Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Bazzer!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Megmondom õszintén, már nem csodálkozok ezen a passzív fölényen.
Rettenetesen "impotens" (harangozóból loptam) a spanyol csapat...
Azt hittem, hogy minimum 1 gól már az elsõ 20 percben, erre semmi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Eddig nem úgy néz ki, hogy ebbõl valami lesz...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ez is lehet indok - edzõként én sem igyekeznék sérülteket gyártani az ászaimból :)

Csak nem akarja hogy már az elsõ meccsen összetörjék.

REAL MADRID

mflex
Mintha nem én kezdtem volna, vagy te elviseled, hogy "leszarembereznek"?

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Torres-t nem akarja "kihajtani" szerintem. Beáll a 2. félidõben, rúg 1 gólt, és lepihen :)

Fejezd be.

REAL MADRID

mflex
utána újabb hibákat keresni

Mint például, ahogyan a te hozzászólásodban is ez volt a lényeg! :D
Na, hanyagold a témát, mert értelme nem sok volt, hogy láthatóan kiszenvedted magadból azt a sok karaktert!

What about the forests?

Oziris666
Hát de ez a spanyol csapat 2védekezõ középpályással?Minek?
Elég óvatos felállás
Elég lenne Xabi Alonso Busquets helyett meg Torres:D

IMYke2.0.0.0
Hát, a svájciaknak nem sok esélye van - szerintem.

bakkerman
VIVA ESPANAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Kell egy szinesz a csapatba :D
Banano
Hát mondjuk azért mert nem a vb-rõl szól.Sokkal inkább arról hogy hogy lehet 3900 hozzászóláson keresztül hibákat keresni benne,aztán a hibákról 10oldalon keresztül vitatkozni,utána újabb hibákat keresni,és megint csak 10 oldalon keresztül ugatni.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Oziris666
Busquets kezdõ pff atyaég...

Apus
barátnõm is nézi mindegyik meccset, szereti.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

warnjames
amúgy osztom a véleményedet, szerintem is jó kezdeményezés, csak egyelõre fura, hogy nõk is nézik vagy érdeklõdnek a foci iránt! :D nemhogy még kommentáljanak :$

\"A hangszínt hanglétráról festik a hangfalra.\"

[HUN]FaTaL
Bazzeg nem tudok fogadni a spanyol meccsre mert nem megy a mag...

http://goo.gl/gd6Zi5

mflex
Azért el ne bõgd már magad, ez egy fórum, és még csak nem is off, ha leírjuk, hogy mi tetszik, vagy éppen mi nem. A "szaremberezést" meg fejezd be, nem is értem tulajdonképpen, hogy miért is sír a szád...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Annyi pénzért alsógatyában és a mellbimbómat orvosi fogóval masszírozva levezetem a mûsort... <#nyes><#vigyor>

mflex
1.8 millió körül forognak ott a fizetések...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ez a faszi hülye... még hogy "hangulatot" csinál... füldugóval, legfeljebb...

Banano
Áh magas ez már nekem hogy h lehet ennyi pesszimista szar ember egy helyen .. <#fejvakaras>
1.) rossz a vuvuzela,mert élvezhetetlenné teszi a meccset--> A 6. meccs után már észre se lehet venni ha nem csak arra a szarra koncentrálsz,hanem mondjuk a meccset nézed.
2.) Rossz a kommentátor mert hülyeségeket beszél--> Nincs semmi gond vele,csak néha hülyeséget beszél ami még belefér,de élvezhetõen közvetíti a meccset.Mondjuk hozzáteszem nekem sem a kedvencem,van tõle sokkal jobb is,de simán el lehet viselni.
3.)Nem jó hogy nõ ül a stúdióban mert betanulja a szöveget,miközben nem is ért hozzá.-->Gratulálok.
4.)Nem jó a labda.--->Majd hozzászoknak,nem a te bajod.Legalább van néhány váratlan fordulat.
5.)Nem jó a helyszín mert nem biztonságos.-->Ez tény.De mindenkinek kell egy lehetõséget adni,és nagy valószínûséggel ez az utolsó afrikai vb a mi életünkben.Mért nem lehet élvezni?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

IMYke2.0.0.0
Annyi pénzért, amennyit kap - gondolom, sokkal többet, mint a fizetésem - szerintem citrommal a szájában is levezeti :)

mflex
Nem tudom elhinni, hogy kicsit is érdekli, hogy milyen meccset fognak játszani a Spanyolok, ez a nõ biztosan nem, lerí róla, hogy csak mûsort vezet. <#vigyor>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Szerintem, az, amit az "NB1-bõl" kibukás körül csaptak, és az, amit amúgy a lelátókon produkálnak.

