Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Most elemzik az elso felidot az ITV-n, ez a kib@szott Jabulani szinte megfoghatatlan... 😄 Erosebb lovesnel a kapusok kb. 90%-a ejtette ki a kezebol a VB soran, ahogy most is az uruguayi.

Saor Alba

Molnibalage
Szokták mondani, hogy a mai világban csak a gyõzelem számít. Viszont ennyi erõvel az ezüstöt is el lehetne törölni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Képgaléria ! -- A jelenlegi Bronzmeccsrõl.

Ki Tud Elõbb Lest Inteni? címû játékkal lehetne eldönteni. <#gonosz1>
Vagy: Ki Tud Több Gólt Érvényteleníteni?

Na ne viccelj.

Nem tudom hogy a 3 -ik helyet mivel lehetne még eldönteni, biztos nagy koponya lehet aki felvetette az ötletet.

Molnibalage
Ki az a hülye, aki szerint a bronzmeccset el kellene törönli? Talán az EB-n is be kellene vezetni szerintem...

(kommentátor kommenje alapján)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tinka123
Lószart!

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Mephike
Holnap nyernek a Hollandok 😉 Ennyi <#eljen>

a.carkey
Az uruknál Suarez volt a kulcs, a németeknél pedig Müller. Mindkettõ jeleskedett a támadásoknál,gólokat rúgott. Egyik sem volt ott az elõdöntõben. Amikor Almeida-t lecserélték a gól elõtt a portugáloknál, utána épkézláb helyzete nem volt Portugáliának a spanyolok ellen, nemhogy egyenlítettek volna.

Amikor lejött Robben, a hollandoknak volt pár kemény percük.

Ez van.

A medve nem játék.

Suarez... :/

félidõ után már vízilabda lesz nem foci 😄
Solten
B+ mit hagyott ki...

Saor Alba

desigo
rendesen locsolják õket fentrõl
bakkerman
*Özil

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
azt a két csapatot úgy lefocizták,mint annak a rendje,minden bejött nekik,a spanyolok ellen nem,ennyi...Amúgy meg ott volt Özül,Schwinsteiger,Klose stb...

Solten
Beneztek a "remek" jatekvezetok egy nem-lest... Gratula...

Saor Alba

bakkerman
És az miért baj ha egy ember lõtte a gólokat?(am 3,Villa,Ini,Puyi). Szerintem meg becsülendõ,hogy egy olyan vereség után talpra álltak,és az egyenes kiesésesben minden meccset uraltak,a játék is szép volt,csak kevés góllal párosult,ennyi.

ez olyan, mintha a döntõben, Puyol vagy David Villa nem játszhatna. képzeld el az elõdöntõt Puyol nélkül <#lama>
a.carkey
És szerinted miért nem ment úgy a németeknek, mint az angolok vagyaz argentínok ellen? 😊

A medve nem játék.

Solten
Na igen... 😄D Lathatolag Muller meghatarozo tagja a nationalelfnek, remek jatekos, de hogy a hianya miatt nem jutottak tovabb.. No meg ha a palyan lett volna es hasonlo eredmeny szuletik.. Utolag konnyu okosnak lenni.

Saor Alba

Molnibalage
Most nézem, hogy gyak. az összes spanyol gólt egy ember szerzte? Biztos magamra haragítom a spanyol fanokat, de vicc a spanyol válogatott. Alig jutott tovább a csoportból - hogyan, az a Svájc verzte meg, aki asszem Luxemburgtól is kikapott... - aztán meg meccsenként rúgtak szinte mindig egy gólt. Ennyi.

Hát ez vicc, hogy ennyivel lehet VB döntõt játszani. Nekem mindig is szimpatikus volt a Holland csapat minden tornán. Remélem jól átgázolnak a spanyolokon. 😊

a.carkey
Rikta unalmas döntõt fogunk holnap látni. Egyik sem nyert még, és most mindkettõnek ott a lehetõség. Egyik sem fog kockáztatni, és szerintem! holnap dupla 0-0 lesz, és tizenegyesek fognak dönteni.

A medve nem játék.

<#eljen>

bakkerman
akkor szerinted végülis a spanyolok azért jutottak be,mert nem volt Müller?! Láttad a meccset? A kapuralövési mutatatókat? A labdabirtoklást? A játék képét? SZERINTEM NEM<#wow3>

bizony-bizony
Spanyolok fölöslegesen nem erõltetik meg magukat, csak annyit lõnek amennyit muszáj. (3 - 2)

Solten

Saor Alba

a.carkey
Suarez és Müller hiányzott az elõdöntõbõl. Nem véletlen, hogy ez a két csapat esett ki ...

A medve nem játék.

Holnap is hozzak a csapatok a szokasos golatlagukat: spanyolok egyet, hollandok kettot 😊

http://gaborszantai.co.uk/

Mephike
Szép gól volt...

Solten
Nah, remelhetoleg ez a meccs se lesz golszegeny... 😊

Saor Alba

Tinka123
Ennyi<#levele>

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Cavani !! <#eljen>

Ez meg altalanos iskolai testneveles oran is gaz lett volna😊

Narxis
muhahahahahaha

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

desigo
háhá 1:1
miilann04
nincs

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Hja, Sneijder is nyomhatna mar egy hat-tricket holnap😊

bakkerman
és pont Müller-nek kellett lõnie...így õ is 5 gólos,holnap muszáj Villa-nak betalálnia :/

bakkerman
fasza,vezetnek a németek...

Solten
Jaj de szep volt.

(remelem valami okostojas majd megint elemzi 3 oldalon keresztul hogy "mekkora les volt", mert Muller laba 10 cm-el a vedo mogott volt.. 😄D)

Saor Alba

Mephike
Az de szép bomna volt! 😊

Molnibalage
Hajdú B. kint sincs?

miilann04
gundel

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Molnibalage
A holnapi döntõt melyik kommentátor közvetíti?

Mephike
Nem kellene ez a sok sárga a németeknek...

Solten
Szegeny nemet kapus jopar szovicc alanya lesz majd... <#alien>

Go Germany!

Saor Alba

Mephike
Hajrá Németország, érdekes ez a kezdõcsapat!

Ja, az utsó dél amerikai csapat. Habár a polip már tippelt, valószínüleg a Németek nyernek. :/