Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Angol kommentatorok most mondtak, hogy az eltiltas utan visszaterhet a masodik uruguayi kapus, igy ujra ketten orizhetik a kaput<#gonosz2>

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
nah akkor hajrá Uruguay
Pedig a nénik is keményen tolják:

Tyler1
"Összeszámoltam, alig valamivel több ember vezetett vb-döntõt, mint amennyi a Holdon járt, elõbbibõl Howard Webb lesz a tizenkilencedik, utóbbi esetében úgy tudom, tizenkettõnél állt meg a számláló. Úgyhogy ez egy nagyon kiváltságos dolog, és amikor tizenhat évvel ezelõtt Puhl Sándor vezette az olasz-brazil döntõt, azt mondtam, soha senki nem fog a közelébe kerülni a magyarok közül, ehhez képest csak egy lépésre voltam tõle. De nincs bennem hiányérzet, hiszen végig itt maradhattam, miközben sok olyan bíró hazament már, akiknek szintén komolyabb tervei voltak. A döntõre azért nem gondoltunk, mert tudjuk a helyünket, nincs még akkora tapasztalatunk, de a korábbi három meccs jó belépõ volt az elõdöntõhöz, és az is jól jött, hogy két európai csapat került össze. Nagy dolog, hogy ide eljutottam, de azért ne higgyük, hogy innentõl minden nagy torna döntõjében én leszek a játékvezetõ" - mondta a 34 éves Kassai, aki szerint a sikeres vb-szereplésük növeli a magyar bírók külföldi presztízsét, és pozitív hozadéka lehet, hogy a jövõben többen jelentkeznek majd játékvezetõnek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, mindegyik gebe modell... kirakatnénik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solten

<#szeret> <#szeret> <#szeret>

Saor Alba

sz4bolcs
Call on me <#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Ne legyen. xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Beállnék szívesen egy szál fa..ba focizni közéjük. 😄D Halál béna tyúkfoci, de jó sunák mind.

bocsánat,akkor legyen olyan színvonala mint a "férfié"-.-

Van nõi VB <#wilting>

REAL MADRID

Nõi VB-t a népnek!!

Pedig reménykedtem benne hogy Kassai vezeti esetleg, de majd 4 év múlva. <#wink>

#13309: Félreértettél.

õ vezette a BL döntõt is (Inter-Bayern) meccs

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mflex
Az a kopasz! 😄

What about the forests?

<#confused>

Howard Webb

Na ja, ki vezeti a döntõt ?

Magyarország nyeri😉

LasDen
az a csapat fog nyerni, amelyik 11 játékossal áll ki a pályára....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fabio Capello
spanyolok, a polip megmondta 😄

Szerintetek ki nyeri a VB-t? Ill. 11-essel lesz vége?
erre mondják azt, hogy blokk...azért 2006-ban a Portugálok, utána az EB-n Oroszország is rendesen lefocizta õket teljesen jogosan estek ki...viszont sztem a 74-es esetleg a 78-as vb k közül (egyiket se láthattam) egyet tutira megérdmeltek volna ezt nem vitatom...

1974: Holland-NSZK döntõ volt, aki látta csak az tudna vitázni azon melyikük játszottak jobban...NSZK nyert, pedig Hollandia 11-esbõl szerzett vezetést, aztán az NSZK is 11-esbõl egyenlített majd megnyerték a meccset és asszem Müller 2 góljával, nem láttam a meccset, nem tudom megállapítani ki játszott "szebben", de akkor is az NSZK nyert és ez tény

Cabell
Hát lehet, hogy ilyen konkrét évszámokkal most meg fogsz fogni, de azért a "foci egy olyan játék, ahol..." mondás elsõsorban nem azért híresült el, mert a németek mindenkit lejátszottak a pályáról, hanem azért, mert ha õket játszották le, akkor is õk nyertek, valahogyan.

A hollandok pedig pl. legutóbb, az EB-n is bombafocit játszottak, de már 2006-ban is durván tolták, csak aztán az eredményeken ez nem látszott meg.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

a lényeg én sztem mindkét válogatott szépen játszott akár a közelmúltból, akár a rég múltból, mindig is jó játékosok alkották a keretüket, de azért az eredmények akkor is az NSZK, vagyis Németország mellett vannak...

nem tudom megint más a véleményem, én a Németekre régebben is úgy emlékszem, hogy szép focit játszottak pl (98-ban a 2-2-es Yugoszláv meccs), 2002-es vb-n is szépen játszottak akár Kamerun, Szaúd-Arábia ellen és sztem a Törökök ellen is...2006-ben rögtön a nyitómeccsen jól nyomták Costa Rica ellen 5-2, a Lengyelek és Ecuador ellen is 4 gól, Svédek ellen 2 szép játékkal, Argentínok ellen is jól nyomták ott 11-sek döntöttek...

