Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
piqué szerintem még kezezett is, casillas belépõje sem volt túlságosan szabályos

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

arsnl
Hát errõl nem igazán tehetett, azt se tudta hol van..

Luna73
Ez kész! :-))))

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

Na most olyan Svájci kemp foci lesz hogy ajjaj :S

REAL MADRID

neszenektek spanyol válogatott 😄
Aragorn10
Pique

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Kiállítás kellene ráadásul mert kezezett a védõõõõõ!!!!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Vezet Svájc.Erre a legkevésbé se számítottam volna:S😄

Visca el Barca! Visca Catalunya!

IMYke2.0.0.0
Ez kell nektek...!

Szerk.: Bocs, épp neked írtam volna választ, amikor gólt lõttek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Narxis
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL SVÁJC FOREVAH!!!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

limperatore
ó hogy rohadjanak meg gci ien nincs :@
ilyen szerencsétleneket hátul nevetséges, oda a tippmix :@

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
komoly spanyol védelem😄d

Yo, Bitch!

WuFraZselic
LOL

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

arsnl
Góóól😄D

Aragorn10
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ miez? :SSSSSSS

REAL MADRID

Marci0115
beszarok😄

limperatore
hát ez szánalom jöjjön mán torres

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Ez nem kifogas, eleg sok nagynevu csapat kezdett papiron gyenge ellenfellel, megsem ertek vele semmit...
Pl. most a spanyolok - az elso meccs, ami alatt kave utan is elaludtam😞

http://gaborszantai.co.uk/

IMYke2.0.0.0
Azért szívesen "szenvednék" végig egy gól-gazdag meccset...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zenszkij
Attól még nem jó egy meccs, ha az egyik csapat megveri a másikat 6-0-ra. Hol abban az izgalom....Egy kiélezett ki-ki meccs helyzetekkel mindkét oldalon az a jó meccs.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

limperatore
spanyolok se érnek egy kalap szrt eddig 😄

IMYke2.0.0.0
Németek mázlisták voltak - "gyenge", impotens ellenfél ellen alapozhattak.
Azt azért közbeszúrnám, a fiatalított Nationalelf tagjai bizonyítani is akarnak... nekem ez a lelkesedés hiányzik a többi, túlfizetett euro/font milliomos labdatologatóból.

mflex
Néha olyan érzésem van, mintha púp lenne ez a VB a csapatoknak, vagy kifáradtak az idény alatt, vagy nem rázódtak még fel.

Remélem, az utóbbi fog érvényesülni, mert ez idáig nudli, talán a Németek akik elég komolyan veszik, hogy a meccset gólokra játsszák...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Torrest majd behozza, de az is mire felveszi a ritmust, meg míg kap egy normális passzt, felívelést...
Ez a meccs má' azé' ne legyen egy gólos!!!

mflex
Azt hittem, hogy ez egy jó meccs lesz, tévedtem :/
Bár még javulhat...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Na, a svájciak a spanyolok Észak-Koreája 😊

Aragorn10
A spanyoloknál legalább 3 Iker Romero oscar díjas, reklamáló színész játszik!

mflex
Szerintem is, nagyon silány a gyep minõsége, egy kisebb eséstõl is egész darabok szakadnak ki.

What about the forests?

Oziris666
ezek a spanyolok csak 11esre játszanak!
ez a buzi gurigázás ,dehogy lõjjenek az eszükbe se jut...

IMYke2.0.0.0
Most is mûesés a 16-oson belül... szánalmas.

na, ezis jó szar 😄
IMYke2.0.0.0
Ez mit akart most ezzel????!

Marci0115
istenem de sok színész van a spanyoloknál, bíró is elfogult szerintem, legalább 3 spanyol kaphatott volna már sárgát

Zenszkij
Nah ez is null null...Nulla.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

IMYke2.0.0.0
Már idejét se tudom mikor láttam túltaktikázás nélküli meccset...
Lehet, hogy csak az emlékek szépek, de a 80-as években és a 90-es évek elején jobbak voltak a VB-k.

Hát én úgy voltam a vuvuzelákkal,hogy az elején idegesítõek utána meg már megszoktam õket.Mondjuk a játékosok nemtom,hogy vannak vele mert a Chile-Honduras meccsen a kommentátor mondta,hogy az Argentínokat zavarta,mert nem értették meg egymást(bár ebben nem tudom mennyi igazsg van).
Azért remélem az egyenes kieséses szakaszok majd jobbak lesznek.

ProGabe
<#rolleyes>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
szóval 3 dolog miatt fosok a meccsek:

- vuvu
- labda
- hosszú a fû, ahogy VdB megmondta 😄

mondjuk lehet van benne valami. mármint abban, hogy szar a gyep

na de ideje lesz gólt lõni, srácok!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aragorn10
Kis köcs... cspanyol törpék csak reklamálni tudnak!!!
Mi van nem vettétek meg a bírót?

Mi van Senderossal hogy már le is jön?

WuFraZselic
LOL, Senderos kit vagy mit akart szerelni?!

Voyager5
Piquenek volt egy nagy helyzete, kb olyan cselt csinalt a 16oson belul mint az Inter ellen a BLben, csak most a masik oldalon. Sajnos a kapusba lotte :/
Na Spanyolország is egy nagy nulla pedig nekik szurkoltam volna 😞 Nembaj így maradok Észak-Koreánál hajrá elvtársak! 😄

[HUN]FaTaL
Na ezt a szabadot 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Semmit nem csinál Svájc,Spanyolok lassan belövik az elsõt mivel már simán meg is érdemlik

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Banano
Mindegy nem érted..én pont hogy próbáltam rávilágítani arra hogy abba kéne hagyni ezt a vuvzula szar buzerálását..meg amúgy is unalmas már hogy hogy egy jó dolgot nem sikerült még itt olvasnom,csak hogy mennyi hiba van a 'rendszerben'.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Oziris666
0:0 lesz vagy bejön Navas a végén azt rúg egyet

IMYke2.0.0.0
Most volt nekik (Svájc) egy szabadrúgásuk - de Casillas kezébe.

Én is a telesport.hu-s online-t nézem.
Ha otthon nézném, akkor nem tudnék ide firkantgatni .

Nem látom a meccset de a hõtérkép szerint a svájciak alig lépik át a félpályát.

REAL MADRID