Google - "Fradi drukker balhé" - DVTK-FTC: Kirúgott buszablak, balhé a vonaton - legalább 10 millióba került a biztosítás

zaki
kb így nézhet majd ki majd messi 40 évesen :D

Oziris666
Jaja mondjuk hiányos öltözetben:P

mflex
Kedvencünk:

What about the forests?

gabber_saviola
mi az a "Fradi kultúra" szerinted?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

IMYke2.0.0.0
Talán épp a nõknek is akarnak alternatívát adni a mûsorral kapcsolatban - talán azt akarják sugallni, hogy nõ is érthet <és én hiszem is> a focihoz, és hogy nem férfias dolog a foci nézése.
Nekem amúgy szimpatikus kezdeményezés.
Több nénit is el tudnék képzelni a mûsorban.

IMYke2.0.0.0
Nem tisztem, és hidd el, nem is drukkolok az északiaknak, de látszik, hogy nem habokra készültek a koreaiak... gyorsak, szívósak, teszik a dolgukat. Kicsiben ugyanazt, mint bármelyik "sztár" csapat.
Remélem, okoznak még meglepetést.

Idõben épphogy 1-et sikerült nekik,pff
Kevesek ide,remélem jól kikap mindegyik "pöttöm" majd

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

mflex
Nincs semmi bajom a nõi nemmel, de mi a 3,14csának nõi mûsorvezetõk az M1 VB stúdiójába?
Próbálnak ott okoskodni, aztán fingjuk nincs az egészrõl, tuti, hogy a meccs alatt betanulják a szakmai kérdéseket, amiket majd fel kell tenni, nem hinném, hogy lázba hozza õket a foci, inkább a fizetés, ami a számlájukra megy.

Egyszerûen nem valók oda, na! :D

What about the forests?

FZoleee
nyertem 8 pontot iwiwen :D
Én nem vettem észre semmi különbséget a kiszûrés után se, ugyanolyan idegesítõ volt, ha nem rosszabb...
ProGabe
de az is jobb lenne, lévén azok nem 130 decibeles fülüketítõ szarok lennének

népi hangszer? igen! a fából készült halk és nehezen megszólaltatható változat -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

IMYke2.0.0.0
Én is vizuális típus vagyok...

Sok drukker így nézne ki, és ráfognánk az ostorra és a Fradi kultúrára:

<#idiota><#nyes><#nyes>
mflex
Ezt most így elképzeltem B+ :DDD

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
"épphogy be tudtak rugni 1 becsületgólt a vörösök.." láttad is a meccset?
Az a gól nem volt olyan, mint amit "épphogy" be tudott rúgni a pöttöm koreai...

Épphogy nyertek?lol épphogy be tudtak rugni 1 becsületgólt a vörösök..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

IMYke2.0.0.0
Meg hogy ez a "kultúránk része" maszlaggal.
Nos, amikor 2040-ben nálunk lesz, akkor majd ostorral jól fejbeb@xunk minden idegen szurkolót a lelátókon, és védekezésül elmondjuk: de hát az ostor a kultúránk része...

De nem tudják kitiltani! Akkor csinálni 15 cm-est aztán zsebbe meg táskába beviszik!

mflex
Nem hinném, hogy meg mernék lépni a kitiltását.

What about the forests?

Szombatig mindent jova kell tennem - japanokkal fogom nezni a holland meccset, ha nyer az Oranje, akkor lehet sushikent vegzem:)))

http://gaborszantai.co.uk/

mflex
Azt egy "ivószerûségben" néztük többen analógban, jó pár liter sör mellett, szóval úgy tényleg nem volt zavaró! :D

What about the forests?

katakpult
Igazából az lenne a jó, ha kitiltanák, vagy rájönnének az ottaniak, hogy ez nem vicces és hogy tönkreteszik nagyon sok ember otthoni szórakozását, bár úgysem foják megérteni, hanem majd elkezdenek dobálózni a fajgyûlölet szóval...

desigo
az esti meccsen nem volt zavaró
lehet most elfelejtették bekapcsolni a szûrõt...