Hollandok a 70-es években játszottak szépen max az egy szuperválogatott volt a Cruyfék

volt még egy 80-as évekbeli EB gyõztes csapat a Van Basten féle éra, egy 90-es évekbeli (nyeretlen) Bergkamp, Davids, Overmars, Kluivert, F. De Boer, Cocu féle generáció õk játszottak szépen, de a mostani "modernvilág" Hollandjai nekem nem jönnek be fõleg ezen a vb-n...2008-as EB-n szépen játszottak igen a csoportban😊 ennyi

más meccset néztünk 1-1 nél hirtelen jött egy Holland gól a semmibõl, Van Bronckhorst mentésére nem is emlékszel? Forlan szabadrúgására se? nyomtak az uruk és erre jön egy lesgyanús mákos Sneider gól...a 3. gólnál már tökmind1 volt, mert hirtelenjében omlottak össze a játékosok utána meg már egy mind1 mind1 alapon lõtt szabad után (Pereira) bármi lehetett volna, beszorultak a Hollandok is...lehetett volna 5-1 akár 3-3 is...Hollandok lõttek egy 35 méteres gólt a semmibõl utána meg egy röhejes Sneider gól ami lesgyanús volt mindkétszer a semmibõl jött hihetetlen azért... Robben fejes gólja az szép volt legalább...nem szép, hanem eredményes és valjuk be kicsit mázlisták a Hollandok, hogy találnak gólt a Spanyolok százszor szebben nyomják mégis 1-0-ra hoztak minden kiesési szakaszt...a döntõben meglátjuk ki nevet a végén.

Cabell
A hollandok és a németek szerepet cseréltek erre a VB-re.

A németek lettek az atomfocit játszó szimpi, de vesztes csapat, a hollandok a szar focit játszó, mákos, nyertes csapat.

De a modern fociban leginkább az ilyen csapatok nyernek...sajna.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Hja, eleg nagy makjuk volt az uruknak, ezt a holland edzo is megjegyezte - ellazultak a meccset 3-1-nel kis figyelemmel 5-1 is lehetett volna.

Szerintem ez lesz a hollandok veszte, jatszottak egy halom edzomeccset, most mar nem biztos, hogy fel fognak tudni porogni.
Bar talan a nemet meccsbol sokat tanultak, raadasul szakertok szerint a hollandok jatszak az igazi nemet focit ezen a VB-n...

mondtam már kb 3-4 meccset nem láttam azonkívûl elsõk között voltam akik a vb kezdetén is írtak a meccsekrõl...szval régóta nézem félreértettél

csak a Holland meccsre értettem...

"Uruguaynak minden elismerésem balszerencséjük volt..."

Te mikor kezdted el nezni a VB-t? Mond valamit neked az, hogy "Ghana"?

mégiscsak Espana ott van a döntõbe😊 Hollandián meglepõdtem a Németeket picit sajnáltam, de még bronz lehetséges, Uruguaynak minden elismerésem balszerencséjük volt, amúgy a Hollandok sztem ott mázlisták voltak nem kicsit...Valaki itt egyszeres vb lesz, a polip szerint a Spanyolok, a papagáj szerint a Hollandok nyernek, de baromság bármi lehetséges még...

kazai21
<#levele><#idiota>

Mi equipo favorito: Real Madrid

zaki
beteg 😄DD

Az igaz, hogy nem EB szinten játsznak, jóval kevesebb a gól, de az olaszokhoz azért nem hasonlítsuk õket, mert teljesen más stílus..😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ezert nem irtam, hogy antifoci vagy catenaccio...

A "gólimpotens" spanyol játék még így is élvezhetõbb, mint sok más csapaté... az egész vb-n támadó játékot játszottak, soha nem próbálták magukra húzni az ellenfelet (még Svájc ellen sem), szerintem ezt kellene értékelni, de hiába is magyarázom, aki nem akarja, soha nem fogja ezt elismerni
És van olyan is, aki a német focit utálta világ életében <#nevetes1>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Mar az olaszok estebol tudhatjuk, hogy a golimpotens csapatok a sikeresebbek...

arsnl
+1.
Amúgy, ha spanyolok kevesebb, mint 4 góllal nyernek, õk lesznek minden idõk "leggólképtelenebb" VB gyõztesei...

Solten
<#eljen>

Saor Alba

am ha nekem kellene döntenem, akkor A. Gyan
elképesztõ volt

fotográfik kolomp edisön :D

én Xavit tettem meg, szóval annak kéne lennie. Villa elég gólkirálynak, azon is pihen egy nemkevés összeg.

fotográfik kolomp edisön :D

Falkon
Azt nem tudom mi! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

inkább paella 😄ASDAS
Falkon
Pörkölt lesz belõle!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)