekünk kéne alkalmazkodni, de, ha vendéget várok akkor nem szarok az asztal alá akkor sem, ha amúgy nálam az a szokás.
Bízom, benne, hogy a jövõben ilyen rendezvényt Afrika nem kap többet. Mindenhol máshol pedig ki lesznek tiltva a stadionokból ezek a szarok. Táncikáljanak, énekeljenek....
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
(ez de rasszistara sikerult... <#vigyor1>#vigyor1>)
"mi így ünnepeljük a világbajnokságot"
Hat ez eleg szomoru (de mi mast varna az ember), mindenesetre valoban sikerult bemutatniuk a "kulturajukat"...
Megtört a forgalmazó, elhalkulnak a vuvuzelák
Sajnos nem 0 dB-re.
Saor Alba
balfasz Zöld
A játékosoknak meg van egy kis nehézség legalább,majd õk is hozzászoknak.. egyedül azokat a nézõket sajnálom akiknek a füle mellett fújják 90percen keresztül.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A csapatok helyében én sztrájkolnék. Kimennék a pályára egy piknikkosárral, oszt jóvan.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A szervezõk tájékoztatása szerint nem tiltják meg a vuvuzelák használatát a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
„A vuvuzelák maradnak, csak egy kisebbség van ellenük – nyilatkozta Rich Mkhondo, a szervezõbizottság szóvivõje. – Ez része a dél-afrikai kultúrának, mi így ünnepeljük a világbajnokságot, vendégeinket pedig arra kérjük, tiszteljék ezt.”
Az elmúlt napokban többen is jelezték, hogy a rendkívül zajos trombita zavarja a tornát, televíziós társaságok, játékosok és edzõk is panaszkodtak, ám úgy látszik, ez nem hatja meg a szervezõket.
ide be akartam tenni egy egyszerû képet egy bundáról. namost, írjátok be az AMCSI google-képkeresõbe, hogy bunda! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
😄
fotográfik kolomp edisön :D
fotográfik kolomp edisön :D
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